zaposlovanje

Kadrovska agencija "Enotni kadrovski center": pregledi delodajalca, seznam storitev

Kazalo:

Kadrovska agencija "Enotni kadrovski center": pregledi delodajalca, seznam storitev
Anonim

Ocene enotnega kadrovskega centra bodo zanimale vse, ki bodo sodelovali s tem podjetjem. Opisana družba trdi, da zagotavlja kakovostne kadrovske storitve. To je akreditirana agencija, ki deluje v več regijah države. V tem članku vam bomo povedali, na kaj lahko računajo stranke centra, podali bomo povratne informacije in mnenja o delodajalcu.

O podjetju

Mnenja o "Enotnem kadrovskem centru" so zelo različna. Za začetek ugotavljamo, da gre za veliko zasebno agencijo za zaposlovanje, ki je specializirano za zagotavljanje osebja na področju mrežne maloprodaje, proizvodnje in skladiščne logistike.

Podjetje samo poudarja, da so med njihovimi partnerji vodilna tuja in domača podjetja, ki veljajo za priznane vodilne v svoji panogi.

Strokovnjaki podjetja so sodelovali pri zunanjem izvajanju osebja in razvili lastno shemo razvoja poslovnih procesov. Osredotočena je posebej na vsako stranko, tako da se kakovost dela izboljša z minimalnimi stroški.

Vodstvo "enotnega kadrovskega centra" izjavlja, da je njegov glavni cilj zagotavljanje storitev podjetjem na tistih področjih, na katerih se razume čim bolj profesionalno in brezhibno. Zaposleni v zasebni agenciji za zaposlovanje pristopajo k svojim nalogam odgovorno in vedno opravljajo delo kompetentno in pravočasno. Kvalifikacije in izkušnje nam omogočajo zagotavljanje storitev najvišje kakovosti.

Hkrati se podjetje nenehno širi in odpira predstavništva v novih regijah države. Naročniki so lahko prepričani, da pri naročilu zunanjega izvajanja osebja tukaj prejmejo zaposlene, katerih kvalifikacije in odgovornosti so jim zagotovljene. Podjetje ceni vsako stranko, skrbno ravna z njenim ugledom, zato so mnogi zadovoljni s takšnim sodelovanjem.

Podrobnosti o storitvi

Zaposlovanje je trenutno ena najbolj učinkovitih in najučinkovitejših tehnik pri zaposlovanju novih zaposlenih. Ta metoda se ugodno primerja z večino drugih možnosti, saj je storitev opravljena šele po sklenitvi pogodbe med obema organizacijama. Ta dokument vsebuje dokumentarna dokazila o vseh odgovornostih, ki jih center prevzema.

Zunanje izvajanje osebja je oblika poslovnega procesa. V tem primeru stranka prejme ne storitev ali enkratnih storitev, temveč celoten obseg virov in za dolgoročno uporabo. To vam omogoča, da znatno prihranite sredstva podjetja in povečate učinkovitost delovnih procesov.

Takšne storitve lahko optimizirajo procese virov, kar vodi do uspeha podjetja in finančne blaginje. Pri iskanju potrebnega osebja ta vrsta storitev vključuje najem usposobljenih delavcev, ki so sposobni opravljati resne naloge v okoliščinah, ko obstoječi zaposleni niso sposobni obvladati svojih ciljev.

Stroški zunanjega izvajanja so cenovno ugodni, zlasti če primerjate porabljeni denar s prejetimi ugodnostmi. Vse to omogoča učinkovito upravljanje s človeškimi, organizacijskimi in finančnimi viri, kar podjetju omogoča uspešno razvijanje za spodbujanje poslovnih pobud v najrazličnejših novih in zanimivih smereh.

Prednosti

Obstaja seznam prednosti, ki jih je treba spodbujati k oddaji naročil v agenciji za zaposlovanje "Enotni kadrovski center".

  1. Podjetje na tem trgu deluje že več kot deset let, kar nam omogoča, da govorimo o odličnih izkušnjah.
  2. Zaposleni v centru izvajajo celostni pristop. Podjetje ima svoj vozni park, mrežo hostlov v državi. Vse to vam omogoča, da prožno in učinkovito gradite postopek zagotavljanja storitev, ne da ste odvisni od izvajalcev in tretjih oseb.
  3. Še en plus je fleksibilnost. To vam omogoča, da se hitro in hitro odzovete na nenehne spremembe v okolju, določeni panogi, pa tudi na želje naročnika.
  4. Največja preglednost je zelo pomembna. Z našimi strankami smo vzpostavili stabilne povratne informacije, vsa potrebna poročila pa so posodobljena in pravočasna. Vse to omogoča stranki v realnem času nadzor nad postopkom opravljanja storitev na vsaki stopnji.
  5. Nedvomno EKC ("Enotni kadrovski center") pritegne visoko strokovnost. Osebje ima veliko izkušenega osebja, ki je strankam pripravljeno pomagati pri reševanju glavnih nalog, kar jim omogoča, da se osredotočijo izključno na premoženje lastnega podjetja.
  6. Končno, združitev dolgoletnih izkušenj in strokovnosti zagotavlja zanesljiv temelj za razvoj poslovanja vsake stranke.

