karierno upravljanje

Značilnosti dela pri mrežnem trgovanju. Kako postati Avonov predstavnik?

Kazalo:

Značilnosti dela pri mrežnem trgovanju. Kako postati Avonov predstavnik?
Anonim

Težko je najti nekoga, ki še ni slišal za podjetje, kot je Avon. Njegova priljubljenost je posledica dobrega razmerja med ceno in kakovostjo izdelkov ter globalnim marketinškim programom. Še pomembneje pa je, da Avon vsem, ki se želijo pridružiti vrstam podjetja, omogoča, da zaslužijo za svoj izdelek.

Zato razmislimo o vseh prednostih in slabostih tega predloga. Govorili bomo tudi o tem, kako postati Avonov predstavnik v vaši regiji in hkrati doseči pomembne višine.

Značilnosti dela v Avonu

Najprej si oglejmo prodajni sistem, ki ga uporablja to podjetje. To vam ne bo le omogočilo, da jo bolje spoznate, ampak bo tudi prvo vodilo, kako postati Avonov predstavnik. V Ukrajini, Rusiji, Belorusiji (kot v resnici v vseh drugih državah) deluje enaka tehnologija mrežne prodaje. Se pravi, da ni poznanih kozmetičnih trgovin ali dragih butikov - vsa blaga se distribuirajo prek zastopnikov, ki delujejo v imenu podjetja.

Treba je opozoriti, da so vsi podobni povezavam v eni veliki verigi, ki vodijo neposredno na vrh te organizacije. In čeprav je njegova dolžina lahko različna, je sam prodajni sistem enak za vse.

Na primer, oseba je začela delati za podjetje, medtem ko je imela določen odstotek prodaje. Sčasoma mu to ne zadostuje in na Avon povabi še nekaj predstavnikov. Zdaj je koordinator ekipe in svoji mesečni plači doda mesečni dodatek iz mesečnega zaslužka sodelavcev. Nato njegovi podrejeni povabijo več ljudi, ti pa še vedno … in tako lahko traja za vedno.

Zahvaljujoč takšnemu sistemu prodaje in odnosov je podjetje lahko zraslo do svoje trenutne velikosti in hkrati zmanjšalo stroške najema nepremičnin na minimum. Poleg tega vam ta tehnika omogoča vzdrževanje neomejenega števila zaposlenih, kar pomeni, da se lahko vsak preizkusi kot svojega zastopnika.

Kako postati Avonov predstavnik?

Za dosego tega cilja obstaja več načinov. Zato razmislimo o vseh, da bi videli celotno paleto možnosti.

Kako postati Avonov predstavnik v vaši bližini?

  1. Registrirajte se na spletu na uradni spletni strani podjetja. Ta metoda je preprosta in hitra, glavna stvar je imeti računalnik in dostop do omrežja.
  2. Pogovorite se z lokalnim koordinatorjem Avona. Ta možnost je zelo primerna za tiste, ki ne marajo spletne komunikacije in raje postavljajo vprašanja iz oči v oči.
  3. Izpolnite vprašalnik v Avonovem katalogu in ga pošljite po pošti. Ta metoda naj bo staromodna, vendar jo je vredno razmisliti kot možnost.

Kako začeti na Avonu preko interneta?

Kako torej postati Avonov zastopnik prek interneta? Glede na resničnost sodobne družbe je najlažje začeti sodelovanje s podjetjem z izpolnjevanjem posebnega obrazca na njegovi uradni spletni strani. Najti pravi odsek ni težko, saj je na glavni strani, ga je nemogoče zgrešiti. Sami vidite, rešitev vprašanja, kako postati Avonov predstavnik, je enostavna in preprosta.

Navesti boste morali naslednje podatke:

  • osebni podatki: priimek, ime, patronim;
  • točen naslov prebivališča;
  • kontaktni podatki: e-pošta in telefon;
  • potni podatki;
  • kako ste izvedeli za Avon.

Počakati boste morali na odgovor podjetja, včasih traja od nekaj ur do 2-3 dni. Če je odgovor pritrdilen, ostane le, da se seznanite s podrobnostmi dela in pridobite svoj prvi katalog izdelkov.

Naprava v Avonu s pomočjo koordinatorja

Drug zanimiv način zaposlitve v Avonu je pogovor z lokalnim managerjem. Najdete ga tako, da pokličete službo za podporo, katere telefonsko številko je enostavno najti na uradnem spletnem mestu podjetja ali tako, da poiščete naslov v lokalnem imeniku.

Po tem morate samo iti v pisarno ali organizirati zasebni sestanek na katerem koli mestu, ki vam ustreza. Za odločitev koordinator potrebuje enake podatke kot pri izpolnjevanju vprašalnika na spletnem mestu.

Glavna prednost te metode je, da bo koordinator v prihodnosti pomagal svojemu oddelku. Na primer, lahko svetuje, kako najbolje oglašati izdelek, kje iskati potencialne kupce. Zahvaljujoč temu pristopu se novi zaposleni zelo hitro poglobi v delo, kar pozitivno vpliva tako na njegovo finančno stanje kot na ugled koordinatorja.

Privabljanje novih ljudi

Vsi vedo, da podjetje za vsakega novega zaposlenega zaposlenega podeli bonuse. Zato bo koristno govoriti o tem, kako predlagati, da postanemo Avonov zastopnik drugi osebi.

Torej, najprej morate vsem svojim prijateljem predstaviti idejo o zaslužku v mreži. Navsezadnje večina od njih ali ni slišala ničesar o tem, ali pa ta postopek menijo kot izgubo časa.

Ne pozabite tudi na svoje stranke, morda bodo kupca želeli spremeniti vlogo kupca. Poleg tega bo zanje veliko bolj donosno, saj bodo na ta način prejeli 30-odstotni popust na vse blago.

In tudi oglaševati na primer na svoji strani v družbenem omrežju.