zaposlovanje

LLC "SGK-Truboprovodstroy-5": pregledi zaposlenih o podjetju

Kazalo:

LLC "SGK-Truboprovodstroy-5": pregledi zaposlenih o podjetju
Anonim

Izbira delodajalca ni lahka naloga. Še posebej v Rusiji, kjer je velika konkurenca, veliko je dejavnosti, promet osebja je ogromen. Danes je treba še razumeti, kaj v resnici predstavlja "SGK-Truboprovodstroy-5". Odgovori zaposlenih o tej korporaciji bodo pomagali določiti odgovor. Ali so zaposleni zadovoljni z delom tukaj? Kakšni so prednosti in slabosti organizacije, je priporočljivo, da se prijavitelji pozanimajo, preden začnejo sodelovati? Koliko je SGK-Truboprovodstroy-5 dober delodajalec v Rusiji?

Opis

Prvi korak je razumevanje o kakšni korporaciji govorimo. Kaj počne SGK-Truboprovodstroy-5? Področje dejavnosti za nekatere podrejene je pomemben odtenek.

Delodajalec, ki se ga izobražuje, ni nič drugega kot organizacija, ki se ukvarja z inštalacijskimi storitvami ter gradnjo in popravili. Čisto razumljivo delo. Lahko rečemo, da je področje korporacije gradnja. To dejstvo ugaja tako strankam kot prosilcem.

Razgovor za službo

"SGK-Truboprovodstroy-5" prejema različne ocene zaposlenih. Med njimi je dobrih in ne toliko. Prosilci za razgovor oblikujejo dvoumna mnenja.

Nekateri pravijo, da prvo srečanje s potencialnim delodajalcem poteka brez težav - izpolnjen je poseben vprašalnik, dialog z vodjo zaposlovanja poteka v prijaznem vzdušju. Na razgovoru govorijo o vseh značilnostih sodelovanja s korporacijo.

Ob tem del podrejenih poudarja ne najboljši intervju. Vodje kadrovskih služb v nekaterih regijah niso zelo prijazni, ne morejo odgovoriti na zastavljena vprašanja. Tudi na odgovor o nadaljnji zaposlitvi je treba včasih počakati 2-3 mesece. Vse to na najboljši način ne vpliva na oceno podjetja.

Zaposlitev v podjetju

LLC "SGK-Truboprovodstroy-5" zasluži zaposlene različnih vrst. O posebnostih prijavljanja delavcev na določena delovna mesta ostaja zelo mešano mnenje.

Prva stvar, podrejeni bodite pozorni, da je, da v bistvu morali dela na podlagi rotacije. Ampak to je tudi rečeno na razgovoru. In oglasi za delo opozarjajo tudi na takšno rutino.

SGK-Truboprovodstroy-5 prejema tudi mešane preglede zaposlenih glede posebnosti prijave na delovno mesto. Nekdo pravi, da z vsemi podrejenimi uradno skleneta pogodbo o zaposlitvi, ustrezen vpis je vpisan v delovno knjižico.

In nekdo pravi nasprotno. Domnevno SGK-Truboprovodstroy-5 pozdravlja neuradno delo in doseči sklenitev sporazuma je zelo problematično. Zato del svojih podrejenih včasih korporacijo, ki je preučena, del svojih podrejenih imenujejo premalo vestno.

SGK-Truboprovodstroy-5 pravzaprav vse uradno uradno oblikuje za delo. Toda hkrati bo brez pogodbe treba malo delati. Kdaj točno?

Pripravništvo / usposabljanje

To je postopek, kot je trening. "SGK-Truboprovodstroy-5" ocene zaposlenih za to funkcijo niso najboljše. Vendar kot večina podjetij. Zakaj?

Stvar je v tem, da nekateri kandidati pravijo, da učni proces pomaga pri spoznavanju ekipe in odgovornosti. Tudi bodoči zaposleni in delodajalec bodo lahko razumeli, kako se skupaj ujemata.

