karierno upravljanje

Pharmperspectiva LLC, Samara: ocene zaposlenih

Kazalo:

Pharmperspectiva LLC, Samara: ocene zaposlenih
Anonim

Vprašanja, povezana z iskanjem zaposlitve, zelo zanimajo rusko prebivalstvo. Veliko ljudi želi najti delodajalca, ki ga noče in mu ne bo treba zapustiti. Zato je treba analizirati mnenja ljudi, ki že delajo v določeni organizaciji. Danes je še treba razumeti, kakšne ocene Pharmperspektiva (Samara) prejmejo zaposleni. Kaj si o tem podjetju mislijo podrejeni? Ali jim vse ustreza? Ali pa nihče, razen neposrednih delavcev, ne bo povedal o nekaterih "pastih"?

Opis

Najprej boste morali razumeti, kaj počne Pharmperspectiva LLC (Samara). Pričevanja kažejo, da je podjetje zaposleno na farmacevtskem področju. Natančneje, organizacija prodaja veleprodajne medicinske in farmacevtske izdelke, pa tudi trgovino z ortopedskimi pripomočki.

V skladu s tem se podjetje ukvarja z dvema področjema dejavnosti - medicinskim in komercialnim. Organizacije nenehno potrebujejo nove podrejene. Toda ali se splača privoliti v zaposlitev? Mogoče je bolje poiskati drugega šefa?

Obljube

Da bi to razumeli, je pomembno, da obljube podjetja primerjate z resnično sliko dogajanja. LLC Pharmperspektiva (Samara) ocene zasluži različne vrste. Če govorimo o tem, kaj jamči delodajalec vsem osebjem, potem so vlagatelji in zaposleni zadovoljni.

Kaj lahko dobite z iskanjem zaposlitve v podjetju:

  • visoke, konkurenčne plače;
  • zaposlitev po pogodbi o zaposlitvi;
  • kariera;
  • pridobivanje izkušenj v obetavnem podjetju;
  • Profesionalni razvoj;
  • družbeni paket;
  • Prijazna ekipa;
  • Odzivni in zvesti šefi.

Nič presenetljivega ali posebnega - standard obljublja večino podjetij. Toda kaj od tega je res in kaj ne? Kaj pravijo podrejeni o svojem delodajalcu?

Razgovor za službo

Pharmperspectiva (Samara) si prisluži pozitivne kritike za intervju, ki ga je izvedlo podjetje. Opaža se, da so vodje zaposlovanja dokaj prijazni. Pogovor poteka v čisti in udobni pisarni. Med komunikacijo se pove, s čim se morajo prosilci soočiti.

Kljub temu včasih niso najboljši pregledi zaposlenih Pharmperspektiva (Samara). Nekateri poudarjajo, da kadrovski menedžerji ne govorijo o vseh nihanjih zaposlovanja. Namesto tega se prosilcem preprosto pove o domnevnih prednostih iskanja zaposlitve.

Registracija

Ponavadi ni pritožb glede oblikovanja zaposlenih. Čeprav se mnenja podrejenih glede tega vprašanja razlikujejo. Nekateri pravijo, da bodo vsi prijavitelji sestavljeni po ustaljenih pravilih - s sklenitvijo sporazuma in ustreznim vpisom v "delovno silo". Nekdo pravi ravno nasprotno - domnevno podjetje nima uradne zaposlitve.

Kaj verjeti? "Pharmperspectiva" (Samara) ocenjuje, da so si zaposleni prislužili drugačen načrt. Toda z zaupanjem lahko rečemo, da delavci tukaj delajo s pogodbami o delu. Obenem je še vedno potrebno nekaj časa sodelovati pri opravljanju uradnih dolžnosti. Ta praksa je med delodajalci zelo pogosta.

Usposabljanje in pripravništvo

Gre za učenje. Pharmperspectiva za to funkcijo prejema mešana mnenja. Nekdo pravi, da je študij v podjetju le v korist, medtem ko nekdo poudarja dvomljive prednosti postopka. Navsezadnje ni dokumentarne obdelave, nobenih garancij, hkrati pa bo prosilec izpolnjeval dolžnosti uradno zaposlenega državljana.

Organizacija ima tudi tako imenovano poskusno obdobje. Ali pa, kot nekateri imenujejo, pripravništvo. Pharmperspectiva LLC (Samara) zanjo ne prejema najboljših ocen zaposlenih. Navsezadnje o tej funkciji ne govorimo pri sklenitvi pogodbe. V poskusnem obdobju (traja približno 2-3 mesece) je plača nižja, obremenitev pa enaka kot pri vseh "izkušenih" zaposlenih. To odvrača iskalce zaposlitve.

Kariera in razvoj

"Pharmperspectiva" (Samara) pogosto prejema od zaposlenih mnenje o negativnem načrtu za karierno rast in razvoj osebja. Obljubljenega vzpona po karierni lestvici ni tukaj. Tako kot načeloma razvoj.

Lahko rečemo, da je Pharmperspektiva organizacija, v kateri bo moral državljan dlje časa delati na enem položaju. Zato si je treba zapomniti, da bo navadni zaposleni tu ostal tak. Ne smemo zaupati duhovitim in vabljivim možnostim za karierno rast v podjetju.

O delu

Pharmperspectiva (Samara) na splošno prejema od zaposlenih mnenje o negativnem načrtu organizacije dela. O čem govorijo podrejeni?

Najpogosteje se kaže, da se urnik krši, in to resno. Pogodba o zaposlitvi je določena enkrat, v praksi pa se pridobi daljša delovna sila. Socialne garancije za začetnike niso zagotovljene, zlahka jih prejmejo le "izkušeni" delavci.

Seveda se procesi, na katere se pogosto pritožujejo, sploh ne plačajo. Nekateri delavci pravijo, da Pharmperspectiva še zdaleč ni dober delodajalec.

Plača

Ljudje se ločeno odzivajo na zaslužek v korporaciji. Stvar je v tem, da OOO Pharmperspektiva (Samara) na tem področju ne prejema najboljših pregledov. Zakaj?

Namesto obljubljenih visokih dobičkov morate dobiti majhno plačo. Na primer, 40.000 rubljev na mesec je obljubljenih za zaposlitev, v praksi pa - 20. Vse to, glede na stalno obremenitev in predelavo. Tudi s stažem je zaslužek nižji. Če želite dobiti običajen denar (čeprav ga imenujejo nizke plače), morate sodelovati pri organizaciji približno 3 mesece.

ugotovitve

Zdaj je jasno, kaj "Pharmperspectiva" (Samara) pravzaprav predstavlja. Pregledi zaposlenih o tej negativni vrsti organizacije so privedli do tega, da je bila organizacija na črnem seznamu delodajalcev.

Ne smemo pozabiti, da vsa mnenja, s katerimi se srečujemo, ne potrjujejo nič. Lahko samo upamo, da ljudje ne lažejo. Vsekakor obilo negativnih mnenj sproža dvom o integriteti delodajalca. Sicer pa je Pharmperspectiva najpogostejši šef v Samari. Podjetje prejme standardne pritožbe, ki se pojavljajo pri mnogih organizacijah.