karierno upravljanje

Marangoni Fashion Institute - vrhunske sanje bodočih oblikovalcev in stilistov! Kako vstopiti v inštitut Marangoni?

Kazalo:

Marangoni Fashion Institute - vrhunske sanje bodočih oblikovalcev in stilistov! Kako vstopiti v inštitut Marangoni?
Anonim

Zavod Marangoni (Istituto Marangoni) je izobraževalna ustanova, za katero je slišal vsak oblikovalec in modni oblikovalec, začetnik ali profesionalec. Da, kar sem slišal tam! Modni inštitut Marangoni v svetu mode lahko varno imenujemo "Oxford", zato je študij v njem ultimativne sanje za tiste, ki se odločijo svoje življenje posvetiti ustvarjanju lepih stvari, dodatkov, podob. Domenico Dolce, Stefano Gerriere, Franco Moskino, Alessandro de Benedetti, Maurizio Pekoraro - to so le nekateri svetovno znani modni oblikovalci, ki so prišli izpod sten te izobraževalne ustanove.

Z diplomo na inštitutu za modno industrijo Marangoni boste dramatično povečali svoje možnosti za iskanje zaposlitve tudi pri podjetjih, kot so Dolce & Gabbana, Versace, Valentino, Yves Saint Laurent, Christian Dior, Armani Casa, Vivienne Vestwood itd. Toda mnogi sanjajo, da bi se pridružili pisanju zgodovine teh znanih blagovnih znamk!

Zanimivo o inštitutu

Modni inštitut Marangoni je prva zasebna izobraževalna ustanova v Evropi, ki je študente začela uvajati v svet mode in oblikovanja. Ta univerza je stara več kot 80 let. Njeni kampusi se danes nahajajo takoj v več svetovnih prestolnicah mode - Milanu, Parizu, Londonu, Šanghaju, Firence. Treba je opozoriti, da Italija ni vedno veljala za glavno modno znamko. In to, kar je zdaj znamka Made in Italy, je v veliki meri zasluga diplomantov Marangonija.

Leta 2014 je Inštitut za modo in oblikovanje v Milanu odprl novo podružnico - Šolo za oblikovanje. V njej se lahko vsakdo nauči notranjega, industrijskega, vizualnega in drugih področij oblikovanja. Omeniti velja, da so študenti 24/7 "znotraj" poklica in se potopljeni v vroče modno življenje Italije. Modni inštitut Marangoni vam omogoča, da se med študijem udeležite brezplačnih razstav, razstav, delavnic in drugih dogodkov, pa tudi ustvarite svoje kolekcije.

Pogosto se oblikovalci, ki so si že dali ime, vrnejo na nadaljnje usposabljanje v Marangoni, zato je povsem mogoče najti delodajalca, ko je še študent. Poleg tega ima šola za oblikovanje kariero, ki diplomantom pomaga pri zaposlovanju. Odlična priložnost, da pokažete svoj talent in spretnost, je vsakoletni dogodek Milano Fashion Show, na katerem imajo najboljši študenti Marangonija priložnost predstaviti svoje stvaritve.

Področja študija

Inštitut za modo in oblikovanje Marangoni ponuja naslednje študijske smeri:

  • Oblikovanje oblačil.
  • Posel v modni industriji.
  • Styling.

Ločeno je treba omeniti veje, kot sta School of Design v Milanu in School of Art v Firencah.

Izobraževalni programi so lahko zasnovani za eno ali tri leta. Na voljo so tudi kratkotrajni tečaji, ki trajajo 2-3 tedne.

Glavno vprašanje: kaj storiti?

Presenetljivo bi bilo slišati, da je vstop na tako prestižno univerzo, kot je Marangoni Fashion Institute, enostavno in preprosto vpisati sami. A možnosti so povsem realne. Danes podjetje STUDIES & CAREERS http://thefashionschool.ru/, ki je uradni zastopnik Istituto Marangoni, ponuja svoje storitve potencialnim študentom iz Rusije in držav CIS. Kot eno od voditeljev ruskega izobraževalnega svetovanja to podjetje resnično pomaga olajšati vstop v Marangoni. Poleg tega je treba opozoriti, da podjetje nudi pomoč ob sprejemu v katero od podružnic modnega inštituta, ne glede na to, v katerem mestu se nahaja. Kako to dosežemo?

  • Obsežno in, kar je najpomembneje, brezplačna posvetovanja v zvezi s postopkom sprejema, šolninami, štipendijami, izbiro smeri in trajanja programa.
  • Pravilno izpolnjevanje vprašalnika, pisanje motivacijskega pisma, priprava paketa dokumentov in njihovo prevajanje, pošiljanje na inštitut se bodo lotili tudi študije in kariere.
  • Študentski vizumi bodo brezplačni tudi za tiste, ki zaprosijo za pomoč pri ŠTUDIJIH IN KARIJERI.

Kot vidite, je postajanje člana velike študentske bratovščine Marangoni povsem resnično. Glavna stvar je postaviti cilj in najti pravo pot do sanj. Drznite in kdo ve, morda se bo čez nekaj desetletij poklicalo vaše ime, skupaj z Dolce, Armani, Versace, Valentino …