zaposlovanje

Na modni pult lahko pridete tudi med nakupovanjem: kako so znani supermodeli dobili prvo službo

Kazalo:

Na modni pult lahko pridete tudi med nakupovanjem: kako so znani supermodeli dobili prvo službo
Anonim

Zdaj ste verjetno že navajeni videti svoje najljubše supermodele na modnih pistah in naslovnicah revij. Vendar najverjetneje nimate pojma, kako so te ženske dobile prvo priložnost v modnem svetu. Ta članek bo govoril o tem, kako so se začele kariere najbolj znanih svetovnih modelov, od najbolj ikoničnih supermodelov 90-ih do današnjih zvezd na stopničkah.

Christie Brinkle

Za svojo manekensko kariero se Christie lahko zahvali svojemu psu. V intervjuju je povedala, da je srečala fotografa, ki je cenil njen potencial, ko je bila pri veterinarju. Prosil jo je, naj sodeluje v projektu in Christie od takrat krasi filmske sklope po vsem svetu.

Christy Turlington

Christy Turlington je pri 14 letih oboževala jahanje. Fotograf jo je v tem obdobju videl na Floridi. Leto kasneje je deklica odšla v Pariz. Christie je v 90. letih prevladovala v modnem svetu kot eden izmed petih najbolj znanih supermodelov na svetu. Nastopila je v največjih podjetjih "Chanel", "Versace" in mnogih drugih modnih hišah.

Skrila ga je pred seboj: ženska je našla svoj denar v ledu v hladilnikuModni oblikovalci izdelujejo maske kot modni dodatek: nov način samoizražanja

Dve torti, voda v vrčih in drugi načini varčevanja na poročni proslavi

Gisele Bündchen

Najvišje plačani model na svetu je skavt odkril med nakupovanjem v nakupovalnem središču v Sao Paulu v Braziliji. Na prvo stopničko je stopila pri 14 letih in od takrat je kariera le še porasla. Postala je najslavnejši supermodel poznih 90-ih in začetka 2000-ih, s čimer je postala muza Alexandra McQueena. Od takrat se je Giselle tudi bahala v igralstvu in celo napisala svoje lastne spomine.

Cindy Crawford

Preden se je Crawford pojavil na modni pisti in zaigral za naslovnice vseh največjih svetovnih revij, je živela v majhnem mestu Decalbe v ameriški zvezni državi Illinois. Glede na zgodbo, ki jo je pripovedovala, je njena fotografija, ki jo je posnel lokalni umetnik, spodbudila zanimanje za manekenstvo. Zato je odšla v Chicago in podpisala pogodbo z modelirno agencijo "Elite".

Pravljični dopust: Disney bo na Bahamih zgradil luksuzno letovišče Ženska je delila skrivnost, kako ji je uspelo odstraniti poškodovan plaščMačka "luči" z imetnikom telefona: fotografije, zaradi katerih se je omrežje nasmejalo

Naomi Campbell

Ikonični supermodel je imel komaj 15 let, ko jo je opazil Pennington Models. Po Naomi pravi: "K meni je prišla ženska in me vprašala, ali sem kdaj pomislila, da bi postala manekenka. Moja takojšnja reakcija je bila presenečenje in navdušenje. Moja mati je želela, da ostanem v šoli in opravljam izpite. Ampak želela sem, da bi bilo vse Mislim, da sem zato po nekaj tednih sama odšla v Beth. Ob prvem obisku se je zame razšla in se ličila, nato pa se fotografirala na strehi v moji šolski uniformi. Na koncu se je mama odločila, da lahko poziram, medtem ko ne moti mojega šolskega dela ali izpitov.

Januarja 1990 je bil Campbell razglašen za najboljši supermodel na svetu. Resnično se lahko imenuje ikona modne piste in obraz neštetih oglaševalskih kampanj.

Cara Delevingne

Cara Delevingne ali bolje rečeno njena starejša sestra Poppy je imela precej tesne vezi z modnim svetom. Prav oni so dekletom pomagali, da so se že v mladih letih začeli ukvarjati z manekenstvom. Njena najboljša prijateljica Genevieve Garner jo je predstavila s svojo mamo, direktorico agencije Sarah Ducas, ki je s Karo podpisala pogodbo leta 2009. Od takrat je začela hitro drobiti modelni svet zase.

Švica na fotografijah: neverjetne lepote, ki vabijo na stotine fotografov

Enega od britanskih vrtcev hkrati obiskuje devet parov dvojčkov

Debelino denarnice določa dežnik: prodajalci butikov so razkrili svoje skrivnosti

Kate mah

Sarah Ducas, znana izvidnica manekenke, je na letališču Kennedy v New Yorku na ogledu svojih očetov spoznala 14-letnega Mossa. Neka ženska se je vkrcala na letalo v Anglijo in se približala Kate in njenemu očetu takoj na letalu, takoj ko jim je bilo treba odpeti varnostne pasove.

V 90. letih je sodelovanje Kate Moss s Calvinom Kleinom deklici prineslo naslov modne ikone. Kot desetletje je preživela desetletje, kjer je dominirala na modnih pistah in naslovnicah revij.

Linda Evangelista

Pravzaprav se je Linda udeležila tečaja manekenstva v svojem rodnem mestu St. Catharines v Ontariou. Poleg tega je vse tečaje plačala mati. Šola jo je poslala na ogled kje jo je izbrala japonska agencija. Zato je poleti odšla na Japonsko, da bi zaslužila. Po besedah ​​Linde je bilo prav grozno, saj je bila vzgojena v skromni družini, agencija pa je zahtevala, da jo ustrelijo gola. Tam je ostala le nekaj dni, nato pa ji je kanadsko veleposlaništvo pomagalo, da se je vrnila domov. Vendar je ostala zaposlena v manekenski agenciji, ki jo je poslala k sodelovanju na tekmovanju Miss Niagara. Prav s tega tekmovanja se je začela njena kariera modela.

Gigi Hadid

Gigi se je v modni svet uvrstila zaradi svoje mame, slavne manekenke Yolande Hadid. Svojo kariero je začela pri 2. letih, saj se je pojavila v oglaševalskem podjetju za otroke Gucci. Ko je postala najstnica, je obnovila manekensko kariero in podpisala pogodbo z IMG. Od leta 2014 se je Gigi kariera umaknila. Od takrat sodeluje na skoraj vseh večjih modnih revijah.

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini