karierno upravljanje

Obiskovalci restavracije so bili nad nadarjenostjo natakarja Nicholsa, ki je zapel rojstnodnevni deklici zapel pesem (video)

Kazalo:

Obiskovalci restavracije so bili nad nadarjenostjo natakarja Nicholsa, ki je zapel rojstnodnevni deklici zapel pesem (video)
Anonim

Na svetu je mesto v mestu Kennevik v Washingtonu, kjer natakarji tako dobro pojejo in strežejo enako dobro. Čeprav ne, je samo en tak fant. Ime mu je Nichols. In ima res neverjeten glas.

Veste, celotna zgodba spominja na film Woodyja Allena "Rimske avanture." Izšla je leta 2012. Tam je bil zaplet, kjer je moški, pogrebni delavec, kul peval. Obstaja pa le en krč: odlično deluje samo v duši. Zato pride junak Woodyja Allena na nek način, da to funkcijo uporabi v prihodnji produkciji opere.

Natakar je zatočišče študentom in večinoma mladim

Na žalost ne vemo, koliko je star Nichols, a še ni star. Da, poje odlično, a natakarji za to verjetno niso izbrani. Vendar je to stvar okusa. Zadevna restavracija Olive Garden pogosto praznuje rojstne dneve. Zato morajo natakarji, ali jim je všeč ali ne, z nami izvesti priljubljeno pesem. Začne se z besedami "Srečen rojstni dan tebi."

Nicholsova zvezda se je nepričakovano prižgala. Dvojčki so praznovali 17. rojstni dan, natakarji pa so morali peti. Vsi so zbežali, nato pa je Nichols hitel v objem, da bi branil čast institucije - vsi so bili preprosto omamljeni. Nastala je zvoneča tišina.

In kmalu bo izdal album

Da, ne bodite presenečeni. Mladenič že od malih nog poje v cerkvenem pevskem zboru, album pa naj bi bil strogo krščanski.

Verjetno v tem primeru na slavo moškega vpliva dejstvo, da nihče od natakarja ne pričakuje nobenih posebnih dosežkov, nato pa je tak glas in nenadoma "daj, prinesi". Skratka, paradoks in še več. Mimogrede, junak Woodyja Allena je še vedno prepričal očeta ženinove hčere, da poje v operi. Poglejmo, morda se bo sreča nasmejala tudi Nicholsu. V življenju, vsaj evropskem in modernem, je dobro, da lahko skoraj vsak trenutek spremeniš svojo usodo in potem kasneje lahko posnameš film o tebi. Seveda je to nečimrnost, toda zakaj je slabo kot motor napredka? Poleg tega je ambicija kakovost vsakega profesionalca.

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini