zaposlovanje

Podjetje "Leader Tim": pregledi zaposlenih. Vodja Tim: Naslov

Kazalo:

Podjetje "Leader Tim": pregledi zaposlenih. Vodja Tim: Naslov

Video: Špela Žužek o pomenu motivacije za zaposlene 2024, Maj

Video: Špela Žužek o pomenu motivacije za zaposlene 2024, Maj
Anonim

Trgovinski sektor je bil vedno odličen vir zaposlitev za krajši delovni čas za ljudi, ki nimajo posebne izobrazbe, a imajo malo časa in želje po zaslužku. Različni supermarketi in velike trgovine so tisto, kar potrebujete za ustvarjanje delovnih mest za študente in začasno brezposelne.

Na tem področju posluje veliko podjetje, ki se ukvarja s ponudnikom trgovskih storitev. Govorimo o podjetju Leader Tim LLC, agenciji, ki sodeluje z več kot 20 tisoč zaposlenimi. V tem članku bomo povedali o tem, kako delati v podjetju, kakšne povratne informacije osebje pušča in tudi kakšne delovne pogoje čakajo vsi, ki želijo z aktivnostmi v supermarketih zaslužiti dodaten denar.

O voditelju Timu

Začnimo s splošnim opisom podjetja. Kot je navedeno na njegovi uradni spletni strani, agencija na tem trgu deluje že več kot 10 let. V tem času so seveda pridobili veliko izkušenj, odnosov s strankami in bazo vlagateljev - tistih, ki jih takšno delo zanima. Podjetje je zgradilo celotno vertikalo upravljanja, s pomočjo katere izvajajo svoje dejavnosti.

Leader Tim (Moskva je domače mesto podjetja) svojim strankam zagotavlja različne vrste storitev, predvsem začasno najem osebja, torej zagotavljanje ljudi izključno za določene funkcije. Ti pa so določeni z nalogami, ki jih reši podjetje naročnik.

Na primer, supermarket mora izračunati število izdelkov, ki so ostali po trgovskem dnevu. Za to so zaposleni ljudje, ki v podjetju Leader Tim delajo s krajšim delovnim časom. Pregledi zaposlenih kažejo tudi, da delo, ki mu ga bo podjetje zaupalo, ni omejeno na eno samo funkcijo, ampak na kombiniranje več nalog hkrati. Zato lahko gledamo v naprej v očitkih zaposlenih glede težkih delovnih pogojev v tej agenciji nič presenetljivega.

Službe

Definitivna prednost podjetja, ki začasno zaposluje osebje za velike supermarkete, je sama sposobnost dela za vsakogar, ki to želi. Pred kandidati je celo široka izbira, kaj bi lahko počeli - delati v skladišču ali na trgovskem dnu, sprejemati blago ali svetovati kupcem glede blaga, prešteti preostale izdelke na policah ipd. Kot morda ugibate, obstaja še ena naloga, na primer urejanje blaga v pravem zaporedju. Vendar pa je vse skupaj precej težko, glede na 8-urni delovni dan in ogromno količino blaga, ki ga je treba ročno razvrstiti. V praksi se o ocenah zaposlenih v podjetju Leader Tim poročajo kot o fizično zahtevnih dejavnostih. Res je, da za to dobro plačujejo (ločena postavka v članku bo namenjena plačam).

Izbor ljudi

Ena od funkcij, ki jo vodi Lead Tim, je kvalificiran izbor ljudi. To je veliko bolj zapleteno kot samo iskanje stikov osebe, ki je svoj življenjepis objavila na delovnem mestu. Izbor vključuje intervju in identifikacijo (pregledovanje) ljudi, ki lahko opravljajo naloge slabe kakovosti in nepoštenosti. Vodja Tim (pregledi zaposlenih vas ne bodo lagali) ima na primer svoj nabor tehnik za takšen izbor. Tukaj je najeto osebje na podlagi določenih meril, kajti kako bo človek delal v prihodnosti, bo močno vplivalo na podobo podjetja, ki ga je pripeljalo.

Poseben nabor zahtev in pogojev pomaga pri izbiri nestrokovnih ali nepoštenih ljudi.

Zahteve

Treba je razumeti, da ima zaradi različnih nalog, ki se pojavljajo pri enem ali drugem specialistu, vsako prosto delovno mesto svoj nabor zahtev, ki jih mora izpolnjevati oseba, ki mu predloži svoj profil. To pomeni, da mora imeti prodajni zastopnik minimalne izkušnje (šest mesecev) in (po možnosti) svoj avto za bolj mobilno gibanje po mestu, da lahko vzpostavi stike. Podjetje Leader Tim, katerega pregledi smo najbolj zainteresirani v okviru tega članka, izbere tiste, ki si želijo tiste, ki bodo lahko nalogo opravili hitreje in učinkoviteje kot druge.

