zaposlovanje

Taxi Mostaxi: pregledi zaposlenih

Kazalo:

Taxi Mostaxi: pregledi zaposlenih

Video: Dragnet: Big Cab / Big Slip / Big Try / Big Little Mother 2024, Julij

Video: Dragnet: Big Cab / Big Slip / Big Try / Big Little Mother 2024, Julij
Anonim

Moskovska taksi služba se je pojavila v ruski prestolnici jeseni 1907. Od takrat ta sektor storitev raste skupaj in se izboljšuje skupaj z mestom. V več kot stoletni zgodovini se nabira edinstvena izkušnja na področju potniškega prometa. Najboljše ocene o Mostaxiju so ocene zaposlenih, ki so postali del legende prestolnice.

Kje se začne Mostaxi?

Taksi … Moskva se začne z njim, je legendarni atribut prestolnice. Rumeni avto s črnimi čeki in prijazen tihi voznik pojejo v celovečernih filmih in pesmih pozdravijo goste glavnega mesta na letališču, na železniških in avtobusnih postajah, ulicah in trgih metropole.

Vsi, ki na tak ali drugačen način pridejo v prestolnico, naletijo na mestno službo "Mostaxi". Moskva, katere pregledi se začnejo oblikovati z vtisi o storitvah prevoznikov, se iz leta v leto izboljšuje. Glavna taksi služba poskuša ohraniti "blagovno znamko" in biti v koraku z visokimi sodobnimi zahtevami, pri čemer ostaja najboljša mestna služba.

Spoznajte se po oblačilih

Čas, ko so starodavni "Žiguli" vozili skozi mesto z vozniki, ki prestolnice ulice niso poznali, so že dolgo in nepreklicno postali stvar preteklosti. Da bi pridobili pravico do prevoza državljanov in obiskovalcev, morajo taksi službe izpolnjevati številna zahtevna merila.

Mesto ima več kot 40 storitev, ki nudijo udobne prevozne storitve prebivalstvu. Med njimi so varčne možnosti, drage storitve na prestižnih avtomobilih in srednji kmetje.

Med številnimi podjetji vodilni panogi izstopajo po prisotnosti v floti svežih in modernih avtomobilov z dobrim tehničnim stanjem. Na trgu so tudi prevozniki, ki lahko kupcu ponudijo redek ali ekskluziven avtomobil. Kljub velikemu pretoku potnikov je za taksi kupce resna konkurenca.

Mostaxi, katerega ocene taksijev so izredno pozitivne, je nesporni vodja, ki postavlja visoke zahteve glede storitev za stranke. Razlog za to je tudi dejstvo, da so vse delnice družbe Mostaxi v lasti mestne občine.

Kaj osvaja svoje kupce Mostaxi

Povratne informacije zaposlenih, ki delajo na udobnih avtomobilih Ford in Mercedes, omogočajo nepristransko presojo o visoki kakovosti storitve te storitve. Vozni park avtomobilov razreda "comfort" in "business" vam omogoča, da nivo storitev ohranjate na dosegljivi višini za mnoge.

Vendar pa udobna vožnja po mestu v klimatiziranem avtomobilu z osebno dostopno točko Wi-Fi ne zagotavlja uspeha. Vozniki avtomobilov poslovnega razreda uporabljajo potezo, kot je odpiranje vrat potnikom. Možno je tudi srečanje na pristajalnem mestu z znakom. To poudarja pomen slednjih in s tem povečuje število rednih taksistov.

Mostaxi lahko ponudi tudi otroški sedež. In če nimate sodobnih pripomočkov s seboj, potem lahko voznik med potovanjem izda tablico, ki se nahaja v avtomobilu posebej za potnike. Za prevoz živali morate ob naročilu opozoriti, za doplačilo pa vam bomo zagotovili to storitev.

Za tuje goste je možno naročiti avto z voznikom - prevajalcem. Paleta storitev, ki jih ponuja prevoznik, je preprosto ogromna. Zato je ta storitev najbolj progresivno in dinamično razvijajoče se podjetje med taksi službami v prestolnici.

