intervju

Neprijetno presenečenje: deklica je prišla po službo in tam srečala zavrnjenega občudovalca

Kazalo:

Neprijetno presenečenje: deklica je prišla po službo in tam srečala zavrnjenega občudovalca

Video: The Great Gildersleeve: The Matchmaker / Leroy Runs Away / Auto Mechanics 2024, Maj

Video: The Great Gildersleeve: The Matchmaker / Leroy Runs Away / Auto Mechanics 2024, Maj
Anonim

Nihče ne želi biti zavrnjen. A občutki niso vedno obojestranski. In večina ljudi kot odrasli se s tem postopoma sprijazni. Nekateri pa še vedno trpijo zamere, ker jih zavrnejo. En moški, ki je na primer postal direktor podjetja, se je na primer obudil na deklici, ki je nekoč ni odgovorila.

Nizek akt

Uporabnica družbenega omrežja je z naročniki delila nadležno zgodbo, ki se ji je zgodila pred kratkim. Dekle naj bi dobilo službo. Ko je našla primerno delovno mesto, je junakinja članka prispela na intervju.

Finančni direktor podjetja je bil fant, s katerim sta na fakulteti prijateljevala. Potem je mladenič skušal skrbeti za deklico. Toda junakinja članka se ni hotela srečati z njim. Med intervjujem se ni pogovarjala s tem fantom. Vse je šlo dobro in deklica je upala, da bo dobila želeni položaj.

Toda kadrovnica jo ni poklicala. Toda junakinjo članka je napisal zavrnjeni oboževalec. Tip je rekel, da je finančni direktor podjetja. Mladenič je dodal, dekle ni bilo najeto. In to je bila njegova odločitev.

Junakinja članka je vprašala, zakaj se je to zgodilo. Fant je razložil, da "podjetje ni pripravljeno na odnos", ona pa "ni tip" zaposlenega, ki ga potrebuje. Deklica je spoznala, da gre za ironijo. Mladenič je uporabil stavke, ki jih je rekla, ko se ni hotela srečati z njim. Mogoče je dobro, da deklica ni bila sprejeta na ta položaj. V nasprotnem primeru bi morala delati pod vodstvom zavrnjenega fanta.

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini