povzetek

Administrator vzorca se nadaljuje. Naredimo najboljše življenjepis

Kazalo:

Administrator vzorca se nadaljuje. Naredimo najboljše življenjepis

Video: Naj tvoje življenje postane satsang 2024, Maj

Video: Naj tvoje življenje postane satsang 2024, Maj
Anonim

Vzorci življenjepisa in nasveti iz tega članka vam bodo pomagali pridobiti želeno mesto v kavarni, hotelu ali športnem klubu. Svetujemo vam, da ne lažete ali olepšate svojih sposobnosti, saj bo tisto, kar ste opisali v življenjepisu z 99-odstotno verjetnostjo, preverjeno med intervjujem.

Na primer, ne glede na to, kako velika skušnjava je pokazati, da dobro govorite angleško ali poznate kakšen program, v resnici pa ni, je bolje, da tega ne počnete. Če te veščine niso tako pomembne, vas bodo prevzeli brez njih. V nasprotnem primeru vas bo med intervjujem sram in verjetno ne boste dobili službe.

Kaj počne administrator

Kaj je skrbnik? Ljudje, ki še nikoli niso bili na zadnji mizi (sprejem), domišljijo podobo simpatičnega dekleta, ki ve vse o delu ustanove, a kot da ne počne ničesar.

Ni ravno prav. Delo skrbnika, čeprav ni fizične narave, je nepogrešljivo, ko gre za delo restavracije, hotela, kozmetičnega salona ali fitnesa.

Kdo lahko postane skrbnik?

Na splošno niti starost niti videz nista pomembna. A še vedno imajo prednost lepe dame, starejše od trideset let. Včasih jemljejo mlade moške kot administratorje. Čeprav na primer v hotelih mladi najpogosteje delajo kot nosilci.

Odgovornosti skrbnika gostinskega obrata in na primer igralnice so različne. Obstaja še nekaj splošnih točk, ki jih morate upoštevati pri pisanju življenjepisa administratorja.

Kaj mora imeti skrbnik

Po preučitvi najuspešnejših primerov življenjepisa skrbnika lahko ugotovimo, da so vse spodaj navedene veščine nujno vključene v stolpec "Spretnosti in poklicne spretnosti":

  • Spretnosti komuniciranja s strankami. Ne glede na to, kje se boste zaposlili, boste zagotovo morali komunicirati s strankami in to storiti tako, da bodo zadovoljne. Ne bodite nesramni, odgovarjajte na vprašanja čim bolj vljudno, znajte si razložiti, tako da stranka vse razume.
  • Znanje jezika. Zelo dobro, če govorite angleško. Ta spretnost je še posebej uporabna pri prijavi na službo v hotelu.
  • Poznavanje denarne discipline. Najpogosteje je vprašanje prejema sredstev od kupcev skrbnik. Skoraj vsi vzorci življenjepisov skrbnikov vsebujejo to uporabno znanje v grafikonu veščin.
  • Računalniške spretnosti, tiskalnik. Administrator se ne sme samo pogovarjati s strankami, ampak jih tudi po možnosti pripeljati v bazo strank, narediti fotokopije dokumentov in drugo. Če še niste odrasli v gozdu, potem bo ta veščina verjetno prisotna v vas že od otroštva.

Vzorec življenjepisa za administratorja

Polno ime.

Datum rojstva.

Naslov prebivališča

Telefon.

E-naslov

Namen: iskanje položaja administratorja.

izkušnje

Junij 2010 - januar 2015 - administrator podjetja "Stephanie". Dejavnost podjetja je telovadnica.

Dolžnosti:

  • Varnostni nadzor simulatorjev in športne opreme.
  • Svetovanje strankam.
  • Izpolnjevanje naročil o prejemu.
  • Sodelujte s stranko in iščite nove stranke.
  • Vzdrževanje reda v dvorani.

Napredek:

Rast kupcev za 160% med delom.

Izobrazba: 2005–2010, Državna univerza, Oddelek za ekonomijo, specialnost »Upravljanje organizacije«, specialist.

Osebne lastnosti: komunikativni, pozorni, odgovorni, zlahka najdejo skupni jezik z ljudmi, odporni na stresne situacije.

Strokovne spretnosti: znanje programa 1C, znanje angleščine (vmesna raven), tekoče pisarniško opremo, samozavesten uporabnik osebnega računalnika, MS Office, interneta.

Tudi vzorci življenjepisov skrbnikov predlagajo povezave do nadaljnjega izobraževanja. Če ga imate, ste se udeležili tečajev ali seminarjev, to ne pozabite navesti pri pripravi dokumenta.