povzetek

Kakšen bi moral biti življenjepis straže. Vzorec

Kazalo:

Kakšen bi moral biti življenjepis straže. Vzorec

Video: Aljoša Bagola, Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke! 2024, April

Video: Aljoša Bagola, Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke! 2024, April
Anonim

Povzetek je kratek povzetek najpomembnejših dejstev, povezanih z biografijo, dosedanjimi delovnimi izkušnjami, znanji in veščinami. Brati mora biti enostavno, vsebovati mora kompetentno in strukturirano besedilo, branje katerega bo trajalo največ dve minuti. Življenjepis osebne straže mora biti sestavljen pošteno, vtipkan na osebnem računalniku in ne napisan ročno. Pomembno je razmisliti, kam ga poslati in komu in s kakšnim namenom, preden napišete besedilo.

Izobraževanje kot pokazatelj vašega znanja

Ta odstavek je najprej izpolnjen, da lahko delodajalec vidi vašo stopnjo izobrazbe in specializacije, običajno označuje, kje in kdaj ste diplomirali. Zahvaljujoč pravilno sestavljenemu življenjepisu varnostnika, katerega vzorec boste videli v tem članku, bo o vas oblikovano zanesljivo mnenje nadrejenih. Našteti je potrebno vse tečaje, treninge, olimpijade in tako naprej. Naredite nepopoln seznam, v njem naj bodo prikazane le najpomembnejše organizacije, kjer ste študirali in prejeli kvalifikacije. Ta kategorija bo delodajalcu zelo učinkovito povedala o vas, kar povečuje možnosti, da boste šefe razveselili z vašim življenjepisom kot varnostnika. Vzorec spodaj:

Izobraževanje:

obdobje

Izobraževalna ustanova, (ime fakultete),

prejel posebnost

obdobje

Izobraževalna ustanova, (ime fakultete), prejel posebnost

izkušnje

Registrirati je potrebno vse podatke o prejšnjih delovnih mestih. Navedite datum prijave na delovno mesto in število odpuščanj, ime podjetja in področje dejavnosti ter položaj, ki ste ga opravljali, in vse delo, ki ga opravljate. Treba je napisati vse svoje uspehe in dosežke pri prejšnjem delu in predložiti dokumente, ki potrjujejo ta dejstva. Življenjepis, življenjepis, vzorec:

Izkušnje:

obdobje

Ime podjetja, vaš položaj,

odgovornosti in dosežki.

obdobje

Ime podjetja, vaš položaj, odgovornosti in dosežki.

Strokovna znanja

Glavna naloga je zagotoviti delodajalcu, da bi zagotovo morali dobiti položaj v podjetju. Poudarek mora biti na vaših izkušnjah, znanju in spretnostih, ki so lahko koristne za določeno podjetje, za katerega delate. Več izkušenj, večje so možnosti za iskanje zaposlitve. V tem razdelku morate navesti, katera druga znanja imate, naj bo to računalnik, določeni programi itd. Najpomembnejši vidik je raven vaše telesne pripravljenosti, tako da v tem primeru vodstvo ostane mirno in prepričano, da ste bili izbrani pravilno in vam ni bilo žal. Zato morate navesti svoje podatke o tem, kje ste se ukvarjali s katerim koli športom, pa tudi druge podatke o svoji fizični pripravljenosti.

Priporočila

Ne pozabite vnesti priporočilnih pisem o vas od nekdanjega delodajalca. Treba bi bilo zapisati, da do vas ni pritožb, dobro ste delali, brez nepotrebnih kritik vodstva in konfliktov. Prav tako je treba na življenjepis varnostnika pripisati značilnosti, stike nekdanjega vodje. Vzorec spodaj:

Ivanov Ivan Ivanovič - direktor podjetja Ivanovo LLC, tel. (000) 000-00-00.

Osebne kvalitete

V tem odstavku morate navesti svoje osebne prednosti in prednosti, kot so:

- poštenost;

- resen pristop k obveznostim, ki so vam dodeljene;

- psihološka odpornost na stres in zunanje dražljaje;

- pomanjkanje slabih navad;

- vztrajnost;

- obveznost nerazkrivanja poslovnih skrivnosti, če obstajajo;

- enostavnost komunikacije s preostalim osebjem;

- zadržanost in ustreznost.

Če želite ustvariti življenjepis "Voznik-stražar", navedite tudi svoje želje po plači in urnik dela. Ne pozabite, da pravilno sestavljena pripomba poveča vaše možnosti, da dobite točno tisti položaj, za katerega si prizadevate.