zaposlovanje

Izobraževalni center na Kalinini 22: Učilnica

Kazalo:

Izobraževalni center na Kalinini 22: Učilnica

Video: Pokličite župana: Alojzij Muhič, 21. november 2013 2024, April

Video: Pokličite župana: Alojzij Muhič, 21. november 2013 2024, April
Anonim

Izobraževalni center na Kalinini 22, v Sankt Peterburgu, na drugačen način imenujejo tudi "obrat za usposabljanje". To je uveljavljena izobraževalna organizacija, ki je svojo učinkovitost dokazala v več letih dela. Center zagotavlja pospešeno usposabljanje delovnih specialitet, prekvalifikacijo in izpopolnjevanje.

Tovarna za usposabljanje

Center je začel izvajati izobraževalne dejavnosti v sovjetskih časih, od leta 1943, ko je bil del baltske tehnične flote. Nato je aktivno ustvarjal nove kadre na področju gradbeništva in večkrat je bil pošteno nagrajen z nazivi. Upravljanje kazenskega zakonika je vedno uspelo ohraniti in povečati materialno-tehnično komponento centra, kljub spremembam, ki so pretresle vse izobraževalne ustanove po razpadu Sovjetov.

In čeprav finančno stanje centra ni bilo vedno na vrhu, so oprema in materiali ostali varni in zdravi. Poleg tega direktorat nenehno posodablja in spremlja ustreznost naprav.

Mnenja o vadbenem centru na Kalininu, 22 vrednih. Bivši učenci hvalijo učitelje in govorijo o pozitivnih učnih izkušnjah. Po njihovem mnenju je tamkajšnje usposabljanje dovolj dobro organizirano, da ga lahko priporočijo prijateljem in znancem, pa tudi samo tistim, ki želijo izboljšati svoje poklicne izkušnje in pridobiti novo kvalifikacijo.

Obrat ima lastno montažno dvorano s 120 sedeži, poligoni, laboratoriji, delavnice in računalniški razredi.

Seznam usposabljanj

Na naslovu, 22-letna Kalinina, vadbeni center izvaja usposabljanje na večjem številu področij. Poučujejo tečaj civilne zaščite in nujnih primerov, varstva pri delu in požarne varnosti ter okoljske in industrijske varnosti.

Poleg splošnih tečajev center organizira usposabljanje specialistov s področja vgradnje in gradnje, varjenja. V teku so priprave za delo v eksplozivnih objektih, vključno z naftnimi in plinsko industrijo.

V centru bodo tudi razredi za voznike posebne opreme: traktorje, buldožerje, nakladalce. Vsi ti tečaji se izvajajo s polnim delovnim časom.

Poleg rednega usposabljanja so v tovarni na voljo tudi učenje na daljavo in učenje na daljavo. Omogoča vam izobraževanje tudi za najbolj zaposlene delavce na industrijskem področju. Posnetki so na voljo za upravljavce bencinskih črpalk, voznike bagerjev, visokošolske delavce, upravljavce kotlovnic in druge.

Zaposleni v podjetju

Ne samo posamezniki, temveč tudi pravne osebe lahko poiščejo pomoč pri strokovnem izpopolnjevanju ali prekvalifikaciji strokovnega osebja. Danes so varnostni tečaji v podjetjih obvezni, le redki pa se lahko pohvalijo z dobrim strokovnjakom za usposabljanje osebja. Nato na pomoč priskoči vadbeni center na 22 Kalinina, katerega urnik vam omogoča, da delavce tja pošljete ravno med delovnim časom, ker deluje od 8 do 17.

Če želite poslati svoje strokovnjake na usposabljanje, morate izračunati približno število študentov in vaš vidni proračun ter nato izpolniti spletno prijavo za usposabljanje ali klic. Vodja organizacije dodatnega izobraževanja vas bo poklical za podrobne informacije in vam pomagal pri usmerjanju natančnih stroškov.

Zaposlitev diplomantov

Zaposleni in učitelji izobraževalnega centra so ponosni, da diplomanti, ki so zaključili usposabljanje, zlahka opravijo nadaljnja potrdila, nekateri pa najdejo nova delovna mesta.

V centru se ne izobražujejo samo delavci, ki jih na organizacije usposabljajo. Prihajajo tudi tisti, ki želijo napredovati ali dobiti službo. Usposabljanje vam omogoča, da prevzamete nova delovna mesta, vključno s celo prekvalifikacijo iz specialista za vodje.

Zdaj je že sestavljen urnik za prihajajoče tečaje februarja in marca 2018, tako da lahko tisti, ki se želijo prijaviti, to storijo v skladu s svojimi načrti. Nadaljnje usposabljanje je za odgovornega zaposlenega vedno pozitivna kakovost, še posebej, če želite izboljšati ali povečati plačo v službi.

Kako priti do vadbenega kompleksa?

Center se nahaja v Sankt Peterburgu, v regiji Kirov, na naslovu: st. Kalinina, 22. Do nje lahko pridete z javnim prevozom z metroja Narvskaya in Sennaya Ploshchad, na 169. minibusu ali 41. tramvaju iz obrata Kirov.

Stavba vadbenega centra je zelo velika, siva in s svetlimi, prostornimi okni, kar jo takoj loči od ostalih. Nahaja se neposredno nasproti umazanega otoka s strani reke Olkhovke.

V bližini je "Zahodni hitri premer", zato je v šolo zelo priročno priti tistim, ki potujejo z javnim prevozom, in tistim, ki vozijo. Motoristi bodo z veseljem imeli svoj majhen žep za parkiranje, v katerem bodo lahko pustili svoje vozilo za celodnevni trening v centru.