zaposlovanje

Podjetje "Stakhanov": pregledi zaposlenih

Kazalo:

Podjetje "Stakhanov": pregledi zaposlenih
Anonim

Torej, danes moramo razumeti, kakšne ocene prejema organizacija pod imenom "Stakhanov". Kakšen delodajalec je to? Katere storitve nudi? Kaj je med drugimi podjetji, ki ponujajo zaposlitev? Odgovoriti na vse to ni tako težko, kot se zdi, če natančno pogledate številna mnenja podrejenih.

Opis dejavnosti

Stakhanov je kadrovska agencija. Iskalcem zaposlitve ponuja iskanje zaposlitve, predvsem na rotacijski osnovi. To lastnost poudarjajo vsi podrejeni.

Ocene "Stakhanov" za svoje delo na splošno zaslužijo mešane ocene. Nekateri pravijo, da delo podjetja na trgu dela ni zahtevano. Hkrati nekdo zagotavlja, da zaposlitvena agencija pomaga najti zaposlitev brez večjega stresa - ravno tisto, kar mnogi potrebujejo. Podjetje ima veliko področij dejavnosti, ni specializirano za eno posebno področje.

Službe

"Stakhanov" prejema pozitivne ocene o številu prostih delovnih mest. Po številnih mnenjih delodajalec ponuja veliko delovnih mest.

Delovna mesta so različna - od gradbenikov do vodje prodaje. Zato ni mogoče imenovati enega posebnega področja dejavnosti, na katerem deluje Stakhanov. Pri izbiri kraja za nadaljnje delo bodo upoštevane želje prosilca. Sam ima pravico izbrati točno določeno delovno področje.

Na splošno je "Stakhanov" univerzalni kraj za iskanje dela. Če se vrnete sem, z veliko mero verjetnosti najdete zaposlitev na najprimernejšem mestu.

Obljube

Kaj obljublja delodajalec, ki je v študiji, preden začne z neko osebo partnerstvo? Ocene "Stakhanov" zaslužijo različne. Toda ta delodajalec nudi dobra jamstva. Ti so po številnih pregledih privlačni.

Večinoma se osredotočite na:

  • uradna zaposlitev;
  • socialna jamstva;
  • razvoj (poklicni in karierni);
  • visok zaslužek;
  • prijazna ekipa;
  • pridobivanje izkušenj na različnih področjih dejavnosti;
  • plačilo nastanitve in usposabljanja pri dežurstvu.

V skladu s tem se zdi, da delodajalec resnično skrbi za vsakega od svojih podrejenih. Toda katere od naštetih lastnosti v praksi niso na voljo? Na kaj morajo biti najprej pozorni prosilci?

Registracija

"Stakhanov" zasluži pozitivne ocene zaposlenih glede dejstva, da so vsi podrejeni na koncu formalizirani za delo. In to se zgodi po treningu, če sploh.

Če gre za zaposlitev na rotacijski osnovi, potem takoj ob imenovanju zaposlenega na določeno delovno mesto podpiše pogodba o zaposlitvi. Po tem se državljan pošlje delodajalcu, da opravlja službene dolžnosti.

Nekateri pravijo, da Stakhanov ni uradno zaposlen pri prebivalstvu. Vse to je prevara. Organizacija je velika in znana. Vse formalizira v skladu z uveljavljeno rusko zakonodajo. V nasprotnem primeru bi bila kadrovska agencija že dolgo zaprta.

Delovni pogoji

Podjetje "Stakhanov" pregledi zaposlenih zasluži raznoliko naravo. A veliko se negativnosti pojavlja zaradi danih delovnih pogojev. Zelo pogosto ne ustrezajo podrejenim.

Mnogi poudarjajo, da se potovanje na delovno mesto plača v celoti. Poleg tega je v službi tudi vse, kar je potrebno za opravljanje službenih dolžnosti. Toda o kakšnem udobju ni mogoče govoriti.

Če verjamete številnim pregledom, se včasih po zaposlitvi izkaže, da manjkajo nekateri predmeti, potrebni za delo. Poleg tega morate delati 12-14 ur na dan, brez prostih dni in odmorov. To je izjemno težko storiti. Ob sklenitvi pogodbe seveda o teh lastnostih nihče ne bo rekel.

O korporaciji Stakhanov obstajajo tudi pozitivna mnenja. Pregled delovnih mest je dober za organizacijo nekaterih delovnih mest. Je pa vse odvisno od situacije in izbranega prostega delovnega mesta. Prosilci se najpogosteje pritožujejo zaradi ne najboljših delovnih pogojev.

Obeti

Ocene zaposlenih "Stakhanov" niso najbolje zaslužene za razvojne možnosti po zaposlitvi. Kot smo že omenili, boste morali delati predvsem v izmenah. To nikogar ne preseneti. A z zaposlitvijo se zaposlenim obljublja karierna rast in tudi poklicni razvoj.