Poleg tega nekateri menijo, da SGK-Truboprovodstroy-5 iskalce zaposlitve uporablja kot proste delavce. Dejansko bo človek med študijem opravljal dolžnosti uradno registriranega zaposlenega, hkrati pa mu ga nihče ne bo plačal za obdobje usposabljanja.

Delovni pogoji

"SGK-Truboprovodstroy-5" prejema različne vrste pregledov. Podrejeni imajo veliko pritožb glede organizacije delovnih razmer na izmeni. Ne vedno, vendar se najdejo podobna mnenja.

Prosilci se pogosto pritožujejo, da delodajalec ne ponuja najboljših delovnih pogojev. Nekje neprijetno, nekje ni potrebne opreme za opravljanje delovnih nalog, nekdo mora delati v velikih in zagajenih prostorih v velikih skupinah.

Le nekaj jih trdi, da je SGK-Truboprovodstroy-5 odgovoren za organizacijo dela. V izmeni najdete vse potrebno za uspešen zaključek določenega dela, prostori so razmeroma prostorni.

Urnik

SGK-Truboprovodstroy-5 pogosto prejme ocene negativnih zaposlenih za delovni načrt, ki ga predlaga korporacija. Prejema veliko pritožb. Zlasti ob upoštevanju vseh drugih značilnosti zaposlitve.

Ljudje poudarjajo, da je treba pri delu na izmenah porabiti veliko časa za opravljanje delovnih nalog. In to kljub dejstvu, da pogodba določa jasen urnik. Nadurno delo se nikakor ne izplača. V nekaterih primerih morate delati 12-14 ur na dan.

Socialna jamstva

Pregledi podjetja SGK-Truboprovodstroy-5 kažejo, da je socialni paket v podjetju zagotovljen v celoti. Z vsemi ni zadovoljen, delodajalec pa si prizadeva zagotoviti izpolnitev svojih obveznosti po zakonu.

Odpade bolniški dopust in počitnice v podjetju. Ko delate rotacijsko, se pot do ene ali druge točke plača, o stanovanju in hrani vam tudi ne bo treba razmišljati. O vseh teh vprašanjih odloča delodajalec.

Če verjamete nekim pregledom, se naselijo za nadaljnje življenje v skupinah. Toda hkrati vam še vedno ni treba razmišljati o stanovanju vnaprej. Glede socialnih jamstev torej obstajajo različni pregledi zaposlenih v podjetju SGK-Truboprovodstroy-5. Podjetje zagotavlja vse delovne pogoje in socialne storitve. paket, vendar ne vedno na ravni, na kateri bi rad podrejene.

Plače

SGK-Truboprovodstroy-5 prejme ocene negativnih zaposlenih glede višine plač, ki jih zagotavlja korporacija. Stvar je v tem, da ta delodajalec na razgovoru ponuja visok dobiček. V resnici se vse izkaže drugače.

Nekateri pravijo, da SGK-Truboprovodstroy-5 dobro plačuje, vendar z zamudami. Nekdo zagotavlja, da je raven zaslužka v podjetju nizka. In le redki poudarjajo dostojno plačo.

Namesto zaključka

Zdaj je jasno, kateri SGK-Truboprovodstroy-5 prejme povratne informacije od zaposlenih. Ta korporacija se pogosto nahaja na črnih seznamih delodajalcev. Navsezadnje zaposleni pravijo, da obstaja nepošteno vodstvo in ne zelo prijazna delovna ekipa. Veliko "svojih" ljudi, ki so pri svojem delu malomarni.

Kljub tako spornim mnenjem je treba poudariti dejansko odsotnost dokazov za eno ali drugo besedo. SGK-Truboprovodstroy-5 prejme standardne zahtevke, ki jih je pridobil skoraj vsak delodajalec v Rusiji. Zato lahko domnevamo, da podjetje v študiji ni najslabše mesto za delo.