Nove tehnologije

Taksi služba je poleg storitve, ki jo zajema skrb in sodelovanje, razvila posebno programsko opremo za potnike na platformah operacijskega sistema Android in iOS.

Aplikacija omogoča naročilo avtomobila, sledenje poti, ugotovitev cene vozovnice. Možno je plačati potovanja z elektronskimi boni. Poleg tega lahko vozovnico plačate z bančnim nakazilom s kreditno kartico.

Tisti, ki nimajo pripomočkov v teh operacijskih sistemih, lahko na spletni strani podjetja naročijo taksi.

Danes več kot 50 tisoč strank nenehno uporablja aplikacijo za naročilo avtomobila.

Dispečerska služba

Če je naročilo opravljeno po telefonu, lahko naročnik sam preveri strokovni pristop uslužbencev k delu. Prijeten ženski glas, izrazit pravilen govor, konkretnost in jasnost, razumevanje strankinih želja spremenijo klicatelja enkrat v rednega kupca taksija. Mostaxi je poleg sodobnega voznega parka tudi prijazna in tesno povezana ekipa, ki zna delati s strankami, tako da imajo slednji željo naslednjič poklicati avto te storitve.

Vozniki

Po osebi, ki je prispela po naročilu, lahko takoj razumete njegov odnos do dela. Če je neobrijan, ima zaspan videz, slab zadah in je drsno oblečen - najverjetneje se mu ne zdi potrebno spreminjati svojih navad med delom v taksi službi.

In verjetno ni uslužbenec Mostaxija. Povratne informacije voznikov o njihovi storitvi, kolegi in vodstvu kažejo, da vsi zaposleni v veliki ekipi resnično cenijo in spoštujejo kraj, kjer so imeli srečo pri delu.

Izjeme od pravil

Seveda so zaposleni vsi različni, tudi ni zelo vljudnih ljudi, ki malo poznajo mestno cestno mrežo. Včasih obstajajo posamezniki, ki popolnoma ne morejo vljudno komunicirati s klientelo. Takšne osebnosti, ne, ne, in ja, prihajajo v različnih čudovitih družbah, da pokvarijo podobo. Ti posamezniki so se srečali v najboljši taksi floti prestolnice. Takšni zaposleni, ki so se pokazali na negativni strani, izgubijo svoje mesto. Večina tistih, ki so prišli v službo, razume, kaj je delo v Mostaxiju. Pričevanja izkušenih voznikov kažejo, da je delo v tem podjetju zanje zelo pomembno in vsi sedanji zaposleni ga cenijo.

Korporativna etika

Pravila ravnanja za osebje, ki služi stranki, so preprosta in vsem znana. Človek mora izgledati lepo, imeti kompetenten govor, biti pozoren in vljuden do stranke. Stranka je končni rezultat celotne storitve. Negativne izkušnje, ki jih je pridobil potnik, vodijo do tega, da slednji preprosto ne bo več uporabljal storitev podjetja. Tako bo imel tekmovalec več priložnosti.

Mnogi bodo rekli - neumnosti, ena ali dve stranki ne rešita ničesar. Toda zaposleni in vodstvo storitev ne mislijo tako. Če zaprete oči na primere slabe kakovosti opravljenih storitev, to vodi v dejstvo, da se bo število takšnih situacij na ravni podjetij hitro povečalo. Vodstvo natančno spremlja razmere. To potrjujejo negativne ocene o delu v Mostaxi. Njihove enotne impregnacije na podlagi pozitivnih lastnosti pričajo o strogem nadzoru vodenja poslovnega stanja v podjetju.

Kovaški okvirji

Če želite postati zaposleni v podjetju, morate najprej iti skozi težaven intervju. Vlagatelj mora imeti visoke strokovne lastnosti, poznati mestne avtoceste in prosto krmariti po mestu. Druga pomembna kakovost, ki mora biti prisotna pri kandidatu, je ta, da mora biti uravnotežen in neagresiven po karakterju ter hkrati sposoben reševati konfliktne situacije. Seveda je znanje ruskega jezika in pravilen govor tudi eno izmed meril za izbor.