Izbira zunanjega izvajanja

Kljub temu, da je storitev iskanja zaposlitve v enotnem kadrovskem centru iz leta v leto bolj priljubljena, vsi podjetniki ne razumejo, kaj je smisel zunanjega izvajanja. Poleg tega ima takšna storitev številne nedvomne prednosti pred standardnimi metodami reševanja kadrovskih vprašanj.

V enotnem kadrovskem centru v Moskvi so pripravljeni ponuditi zaposlene za naslednja področja:

  • do skladišč (nabiralniki in motorji - od 120 rubljev na uro, pakirniki - od 150 rubljev na uro, vozniki nakladalcev - od 180 rubljev na uro);
  • za proizvodnjo (splošni delavci, transportni delavci, čistilci, pakirniki - od 120 rubljev na uro);
  • za maloprodajo (blagajniki, zaposleni v trgovskem podu, prodajni svetovalci - od 120 rubljev na uro, trgovci - od 150 rubljev na uro).

V primeru zunanjih izvajalcev storitev je mogoče znatno zmanjšati tveganja, povezana z osebjem, in jih zmanjšati na skoraj nič.

Sodelovanje z opisanim podjetjem je resnična priložnost, da za relativno malo denarja privabite zaposlene na "neenergična" dela. Poleg tega vam to omogoča, da se osredotočite na pomembnejše notranje poslovne procese, prenos funkcij vodstva na profesionalce in v zameno za sprejetje kompetentnih strokovnjakov v vašem osebju, ki imajo vsa potrebna znanja, ste opravili specializirano usposabljanje.

Kaj ima stranka skupaj?

Na izhodu ima stranka znatno zmanjšanje splošnega bremena za socialne prejemke, zajamčeno visoko raven delovne discipline in kakovosti dela.

Takšne prednosti omogočajo zunanjim izvajanjem donosne ponudbe za številne organizacije, ki cenijo resnično strokovnost, vedo, kako zgraditi poslovne procese čim bolj donosno.

Stiki

Sedež podjetja je v Moskvi. Naslov "Enotnega kadrovskega centra": ulica Rogozhsky Val, 2/50. Do tu lahko pridete z javnim in zasebnim prevozom.

Z avtomobilom bi se morali peljati po Boulevardu navdušencev ali po ulici Sergija Radonežskega in nato zaviti na ulico Rogozhsky Val. Če se odločite za uporabo metroja, boste morali priti do postaje "Rimskaya" ali "Ilyich Square". Dobre znamenitosti bodo v bližini nakupovalne arkade Rogozhsky, muzeja prevoza kapitala.

V predmestju se nahaja še ena pisarna. Pisarna se nahaja v Zelenogradu na ulici oblikovalca Guskov, hiša 14, stavba 2.

Delovni čas "enotnega kadrovskega centra" je od 9.00 do 21.00.

Regionalne pisarne

Podjetje je zastopano tudi v regijah. Poleg Moskve in Sankt Peterburga ima center svoje pisarne v Tverju, Rjazanu, Uljanovsku, Čeboksariju in Čeljabinsku.

Celoten seznam naslovov regionalnih predstavništev podjetja vam bo omogočil hitro iskanje lokacije v vašem mestu:

  • St. Petersburg, Nevski prospekt, 140;
  • Tver, avenija Čajkovskega, 29;
  • Ryazan, ulica Pravo-Lybedskaya, 35, stavba 2;
  • Ulyanovsk, avenija generala Tyuleneva, 2b;
  • Čeboksari, ulični skladatelji Vorobiev, 5a;
  • Čeljabinsk, ulica Karla Marxa, 54.

Storitve

Seznam prostih delovnih mest v "Enotnem kadrovskem centru" je precej raznolik. Obstaja priložnost za iskanje zaposlitve za strokovnjake različnih profilov.

V tem članku smo že dovolj podrobno govorili o zunanjem izvajanju, torej o izbiri in zagotavljanju kvalificiranega zaposlenega za stranko v vnaprej določenem časovnem okviru. Toda v podjetju obstaja še ena storitev, ki ni manj povprašena.