Če govorimo o delu na trgovskem dnu, na primer zalog, potem mora biti oseba še posebej previdna, vestna in natančna. Poleg tega je sposobnost dela z računalnikom in optičnim bralnikom obvezna.

Zahteve za zaposlenega na blagajni kažejo, da mora biti oseba prijazna do strank, previdna pri skeniranju blaga. In seveda, pridno delati 8 ur na enem mestu.

Takšni nabori potrebnih lastnosti za delo v programu Leader Tim (ocene zaposlenih dokazujejo to) so na voljo za vsako prosto delovno mesto. In seveda, če želite predložiti življenjepis za zaposlitev, boste morali za vsako od njih navesti nekaj dejstev, da boste lahko bolj konkurenčni. In še bolje - imeti izkušnje na tem področju.

Delovni pogoji

Analizirali smo ocene zaposlenih v podjetju Leader Tim, da bi ugotovili, kako ugodni so delovni pogoji v tej strukturi: ali je enostavno začeti svojo kariero tukaj, kako se počutite pri začasnih ljudeh, ki iščejo zaposlitev za krajši delovni čas in druge nianse. Kot so pokazala priporočila tistih, ki ste že bili zaposleni v agenciji, je vse odvisno od delovnega mesta, za katerega ste najeti. Seveda ima sreča pomembno vlogo.

Primer je precej preprost: dve osebi se lahko zasedeta prostega mesta trgovca, eden bo dodeljen za ponovni odkup alkoholnih pijač, ki se nahajajo v središču dvorane, drugi - zamrznjeni izdelki v hladilnikih. Razlika v delovnih pogojih je očitna.

Nekateri zaposleni se pritožujejo tudi zaradi posebnosti dela v določenih trgovinah. Obstajajo supermarketi, kjer morajo blagajniki zaradi nasmeha na obrazu imeti višjo delovno hitrost ali nenehno "izkazovanje dobrega razpoloženja". Če spet nimate sreče, da se spopadete na takšno prosto delovno mesto, se boste morali bolj potruditi kot sodelavci.

Plus je možnost izbire urnika. Vsako prosto delovno mesto predvideva obstoj različnih sistemov zaposlovanja, kar je prav tako pomembno.

Plačilni pogoji

S plačo so razmere v podjetju Leader Tim LLC mešane. V resnici gre za veliko strukturo, ki bi morala v teoriji nuditi zanesljiv, stabilen in bel zaslužek z vsemi socialnimi jamstvi. Torej je načeloma navedeno na uradni spletni strani skupine in tako bi moralo biti po zakonu. Vendar v resnici očitno to ni povsem res.

Mnenja večkrat o delu v podjetju Leader Tim so pregledi zaposlenih izkazali kot priložnost za prejem višje, a nezakonite plače neposredno na kartico za vsak dan dela. Očitno je to pri zaposlovanju zaposlenih za krajši delovni čas. Cilj podjetja je zmanjšati davčne olajšave in povečati svoj lastni dobiček. Seveda takšni dokumenti ne bodo nikjer navedeni v skladu z dokumenti in v primeru težav ne bodo mogli ničesar dokazati. Mimogrede, bilo je tudi nekaj pritožb glede tega.

Mnenja o šefu

Delo v programu Leader Tim je, kot v vseh drugih strukturah, neposredno povezano z interakcijo z njegovimi vodstvi - vodji, trenerji in lokalnimi koordinatorji. Če torej preberete ocene o tistih, ki upravljajo delo navadnega osebja, lahko razumete, da so tamkajšnji ljudje popolnoma različni. Nekdo resnično pomaga novici z reševanjem dodatnih težav in poenostavitvijo nalog, obstajajo pa tudi tisti, ki demonstrirajo svoje zanemarjanje s strani zaposlenih na nižjih ravneh in se osebno povzdigujejo. Glede tega se agencija ne razlikuje od drugih podjetij.

Stiki

Agencija ima sedež v 9 mestih Rusije. Poleg tega je v Kijevu tudi en predstavnik "Leader Tim". Naslov vsake pisarne si lahko ogledate na spletni strani podjetja, zato vlagatelji s tem ne bi smeli imeti težav. Osrednja pisarna podjetja Leader Tim je na naslovu: 1/52, Suvorovskaya trg, Moskva. Metro postaja "Dostojevskaya".

Na spletnem mestu podjetja so tudi kontaktne številke. Kot je opisano v pregledih zaposlenih, vas lahko ob oddaji prošnje za zaposlitev na spletnem mestu podjetja vprašate, od kod prihajate. Določiti morate mesto, na primer Sankt Peterburg. V skladu s tem boste poslani v pisarno Leader Tim (Sankt Peterburg) in zagotovili vse stike.