karierno upravljanje

7 odličnih bonusov Elon Maska za zaposlene v podjetju SpaceX

Kazalo:

7 odličnih bonusov Elon Maska za zaposlene v podjetju SpaceX
Anonim

Elon Musk je ustanovitelj in direktor direktorja SpaceX-a, razvpitega deloholika. Sovraži zapravljati čas za nekaj, kar mu ne omogoča uspeha pri delu, včasih pa celo zaspi prav na tleh v tovarni Tesla, saj je zelo utrujen.

Kljub temu si mnogi še vedno želijo delati v podjetjih Elona Muska. Morda gre za neverjetne bonuse, ki jih obljublja svojim podrejenim. Mimogrede, o slednjem je spregovoril nekdanji uslužbenec SpaceX-a Josh Boehm.

Kaj torej čaka na osebo, ki jo je najel Ilon Mask?

Brezplačne dobrote

SpaceX ima vedno kavo, določene obroke in zamrznjene jogurte.

Komuniciranje z vodstvom

Kljub velikim zahtevam do osebja je Elon Musk zelo prijazen. Vedno najde čas za osebni klepet z zaposlenimi v podjetju ali pisanje e-pošte.

Dolgoten laneni vzglavnik je preoblikovala pod lastnim afriškim slogom Obleke vezam samo na ta način: izvirno in tesno (video)

Kakšne kavbojke bodo modne spomladi in poleti 2020 (foto)

Sporočilo

Podjetje ima polno zaposlenega masažnega terapevta, zato lahko stres iz utrujenih mišic odpravite neposredno med delovnim dnem.

Priložnost za srečanje z zvezdniki

Josh Boehm je dejal, da je imel med tem, ko je delal v SpaceX-ju, priložnost, da se z Jennifer Aniston, ki je večerjala z Muskom, srečata z Josephom Gordonom-Levittom, pa tudi, da se srečata z Willom Smithom in Morganom Freemanom.

Pogovori z navdihujočimi osebnostmi

Zaposleni v podjetju včasih srečajo ljudi, ki so dosegli veliko, da bi od njih dobili nekaj motivirajočih nasvetov.

Oglejte si novice o filmu

Delavci SpaceX so bili med prvimi, ki so si ogledali Martian in Gravity. Bem je delil svoje vtise: "Zabavno je, ko so ti unovčeni vsi sedeži v kinu in gledaš film s kopico pametnih fantov iz tvoje pisarne, tako da boš potem lahko imel resnično strokovno razpravo o njegovem zapletu."

In najpomembnejši bonus

Boehm priznava, da je glavna stvar sposobnost delati na SpaceX-u in spoznati, da si del nečesa resnično odličnega.

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini