karierno upravljanje

Delo na letališču: kaj bi morali vedeti o tem!

Delo na letališču: kaj bi morali vedeti o tem!

Video: Delo na daljavo: NIL 2024, Maj

Video: Delo na daljavo: NIL 2024, Maj
Anonim

Vsako letališče v Moskvi je obetavna in hitro razvijajoča se infrastruktura. Poleg tega, da je katera koli postaja ali letališče središče odhoda in prihoda prometa, se tu razvija nakladalno-razkladalni posel. Na katerem koli letališču ima človeški dejavnik ogromno vlogo, od katere je odvisno delovanje opreme in potniški promet. Vodstvo skrbno razmisli o izbiri osebja, ki bo oskrbovalo stranke na letalu in na tleh. Vsi zaposleni se podvržejo številnim težkim preizkusom in se preverijo glede strokovne primernosti, saj je delo na letališču ne samo dobičkonosno, ampak tudi zelo zanimivo in prestižno.

Kaj lahko prosilcu zagotovi katero od prevoznih središč in prevoznih storitev? Prvič, to so redne plače, pogosti dodatki, plačani dopust in bolniški dopust. Drugič, to je dodatna pomembna točka v povzetku. Delo na letališču je prestižno, in če zapustite to delovno mesto, vam drugi delodajalci, ki bodo videli vaše izkušnje, ne bodo mogli zavrniti položaja. Delo na letališču vam daje priložnost, da se ne le uveljavite kot dober specialist na določenem področju, temveč tudi spoznate zanimive ljudi, vzpostavite poslovne ali osebne odnose.

Delo na letališču Vnukovo

Vnukovo je eno najstarejših letališč v prestolnici. Sprejema tako tovorne kot potniške lete. Ima razvito mrežo poti in poti, služi tako navadnim poletom kot tudi posebnim (odhodi članov vlade Ruske federacije in predsednika). Letališče v povprečju oskrbuje 7,5 milijona ljudi na leto. Letno leti in pristane približno sto tisoč letov do vseh točk sveta. Kar zadeva prosta delovna mesta, trenutno tako razvito infrastrukturo potrebujejo tako običajni zaposleni, ki nimajo poklicne usposobljenosti (blagajniki, varnostniki, natakarji, prodajalci, motorji, pomivalni stroji itd.), Kot tudi strokovnjaki visokega razreda (računovodja, zavarovalni agent, odvetnik, skrbnik itd.). V povprečju so plače na letališčih nekoliko višje od plač v majhnih podjetjih. Vse to se zgodi zaradi državne podpore in velikega prometa blaga. Če se naselite na primer kot prodajni asistent, lahko zaslužite petkrat več kot pisarniški delavec pokrajine Moskovske regije.

Job. Letališče Domodedovo

Domodedovo ima svojo kadrovsko politiko, zahvaljujoč kateri so vse panoge, ki sodelujejo na letališču, medsebojno povezane in se med seboj ne motijo. Zaposluje približno 13 tisoč zaposlenih, ki spremljajo postopek prevoza, varnosti tovora in storitev potnikov (od hišnikov do direktorjev različnih smeri). Skoraj vsi zaposleni na letališču imajo visokošolsko izobrazbo, kar zagotavlja specializirane storitve. Omogoča tudi usposabljanje za bodoče zaposlene. Tu na primer trenirajo upravnike, ki v nekaj mesecih postanejo pravi profesionalci in lahko letijo na mednarodnih letih. Obstaja tudi kadrovska rezerva (v primeru povečanja števila osebja). Če se želite pridružiti njihovi prijazni ekipi, pošljite življenjepis. In počakaj na odgovor. Delo na letališču je odlična priložnost, da se pozanimate! Kar daj!