Nadomestitev osebja

Outstaffing je še en sodoben način zaposlovanja zaposlenih. V zadnjem času takšna metoda aktivno pridobiva priljubljenost v naši državi, zahvaljujoč številnim očitnim prednostim.

Pomembno je, da se stroški same storitve izplačajo skoraj takoj, saj lahko stranka znatno zmanjša številne stroške. Ni potrebe po samostojnem iskanju usposobljenega osebja. Konec koncev je to zelo zamuden postopek.

"Enotni kadrovski center" zagotavlja zaposlenim in spremlja kakovost izpolnjevanja njihovih nalog. Ta tehnika ima nekaj značilnosti. V okviru prekarnega dela so zaposleni odstranjeni iz osebja matičnega podjetja in nakazani osebju tretje organizacije, ki je naročila podobno storitev. Hkrati opravljajo svoje običajne naloge. Zaradi tega osebje neposredno ne sklepa pravnih odnosov s stranko. Hkrati ponuja storitve v svojem imenu in na svojem ozemlju.

Takšna storitev se od zunanjih izvajalcev razlikuje po tem, da podjetje v posebnih okoliščinah ne dobi pooblastil, temveč zaposlene. Hkrati opravljajo svoje običajne funkcije, ki jih že dolgo poznajo.

Zahvaljujoč tej metodi upravljanja osebja obstaja resnična priložnost za zmanjšanje finančnih in upravnih stroškov. Z optimizacijo virov se lahko samozavestneje premaknete do končnega cilja.

Zakaj stranke izberejo outstaffing?

Izbira v prid tej storitvi v zadnjih letih postaja vse bolj očitna. Za to obstaja logična razlaga. Podjetje kupcev s pomočjo outstaffinga zmanjšuje stroške osebja. To enoto na seznamu osebja je mogoče popolnoma opustiti. Naročilo za nadomestne stroške vas bo stalo bistveno manj kot plača za celoten oddelek. Agencija bo v celoti vzdrževala vso potrebno dokumentacijo.

Skupni prihranki

Stranka tudi znatno prihrani pri socialnih prejemkih, s čimer poveča raven naložb podjetja. "Enotni kadrovski center" zagotavlja zaposlene, ki jim ni treba plačevati dopusta ali bolniške odsotnosti. Še več, pripravljeni bodo začeti z delom kadar koli. Center sam prevzema obveznosti glede davčnih transferjev, ukvarja se z zavarovalnimi premijami. Stranka prihrani pri plačilih v pokojninski sklad, sklad socialnega zavarovanja in obvezno zdravstveno zavarovanje.

Poleg tega dejansko obstaja prenos odgovornosti na tretjo organizacijo. V tem primeru zagotovite pooblastilo za nadzor kakovosti dela, ki ga opravlja zunanja organizacija, s katerim lahko v celoti zaprosite.

Posledično se število zaposlenih povečuje, število zaposlenih pa ostaja nespremenjeno. Poleg tega je v tej obliki veliko bolj priročno komunicirati z osebjem. "Enotni kadrovski center" se neodvisno ukvarja z razporeditvijo delavcev v lastnih hostlih, ki jih je vsako leto več. Pomembno je, da zaposleni stalno izboljšujejo svoje znanje s pomočjo ustreznih tečajev.

Mnenja delodajalcev

Številni v pregledih enotnega kadrovskega centra ugotavljajo, da so bili zadovoljni z visoko stopnjo opravljenih storitev. Tako delodajalci kot zaposleni so zadovoljni. Podjetje prakticira zaposlovanje na rotacijski osnovi za znano specialnost, poleg tega je takšno delo primerno plačano. To je vsekakor plus.

Negativno

Priznati je treba, da o delodajalcu "Enotni kadrovski center" obstaja veliko negativnih ocen. Tisti, ki so vabljeni na rotacijsko delo v podjetje, se pritožujejo, da je skoraj vsem obljubljeno udoben položaj na letališču.

Na kraju samem se izkaže, da so prosta delovna mesta ostala le v zelenjavnem skladišču. Kot rezultat tega morate živeti v hostlih v depresivnih pogojih. Ne dajo uniforme in čevljev, plačujejo malo denarja. Dogaja se, da tisoč rubljev na teden. Poleg tega podjetje svojih obljub ne izpolnjuje.

Plača, ki je bila prvotno obljubljena, bo na primer bistveno nižja, saj se zanjo odšteje skoraj vse: podjetniški prevoz, namestitev v hostlu. Čas, porabljen za pripravništvo, se sploh ne plačuje. Vse to vodi do velikega števila negativnih kritik o "enotnem kadrovskem centru."