intervju

"Prsi" delajo - deklica je dejala, da je preživela med testiranjem nedrčkov za Sereno Williams

Kazalo:

"Prsi" delajo - deklica je dejala, da je preživela med testiranjem nedrčkov za Sereno Williams
Anonim

Sredi svetovnega teniškega prvenstva v avstralskem prvenstvu se Avstralka Jessica Leahy spominja svojega čudnega dela, ko je sama preizkušala nedrčke, ki jih je zvezdnica Serena Williams nato postavila na tekmovanje.

Deklica je povedala, da je imela v življenju veliko nenavadnih dejavnosti, preizkusila se je v pekarni, v baru in celo na vroči liniji za odrasle, zato ima rada takšno svobodno svobodo, saj danes kot novinarka oz. z veseljem deli svoje zgodbe z bralci.

Avstralsko odprto prvenstvo visoko

Jessica je v zgodnjih dvajsetih letih delala kot "preizkuševalec" modrc teniske zvezde.

Bilo je v poznih 90-ih letih, saj je bila študentka, zaslužila se je predvsem za modelarstvo. Nesporna prednost Jessice je bila njena razkošna velikodušna skrinja velikosti 80D po ruskih standardih. Zato so ji ponudili, da deluje kot "preizkuševalec" perila za Sereno Williams. Velikosti ženskih prsi so bile skoraj enake.

Veliki profesionalni športniki naj nosijo posebno spodnje perilo, ki velikemu prsnemu košu zagotavlja zanesljivo oporo, tako da med igro ne moti in ne "skače". Prsni koš je treba pritrditi.

Skrivnosti ženske čarovnice ženske Nastje: pri kvačkanju ne razmišljajte slabo Kako sem svojo ženo prepričal v ločitev: sam nisem pričakoval, da bo ločitev delovala"Kaj naredi marafet" - 10 znanih sodobnih pevcev pred in po ličenju

Jessica podjetja ni imenovala, iskreno je priznala, da ji tega niso plačali. Deklico so poslali na avstralski inštitut za šport, kjer je morala teči v nedrčku in brez njega, da bi lahko skupina znanstvenikov osebno opazovala amplitudo, s katero se prsni koš med tekom premika naprej in nazaj.

Kar je moralo preživeti

Predstavljajte si, pravi Jessica: ona, topless, na tekalni stezi v Canberri z več drugimi napol goli modeli. Trupla so bila posuta z desetinami brezžičnih senzorjev. Sramotno, neprijetno … Vendar so bili profesionalci, zelo vljudni raziskovalci, ki so se na dekleta s svojih podatkovnih zaslonov obrnili le, da bi jih prijazno vprašali, ali lahko prilagodijo senzor okoli bradavice za boljše branje informacij.

Jesse pravi, da so bili to veseli spomini. "Edino kar me je vznemirilo je bilo, da sama Serena ni bila tam - verjetno je nekje osvojila svoj naslednji pokal."

Vsekakor je poanta v tem, da je prav ta znamka nedrčkov razvila spodnje perilo z idealnimi parametri za teniške igralce. Testiranje je pokazalo, da lahko tudi majhne prsi velikosti B brez podloge za modrček med treningom odskočijo do 8 centimetrov!

Po takšni izkušnji je Jessica jasno povedala: trening - samo z zanesljivo podporo "perilo". In Serena Williams se strinja z njo:

"Kot športnik vem, kako pomemben je dober nedrček."

Se strinjate z njimi?

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini