zaposlovanje

Ilgiz Valinurov: biografija, fotografija

Kazalo:

Ilgiz Valinurov: biografija, fotografija
Anonim

Ilgiz Valinurov je eden najuspešnejših ljudi v Rusiji. Prav ta človek je postal ustanovitelj in predsednik korporacije kadrovskih agencij "Business Connection". Objavil je več lastnih knjig, "100% zaposlovanje: znanost o privlačenju najboljših" in "50 kreativnih idej za iskanje produktivnih zaposlenih s pomočjo socialnih omrežij. Vodnik zaposlovalcev." Redno je objavljen tudi v poslovnih in strokovnih medijih.

Ilgiz Valinurov: biografija

Rojen leta 1976 v mestu Ufa. Ilgiz Valinurov je tam živel razmeroma kratek čas, saj so njegovemu očetu ponudili dobro pozicijo v Ulan-Udeu v tovarni letal. Ilgiz se je leta 1993 preselil v Novosibirsk, kjer je leta 1999 diplomiral na poslovni fakulteti NETI. Nato je leta 2000 odprl lastno kadrovsko agencijo. Leta 2007 je odprl pisarno v Moskvi. Trenutno Ilgiz Valinurov velja za enega najboljših kadrovalcev v Rusiji.

Ilgiz se nikoli ni bal dela, zato je v šoli začel dodatno zaslužiti. V študentskih letih se je ukvarjal z bolj zavestnimi dejavnostmi. Skupina študentov, med katerimi je bil tudi Ilgiz Valinurov, se je ukvarjala z majhnim šovom. Organizirani koncerti, zabave in festivali. Ilgiz je skušal na majhna potovanja zaradi izkupičkov z dogodkov.

Zahvaljujoč svojim delovnim izkušnjam in posebnosti, ki jo je izbral Ilgiz Valinurov, se je odločil za sebe kot bodoči poklic. Odločil sem se, da bom sodeloval pri izbiri kadra. Kot sam razlaga Ilgiz: "Kadrovska služba je ena glavnih točk v vsakem poslu. Če sestavite ekipo izkušenih strokovnjakov, lahko obvladate skoraj vse informacije, povezane s poslovanjem. Zaposlovanje se razvija le v vseh mestih Rusije, kar ponuja dobre možnosti za študij in zaslužek v tem sistemu."

Življenje poslovneža

Ilgiz Valinurov se poleg svojega dela rad sprošča, raje se ukvarja s športom. Precej pogosto se pojavlja na fotografskih poganjkih. Mnogi ne zamudijo priložnosti, da bi ujeli, kaj počne uspešen poslovnež in rekruter Ilgiz Valinurov. Fotografije se pojavljajo v internetu in različnih revijah. Nenehno potuje na službena potovanja in redno potuje. Na splošno ta oseba preživi svoje življenje kar se da aktivno.

Pot do uspeha

Če želite razumeti, kdo je Ilgiz Valinurov, in kako je dosegel priljubljenost, je vredno preučiti njegovo delo in izvedeti več o tem, kako je šel do uspeha.

Dosežki Ilgiz Valinurov:

  • Leta 2006 je bil Ilgiz Valinurov prepoznan kot oseba leta v kategoriji "Javno priznanje" na vseslovenskem tekmovanju "Ljudje podjetja".
  • Zmagal je na tekmovanju "Kapetani ruskega posla" v fazi "Najboljše kadrovske agencije v Moskvi".
  • Je predsednik moskovskega kluba pihalcev cevi in ​​trenutno velja za prvaka Rusije v kajenju cigaret.
  • Organiziral je moskovske zajtrke s človeškimi viri in eno najbolj priljubljenih iger na HR-mafiji.
  • Leta 2010 je na seznamu najboljših lovcev na glavo v Rusiji zasedel 13. mesto. Revija "Profil" je te sezname objavila.
  • V 16 letih dela je opravil več kot 11.500 razgovorov za delovna mesta navadnih specialistov in voditeljev organizacij.

Profesionalne izkušnje

Trenutno Ilgiz Valinurov vodi agencijo za zaposlovanje Business Connection. Poleg tega Ilsiz redno izvaja kastinge "Strateškega upravljanja kadrov" in je predsednik programa, ki pripravlja vodstvene kadre za Rusijo.

V biografiji Ilgisa Valinurova najdete veliko zanimivih točk. Neverjetno je, ko ena oseba toliko upravlja. Poleg svojih glavnih dejavnosti je avtor objav v številnih revijah. Publikacije, ki izdajajo Ilgizovo delo, so naslednje: "Upravljanje s človeškimi viri", "Upravljanje podjetja", "Vedomosti", "Kommersant", "Glavni računovodja", "Laburisti" in številne druge.