V praksi se izkaže drugače. Stakhanov LLC zasluži ocene kot delodajalec, ki ni primeren za gradnjo kariere. Tu so zaposleni za navadna delovna mesta. In o kakršnem koli povečanju ni mogoče govoriti.

V skladu s tem ne bo nobenih možnosti in karierne rasti. Edino, na kar se lahko nadejate, je profesionalni razvoj. A glede na težaven urnik dela in ne najboljših delovnih pogojev mnogi pravijo, da se vse uradne dolžnosti opravljajo samodejno. Vse te dejavnike bo treba upoštevati. To so pregledi delavcev "Stakhanov", ki si zaslužijo največ. Vsa ta mnenja niso potrjena, vendar trditve niso redke. Prisilijo vas, da razmišljate o izvedljivosti zaposlitve.

Kolektivno

Kaj je še pripravil Stakhanov? Mnenja o tem delodajalcu so dobra in ne ravno dobra. Varno lahko rečemo, da podjetje ni prevarant. A hkrati ne drži vseh obljub.

Težko je predvideti, katera ekipa bo morala delati. Vse je odvisno od izbranega prostega delovnega mesta, pa tudi od delodajalca, ki se je za pomoč obrnil na Stakhanova. Prosilci najpogosteje pravijo, da organizacija ponuja delovne pogoje, v katerih delovni kolektiv nima posebne vloge. Za komunikacijo preprosto ni časa ali energije.

Vendar nekateri poudarjajo, da so kolegi na delovnem mestu prijazni, prijazni. Čeprav včasih to ni najboljša ekipa. Vse to bo treba upoštevati. Številna mnenja kažejo, da so kolegi konec konca izmene utrujeni in o kakršnem koli prijaznem odnosu ni mogoče govoriti.

"Stakhanov" ni kraj za iskanje novih prijateljev. Navsezadnje bo moralo delati delovno mesto. Časa za komunikacijo preprosto ni dovolj. To si boste morali zapomniti pred zaposlitvijo.

Plače

Katere druge lastnosti ima Stakhanov? Ocene delovnih mest dobivajo dvoumno vrsto. Veliko negativnosti je izraženih za plače, ki jih izplačujejo podrejenim. Navsezadnje se sprva ponujajo visoke plače.

A v praksi se izkaže nekoliko drugače. Dejansko je zaslužek na izmenah majhen. Mnogi se pritožujejo zaradi nizke plače na uro. In tudi če upoštevamo dejstvo, da morate uradne dolžnosti opravljati 12 ur na dan, še vedno ne gre ven, da zaslužite normalno denar. Na primer, na nekaterih položajih je plača 85 rubljev na uro. To je izjemno malo.

Omeniti je treba tudi, da podrejeni pogosto opažajo znatne zamude pri plačah. Včasih po vrnitvi z izmene morate počakati 2-3 mesece zasluženega denarja. Da, in niso vedno plačani v celoti.

V nekaterih primerih "Stakhanov" prejema pozitivne ocene za zaslužek. Občasno obstajajo mnenja, ki kažejo, da je bila plača izplačana pravočasno in precej velika. Da, delovni pogoji puščajo veliko želenega, vendar se mučenje splača.

O šefih in menedžerjih

Podjetje "Stakhanov" ocene različnih vrst zasluži za vodje in upravnike, ki jih najdemo na različnih krajih. Na kaj so pozorni delavci?

Nekateri podrejeni zagotavljajo, da bodo morali po prihodu na delovno mesto izpolniti naloge pod vodstvom normalnih, prijaznih in razumevajočih šefov. Z njimi se lahko strinjate. Edina stvar, ki jo zahteva skoraj vse, je disciplina. Z vestnimi podrejenimi običajno pridejo v stik menedžerji.

Toda nekateri pravijo, da niso šefi na straži. Odlikuje jih nepoštenost, nepošten in aroganten odnos do navadnih kadrov. Tudi dobroverni podrejeni so nenehno kaznovani in kaznovani.

Povzetek

Zdaj je jasno, kaj se podjetje imenuje Stakhanov (Tyumen). Ocene zaposlenih o tem podjetju so negativne in pozitivne. Korporacijo najdete na črnem seznamu delodajalcev. Vse to je posledica številnih trditev, ki so izrečene proti Stahanovemu.

Ta delodajalec še zdaleč ni idealen. A resnično pomaga najti službo in nekaj časa delati na rotacijski osnovi. Ni najboljše mesto za gradnjo kariere. Toda za zaslužek lahko dobite službo v "Stakhanov". Pregledi kažejo, da to podjetje ni goljufivo.