karierno upravljanje

Delo na MTS - prednosti velikega podjetja

Delo na MTS - prednosti velikega podjetja

Video: Delo na daljavo: Mbills 2024, April

Video: Delo na daljavo: Mbills 2024, April
Anonim

Vlagatelji, ki prejemajo ugodne ponudbe delodajalcev, se pogosto soočajo z izbiro: pojdite na delo v veliko znano korporacijo ali dajte prednost majhnemu podjetju. Nekateri verjamejo, da bo v majhnem podjetju kariera uspešnejša, vendar to ni vedno tako. Hkrati pa delo v uglednem podjetju z zanesljivim ugledom, na primer delo na MTS, daje svoje prednosti.

Prva pomembna točka: izkušnje v veliki korporaciji so lahko v prihodnosti koristne pri ustvarjanju lastnega podjetja. Zaposleni v svoji karieri ima možnost občutiti vse prednosti in slabosti obstoječega sistema upravljanja kadrov. Poleg tega delo na MTS, katerega pregledi so pogosto sporni, omogoča hitro vzpenjanje po karierni lestvici. Seveda to skoraj ni primerno za nekoga, ki je navajen preživljati čas neaktiven na delovnem mestu: v katerem koli velikem podjetju in delo na MTS ni izjema, za dobro plačo se boste morali zelo potruditi.

Drugi razlog, zakaj si mnogi želijo zaposliti na MTS, je stabilnost. Vsi zaposleni redno in v celoti prejemajo plače, pod pogojem, da je načrt stoodstotno dokončan. Poleg plač so na voljo še dodatki. Pomembno je tudi, da je lahko zaposleni prepričan: brez nenadnega stečaja delodajalca ne bo ostal brez dela. Nasprotno pa delo v majhnem podjetju v mnogih primerih pomeni odsotnost garancij, "sivo" plačo, odsotnost plačanih počitnic, težave pri pridobivanju posojil itd. Za mnoge kandidate, ki jih zanima delo na MTS, se zdi Moskva najbolj obetavno mesto V provincah pa so lahko delovne razmere in plače precej spodobne.

Naslednja prednost, ki jo dobi zaposleni v velikem podjetju, je delo v timu z izobraženimi in pametnimi ljudmi, kar zagotavlja prijetno komunikacijo in priložnost za pridobitev neprecenljivih izkušenj. Krog poznanstev se širi, pojavljajo se nove povezave, ki so morda koristne v prihodnosti. Ne pozabite tudi, da je delo na MTS tudi prestižno. Če je nekaj časa delal v svetovno znanem podjetju, lahko zaposleni znatno izboljša svoj položaj na trgu dela, s čimer si zagotovi povpraševanje nekaj let vnaprej.

Delo v velikem podjetju je odlična priložnost za izboljšanje kvalifikacij na račun delodajalca, tudi v tujini. Majhna podjetja pogosto nimajo takšnih finančnih sredstev, strokovni razvoj tam pa je mogoč le na lastne stroške. Velikega pomena je sfera medosebnih odnosov. Vsi vemo, da je delo na MTS nenehna komunikacija s strankami. To okoliščino je treba obravnavati kot priložnost za interakcijo z ljudmi v različnih okoliščinah. Takšna uporabna znanja bodo v prihodnosti potrebna tako pri prehodu na drugo delovno mesto kot pri organizaciji vašega podjetja.

Zato obstaja dovolj razlogov, da gremo v službo v tako velikem podjetju, kot je MTS.