Ilgiz Valinurov organizira konference o upravljanju osebja ne samo v Rusiji, ampak tudi v tujini.

Nekoč je bil Ilgiz sam usposobljen od vodilnih ruskih in zahodnih strokovnjakov za zaposlovanje.

Specializacija

Ilgiz Valinurov je našel svoje mesto v poslu in je dobro seznanjen s številnimi vprašanji. Poudarki specializacije:

  • Izbira upravnike za lastnike podjetij.
  • Regionalno in mednarodno zaposlovanje.
  • Izvaja izobraževanje in usposabljanje osebja.
  • Zagotavlja storitve na področju zunanjih izvajalcev proizvodnje osebja.

Poslovna povezava agencije za zaposlovanje

Leta 2000 je Valinurov Ilgiz v Novosibirsku ustanovil kadrovsko agencijo Business Connection. Razvija se dokaj uspešno in zdaj je odprta pisarna ne le v Novosibirsku, ampak tudi v Moskvi.

Obstaja več razlogov, zakaj zaposlovanje agencij pridobiva priljubljenost v našem času. Glavne so:

  • Strokovno osebje je veliko povpraševanje.
  • Za nobenega delavca zvišanje plač ni majhnega pomena.

V Rusiji se vsak dan odpira vedno več različnih podjetij, njihova področja dejavnosti so raznolika, vendar morajo vsi imeti strokovnjake. Ustanoviteljem podjetij ni vedno mogoče najti strokovnjakov za delo, potem se obrnejo na kadrovske agencije, ki se ukvarjajo z iskanjem. Prav tako se vlagatelji lahko prijavijo na take agencije.

Vsako mesto ima veliko agencij za zaposlovanje. Na trgu pa preživijo le največji, ki so že uspeli pridobiti redne kupce in povezave.

Kadrovska agencija Business Connection se trenutno ukvarja predvsem s servisiranjem in odpiranjem novih podružnic moskovskih podjetij. V uvodni fazi zahtevajo strokovnjake: direktorje podružnic, komercialne direktorje, glavne računovodje. V Novosibirsku podjetje zahteva vodje proizvodnje, tehnologe in glavne inženirje.

Podjetje ima veliko velikih strank, ki se že dlje časa ne ukvarjajo z iskanjem zaposlenih, vendar so to dejavnost v celoti zaupali Poslovni povezavi.

Avtor knjig

Ilgiz Valinurov je že objavil več knjig o zaposlovanju. So v velikem povpraševanju in priljubljeni. Njegovi glavni deli: "Nabor 100%" in "Sem idealen kandidat." Spletne knjige pomagajo delodajalcu in prosilcu, da najdejo točno tisto, kar potrebujejo. Za osebo, ki išče delo, je Ilgiz opisal vse potrebne točke: od izbire poklica in mesta do pravilnega pisanja življenjepisa in pogovora.

V knjigah so odgovori na številna vprašanja, ki zanimajo podjetnike in strokovnjake. Glavna vprašanja v knjigi "100% zaposlovanje":

  • Kako sestaviti ekipo, ki bo delila vrednote podjetja in jo približala izpolnjevanju poslanstva.
  • Kako in kako motivirati delavce.
  • Kako preprečiti odpuščanje zaposlenih.

Informacije za pisanje knjig so vzete iz osebnih izkušenj - kot trdi Ilgiz Valinurov. Recenzije njegovih del so vedno le pozitivne. Te knjige so mnogim delodajalcem pomagale najti zaposlene. In tudi ljudje, ki so preučevali knjigo "Sem idealen kandidat", so veliko bolj samozavestni v razgovorih in jasno razumejo, kaj si želijo od dela.

Na vprašanje: "Kako postati idealen kandidat?" - Ilgiz Valinurov odgovarja, da človek v odrasli dobi začne iskati delo in poskuša prodati svoje znanje po ugodnejši ceni. Če ima oseba delodajalcu kaj ponuditi, mu ponudi kandidaturo za želeni položaj. Hkrati bi moral vsak človek opisati svoje zasluge tako, da delodajalec nima vprašanj, zakaj bi ga morali sprejeti.

Strategija je prizadevanje

Vsak človek skozi vse življenje si postavi določene cilje. Poleg tega včasih cilji postanejo strategija. Če bomo dosegli en mejnik, si moramo postaviti naslednji in tako naprej. To je kompetentna življenjska strategija, ki daje oprijemljive rezultate.