intervju

Kozorogi ne jemljite! Zavrnila intervju, ker se je rodila pod napačnim znakom

Kazalo:

Kozorogi ne jemljite! Zavrnila intervju, ker se je rodila pod napačnim znakom

Video: The Vietnam War: Reasons for Failure - Why the U.S. Lost 2024, Maj

Video: The Vietnam War: Reasons for Failure - Why the U.S. Lost 2024, Maj
Anonim

Vsi, ki so vsaj enkrat v življenju iskali službo, so šli skozi intervju. To je običajna praksa, vsi že dolgo poznajo tehnike prehoda, vedenje pred različnimi vrstami šefov, odgovore na najbolj zapletena vprašanja. Ampak tega intervjuja si bom zapomnil vse življenje! Po mojem mnenju me je prizadela celotna absurdnost dogajanja.

Iskal sem novo zaposlitev in aktivno pristal na veliko število ponudb. Sprva s to organizacijo v lepotni industriji ni bilo nič novega. Podjetje se ukvarja z lasmi ali bolje rečeno izdeluje pramene različnih velikosti za gradnjo, trenira mojstre. Njihova pisarna se nahaja v centru mesta že dolgo in sem se je navadil. Prepričanje, da to ni ponarejena pisarna, ki se bo preselila jutri, je bilo absolutno. Naenkrat sem bil povabljen jaz in več drugih kandidatov za mesto skrbnika / upravitelja. Skupinski intervjuji postajajo vse bolj priljubljeni. Še posebej za prosta mesta, kjer imate veliko komunikacije z ljudmi in med mladimi voditelji. Ne maram jih, ampak ne odhajam.

Čudna vprašanja v prijavnici

Potem, kot običajno, vprašalnik na dveh straneh z vprašanji o izobrazbi, zakonskem stanju. Ne razumem, zakaj bi porabili papir in čas, če je v življenjepisu navedeno, da si ga ogledajo, preden kandidata povabijo na razgovor? Ločeno vprašanje je bilo: "Kdo si po horoskopu?" Že v tistem trenutku sem hotel razjasniti, kateri. Saj ne, da mi je bila astrologija zelo všeč, vem pa, da je poleg klasične orientalske še horoskop druidov, Aztekov in cvetnega! Logika in razum nakazujeta, da morate napisati jedrnat "Bik" in ne biti pameten pred začetkom intervjuja.

Adam z Akademije Pan Blots je že zrastel. Danes je težko prepoznati

Mož se je odločil, da bo preveril svojo ženo in močil za ločitev: v matičnem uradu se je pomiril

Roboti, ki temeljijo na programih ali umetni inteligenci. Mnenja znanstvenikov se razlikujejo

Pogleda potencialnega delodajalca

In tako smo z 10 minutno zamudo nas, lepe predstavnike zodiakalnega kroga, vodili v majceno sobo in sedli na stole. Intervju sta vodili dve svetlolasi dekleti z zelo dolgimi, popolnimi lasmi. Takoj sem ocenil, da se dobro gradijo in so videti zelo naravno.

Zaklepajoče trepalnice so menedžerji začeli preučevati profile in jih preverjali pri nas. Nato so poklicali ime in priimek ene od deklet in razjasnili, ali je res Kozorog.

Nepričakovan rezultat

Deklica je potrdila pripadnost temu znamenju in datumu rojstva. Na to so ji povedali, da je bil intervju zanjo končan, saj dva prejšnja Kozoroga že dolgo nista sodelovala v njihovi organizaciji in nista izpolnila svojih pričakovanj.

Deklica je odšla zmedeno in malo mi je bilo žal, da nisem navedla, kdo sem po horoskopu druidov in Aztekov. Čeprav sem že v tistem trenutku jasno ugotovil, da jim kot Bik tudi sploh nisem ustrezal in ne bomo našli skupnega jezika. Nadalje so vprašali, ali imajo ostali slabe navade. Spoznal sem, da je to moja priložnost, da ne bom sodeloval pri nadaljnjem nastopu, se pokesal vseh smrtnih grehov in pohitel, da sem odšel.

Ne vem, kako so se končale predstave preostalih Maidens in Scorpionsov, toda potem sem si pogosto ogledal to prosto mesto na spletnem mestu in iskal delo.

Zdi se, da je zelo smešno: študiraš na inštitutu, pridobivaš izkušnje, hodiš na veliko usposabljanj in nadaljevalnih izobraževalnih tečajev, delovno mesto pa lahko zavrnejo na podlagi, da si bil rojen na napačen datum.

Če bo šlo tako naprej, bomo poleg diplome in dela kmalu začeli nositi natalne karte za intervjuje in varovanje pred takšnimi konkretnimi delodajalci.

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini