zaposlovanje

Kako pritegniti napotnice? Devet prostih načinov

Kako pritegniti napotnice? Devet prostih načinov

Video: ? (2021) Zaslužite 525 USD na dan s Facebook Messengerja (BREZPLAČNO) | Zaslužite denar na spl... 2024, Julij

Video: ? (2021) Zaslužite 525 USD na dan s Facebook Messengerja (BREZPLAČNO) | Zaslužite denar na spl... 2024, Julij
Anonim

Obstaja veliko načinov, kako pritegniti napotnice. Vsi so razdeljeni na plačljive in brezplačne. Prve so manj delovno intenzivnejše in hitrejše, vendar bodo potrebne znatne finančne naložbe. Čeprav rezultat morda ni. Drugi so počasni in vzamejo veliko časa. Najbolje pa je začeti z brezplačnimi. Oglejmo si nekatere izmed njih.

1. Povabite prijatelje

To je eden najlažjih in najbolj zanesljivih načinov za privabljanje napotnic. Lahko jim vse podrobno poveš in takoj prineseš na delo. Edina negacija je, da jih ni veliko. Poleg tega ne bodo vsi aktivni.

2. oglasne deske

Na spletu je dovolj plošč, na katerih lahko postavite oglase. S srečo bo pritegnilo številne napotnice. Vendar obstaja ena pomembna točka. Vaše oglase je treba nenehno posodabljati, saj je konkurenca na internetu zelo velika. Če to storite, vam ne bo treba razmišljati o tem, kako pritegniti napotnice.

3. Družbena omrežja

To je lahko dodajanje informacij o zaslužku v vašem profilu ali ustvarjanje ločene skupine. Tako lahko najdete veliko ljudi. Toda za to se morate potruditi in vsak dan porabiti nekaj časa za promocijo svoje strani ali skupine.

4. Razvoj spletnih strani

To je verjetno najbolj obetaven način privabljanja napotnic. Z dokaj dobro promocijo vira ga bo obiskalo veliko zainteresiranih - potencialnih napotiteljev. Še več, če spletnemu mestu pravilno sporočite posebnosti registracije, ne bodo postavljali nepotrebnih vprašanj in bodo aktivno sodelovali pri delu. Za ustvarjanje spletnega mesta uporabite brezplačne platforme, kot je Joomla! in WordPress.

5. Forumi

Kako pritegniti napotnice prek povezave? Zelo preprosto. Objavite ga na tematskih forumih z opisom svojega spletnega mesta, ponudbo za delo, zneskom plačila itd. Tako boste izvedeli veliko koristnih informacij, izmenjali povezave, poiskali zainteresirane in znatno povečali obseg oglaševanja. Preden objavite, preberite pravila foruma, saj njihova kršitev grozi, da ne boste samo izbrisali objav, ampak tudi blokirali račun.

6. Klepeti ali ICQ

Če oseba ponudbo zavrne, ga lahko vprašajo o razlogih in seveda prepričajo. Če bo uspešen, ga ne bo motila vaša spletna pomoč pri registraciji.

7. E-poštno glasilo

Na internetu je veliko spletnih mest, prek katerih se lahko izvaja. To je preprost način za posredovanje informacij velikemu številu ljudi. Samo večina žal ne bo prebrana in označena kot neželena pošta.

8. Delovna mesta

Drug način, kako pritegniti veliko napotnic, je objavljanje delovnega oglasa na delovnih mestih. Za delo se zanima veliko ljudi, zato je promet na takšnih mestih precej velik. Samo tako kot na forumih obstajajo določena pravila, s katerimi se morate seznaniti. Ob morebitnih kršitvah oglas preprosto ne bo objavljen.

9. Oglasi brez povezave

Ta metoda je primernejša za privabljanje teritorialnih napotitev. Napišite odtrgane napovedi in jih prilepite na drogove, verande, ograje itd. Natisnjene oglase lahko vržete tudi v poštne nabiralnike, pod avtomobilske brisalce itd. Vendar se morate vnaprej pripraviti na nezadovoljstvo in zahtevke lastnikov nabiralnikov, avtomobilov in itd.