Tisti, ki imajo srečo, da uspešno opravijo intervju, konkurenca za eno mesto pa je 10 prijavljenih, pošljejo na posebne dneve na posebno usposabljanje.

Vadbeni center posebno pozornost posveča varnosti v cestnem prometu, tehnični zgradbi avtomobila, standardom ravnanja s strankami. Vsi taksisti preprosto morajo biti dobri psihologi. Tako se izognemo akutnim konfliktom pri delu in vnaprej omilimo naraščajoče poslabšanje. Ta veščina je glavna naloga v Mostaxiju. Povratne informacije voznikov pripovedujejo o primerih, ko je stranka naslednji dan poklicala dispečersko službo in se opravičila za svoje vedenje. Takšni primeri samo potrjujejo visoko strokovnost zaposlenih v podjetju.

Za zaposlene se nenehno izvajajo vadbe o vožnji, katerih namen je preprečiti neprijetne situacije na cestah, kar povečuje spretnost in spretnosti voznikov. Mnenja o delu v Mostaxiju, ki si jih delijo vozniki, potrjujejo vodilne položaje ne le na trgu storitev. Vsak drugi taksist v mestu bi rad postal eden izmed stalnih zaposlenih tega podjetja. In pregledi delovnega osebja v Mostaxiju, ki pripovedujejo o dostojnem plačilu, kakovostnem delu tehnikov, ki služijo taksi voznemu parku, in odnosi med ekipami le potrjujejo takšno statistiko.

Zelena karta

Vodstvo podjetja ne razmišlja samo o dobičkonosnosti. Skrbi za ekološko stanje okolja v rodnem kraju. Kljub temu je bilo podjetje primorano zavrniti nakup Renaultovih električnih vozil, čeprav je že pred tem napovedalo zanimanje.

Negativno odločitev za ta projekt je povzročilo več razlogov:

  • Pomanjkanje infrastrukture za dolivanje električnih vozil v mestu.
  • Visoki stroški avtomobila, ki presegajo 1 milijon rubljev.
  • Majhna kilometrina brez ponovnega polnjenja.
  • Majhna velikost ne omogoča uporabe avtomobila v premium razredu.

Prenos prevoza podjetja na plinsko gorivo je rešitev okoljskih izzivov, ki jih postavlja Mostaxi. Povratne informacije zaposlenih z izkušnjami pri delu na vozilih s plinsko opremo kažejo na celo vrsto prednosti te rešitve. Tu so glavne:

  • Prihranki stroškov goriva bodo od 40 do 60%.
  • Življenjska doba motorja se poveča na 20%.
  • Večkrat zmanjšajo emisije škodljivih snovi v ozračje.

Trenutno analitiki podjetij preučujejo predloge korejskih proizvajalcev Kia in Hyundai, ki izdelujejo avtomobile, zasnovane za plinsko gorivo. Poleg tega se proučuje izvedljivost preoblikovanja obstoječega voznega parka.

Možnosti podjetja

V kratkem času je podjetje uspelo ne le pridobiti tržno nišo v mestnem prometu, ampak tudi postati prava mestna taksi služba, s čimer je postavila visoko raven storitev med vsemi moskovskimi prevozniki. Podjetje je lahko osvojilo spoštovanje ne le med potniki. Na trgu dela je veliko zanimanja za prosta delovna mesta. Kadrovski oddelek nenehno napadajo tisti, ki želijo dobiti službo v Mostaxiju.

Pregledi zaposlenih govorijo o nenehnem izboljševanju pristopa k delu in s tem širijo seznam povezanih storitev. Trženjska prizadevanja za osvojitev tega segmenta prevoza omogočajo podjetju, da še naprej raste, povečuje svoj tržni delež. Širitev ni glavni cilj podjetja. Najpomembnejše je zagotavljanje storitev svetovnega razreda, ki so na voljo prebivalcem glavnega mesta. In podjetje samozavestno napreduje k svojemu cilju.

Glavno značilnost storitve in njenih zaposlenih daje moskovski odjemalec, ki po potrebi ponovno pokliče številko Mostaksi.