povzetek

"Izboljšan", "spuščen" in drugi glagoli, ki jih je treba vključiti v povzetek. Povečali bodo možnosti za uspeh.

Kazalo:

"Izboljšan", "spuščen" in drugi glagoli, ki jih je treba vključiti v povzetek. Povečali bodo možnosti za uspeh.
Anonim

Iskanje zaposlitve pogosto ni enostavno. Poleg tega je delo dobro, dobro plačano. In potem iskanje primernega prostega delovnega mesta še ne pomeni iskanja zaposlitve. Morate začeti intervju. Na katero boste povabljeni s pravilno izpolnjenim vprašalnikom, s pravilno sestavljenim življenjepisom. Glavno priporočilo v tem primeru: ne bodite sramežljivi. Ne, vam ni treba lagati. Toda skrivati ​​svoje dosežke tudi ni vredno.

O izboljšanju

V življenjepisu uporabite besedo "izboljšano". Zagotovo ste v prejšnjih delih nekako pozitivno vplivali na določene procese. Premisli.

Inovacije

"Predstavila sem …" Če v podjetju niste samo izboljšali, ampak uredili pravo revolucijo, to navedite v svojem življenjepisu. Čeprav je bila ta revolucija le pisarniška revolucija, vendar … Če se zaposleni ali stranke počutijo bolje, je to velik dosežek.

Dejstva in številke

Druga beseda, ki vam lahko poveča možnosti za uspeh, je "povečana". Katere naloge so vam bile dodeljene v prejšnjem delu? Navedite dejstva in številke. Navedite, kako je bilo in kako je postalo. Najlažje opišete svoje dosežke na podlagi posebnih kazalnikov in statistike. In zaznamoval vas bo kot specifično osebo. Tisti, ki ceni tako svoj kot čas drugih ljudi.

Nekaj ​​je treba zmanjšati

Ni vedno in ni treba vsega povečati. Včasih je treba nekaj zmanjšati. Na primer tveganja za podjetje (finančna in pravna) ali dolg. Če so takšni primeri v vaših delovnih izkušnjah, jih ne pozabite.

Seveda morate razumeti, da ti »pravilni« glagoli ne bodo dovolj za impresivno nadaljevanje. Obstaja veliko več: razširjeno, preoblikovano, optimizirano, ustvarjeno, razvito itd. Uporabite te besede in jih prepričajte, da jih podkrepite z dejstvi in ​​logično povezavo med dejanji in rezultati.

Z eno besedo, popolnoma nič zapletenega. Srečno pri iskanju zaposlitve!

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini