karierno upravljanje

Delajte kot animator: kaj je to?

Delajte kot animator: kaj je to?

Video: LEGO Stop Motion Animation Compilation - LEGO Minecraft - Funny Video 2017, 2018, 2019 2024, Junij

Video: LEGO Stop Motion Animation Compilation - LEGO Minecraft - Funny Video 2017, 2018, 2019 2024, Junij
Anonim

Delo animatorja postaja zelo priljubljeno med mladimi. Zakaj? Preprosto - hiter razvoj na področju zabave in turizma zahteva vse večje število zaposlenih. Poleg tega lahko skoraj vsak mlad človek z vsaj kančkom igralskega talenta postane animator.

Kakšno je delo animatorja? Animator je oseba, ki upodablja najrazličnejše like, da bi zabavala občinstvo. Njegove odgovornosti vključujejo tudi organizacijo različnih tekmovanj, iger in druge zabave za tiste, ki so pripravljeni plačati zanje. Preprosto povedano, to je množični zabavljač.

Za mnoge se zdi privlačna možnost, da bi delali kot animator v tujini. Še vedno bi! Če si želite ogledati različne države, si privoščite počitek in plačilo zanj - kaj je še potrebno, da z zaupanjem izjavite: "Poletje je bilo uspešno!" Poleg tega je to srečanje z novimi zanimivimi ljudmi (stiki, s katerimi smo, mimogrede, lahko koristni v domovini), pridobivanje novih izkušenj, priložnost za učenje tujega jezika in kreativno uresničevanje.

Treba je opozoriti, da je izbira za želeno potovanje "na jug" zelo huda. Kljub temu se mnogi vsak dopust vračajo v svoje priljubljene hotele. Animator mora biti sposoben improvizirati in izstopiti iz kakršnih koli razmer, saj sta od tega odvisna prestiž in dohodek hotela. Dobra animacija je turista preprosto dolžna zapustiti z željo, da bi še enkrat obiskala ta kraj. Ples, pesmi in celo jutranje vaje - vse to leži na ramenih zabavljača.

Delo animatorja samo po sebi ni samo zanimivo, ampak tudi nenehno povpraševanje. Navsezadnje se počitnice nikoli ne končajo in gostom ne bi smelo biti dolgčas! Mnoga podjetja, ki sodelujejo pri organizaciji tovrstnih prireditev, nenehno potrebujejo mlade, energične, komunikativne in ustvarjalne kadre. Zaradi tega delo v animatorju v Moskvi ni tako redko delo. To se mimogrede lahko naučimo na posebnih tečajih. Umetniki se tukaj naučijo takih posebnosti poklica, kot je, da navaden pogostitev spremenijo v nepozaben dopust, zmožnost vzburjenja celo na pol zaspanih gostov, vključitev otrok in odraslih v vsakršna vžigalna in nenavadna tekmovanja in igre, poleg tega pa pridejo do nove zabave.

Omeniti velja, da lahko animatorji v priljubljenem filmu ali risanki upodobijo vsakogar - klovna z smešnim nosom in vsem najljubšega junaka. In počitnice so lahko drugačne - ne samo za otroke, ampak tudi za odrasle. Za otroke je priložnost, da se zabavajo in igrajo zabavne igre v celoti, za starše - da se spomnijo svojega otroštva in se vsaj nekaj časa počutijo bolj sproščeno in svobodno.

Seveda ima delo animatorja, tako kot kateri koli drug, številne zahteve. Prvič, starost je od 18 in najpogosteje do 30-32 let. Drugič dobro zdravje. Imeti zabavo 8-9 ur zapored ni šala! Družabnost, aktivnost, vedrina, prisotnost organizacijskih sposobnosti - tretjič. Animator brez vsega tega ne more!

Slaba stran tega dela je morda v tem, da se lahko dolgočasi v enem lepem (ali ne tako) trenutku. Da se to ne bi zgodilo, morate resnično ljubiti to, kar počnete.