povzetek

Kje najti informacije za pošiljanje življenjepisa v Rosneft

Kazalo:

Kje najti informacije za pošiljanje življenjepisa v Rosneft
Anonim

Kaj je glavno merilo za izbiro podjetja? Morda stabilnost. Prav ta kakovost pritegne potencialne iskalce zaposlitve na mesto največjega podjetja Rosneft.

Močan tekmec

Eno od osmih največjih svetovnih podjetij, Rosneft, odpira svoja vrata za tiste, ki iščejo stalno zaposlitev z visoko stopnjo dohodka. Minili so dnevi, ko je bilo mogoče dobro zaposliti tesne vezi z vodstvom. V sodobnem poslovnem svetu daje prednost človeku s strani. Pri tem imajo veliko koristi različne spletne izmenjave delovnih mest. Zato danes ni nič lažjega, kot da pošljete življenjepis na Rosneft.

To podjetje že od leta 2003 kaže konstantno visoke rezultate, saj prebivalstvu Rusije zagotavlja ne le kakovostno gorivo, temveč tudi delovna mesta, kar je pomembno. Trg dela je precej širok: od odvetnikov in finančnikov do delavcev na bencinskih črpalkah in delavcev na severu.

Geografija delovnih mest je od Moskve do skrajnega severa. Prvi korak, ki ga morate narediti, da pridobite želeni položaj, je, da pošljete življenjepis na Rosneft.

Pripravljalna faza

Potem ko smo si zastavili cilj, bomo orisali naslednji korak: sestavljanje besedila. Rosneft ne ponuja vzorčnega življenjepisa. Lahko uporabite eno od predlog, objavljenih na portalih različnih izmenjav zaposlitev, ali ustvarite poljubno možnost. Glavna stvar je, da se osredotočite na svoje dosežke in jasno izrazite pričakovanja od svojega položaja. Seveda je vsebina življenjepisa odvisna od vaših delovnih izkušenj in prostega delovnega mesta, na katerega se prijavite.

Velikost je pomembna

Čim krajše in bolj jedrnato, tem bolje. Dejansko morate priznati, da ni tako malo ljudi, ki bi želeli poslati življenjepis na Rosneft. In ko bo v podjetju odprt natečaj za zapolnitev prostih delovnih mest, vodja osebja ne bo imel preveč časa za preučitev podrobne biografije kandidata. Ključne točke, ki bi morale pritegniti pozornost delodajalca, so izobrazba in poklicne spretnosti. In tukaj morate opazovati "zlato sredino." Preveč skromen seznam vaših spretnosti bo povzročil napačen vtis o vaši izkušnji, prav tako pa vas bodo previsoki kazalci lahko opozorili in delodajalca dvomili o resničnosti. Življenjepis na Rosneft lahko pošljete tudi, če prvič iščete službo. Podjetje se nenehno razvija, povečuje osebje. Poleg tega se je med delodajalci zdelo, da je lažje rasti dobrega zaposlenega kot zaposliti izkušenega in se prekvalificirati. A spet je odvisno od položaja, za katerega se prijavljate. Če še niste delali nikjer, preden se pridružite Rosneftu, lahko z enega od mest, ki vam pomagajo pri iskanju zaposlitve, naložite vzorčni življenjepis za svoje prosto delovno mesto. V njem bo vse standardno.

Če imate resne delovne izkušnje, potem morate pri premestitvi zasedenih delovnih mest najprej navesti zadnje delovno mesto. Če ste ga spreminjali precej pogosto, je bolje navesti najdaljše in najbolj plodno obdobje delovnih razmerij.

Pravilna oblika

Življenjepis naj bo na enem, največ dveh listih formata A4. Strogo se mora držati poslovnega sloga dokumenta. To ne velja samo za pripravo predlogov, ampak tudi za izbiro pisave, njene velikosti in parametrov besedila. Obvezno dodajte fotografijo, seveda v poslovni obleki ali svečani obleki, po možnosti na nevtralnem ozadju in sami. Glede na položaj in zahteve za kandidata je to lahko fotografija v celoti ali od blizu.

Kako se to zgodi

Končano besedilo lahko shranite v Word obliki, če ste ga sami sestavili, če ste uporabili storitve delovnega mesta, ga shranite na strežnik spletnega mesta, od koder ga lahko pošljete delodajalcem. Glavna stvar je razumeti, kam poslati življenjepis. Rosneft dnevno prejme na tisoče dopisov s kandidati za določeno prosto delovno mesto.

Številne spletne borze delovnih mest opozarjajo svoje naročnike, da vam ogled življenjepisa s strani delodajalca ne zagotavlja delovnega mesta. Obstaja več deset tisoč ljudi, ki želijo dobiti položaj v največji naftni družbi v državi. V skladu s tem enako število prosilcev, ki so življenjepis poslali v trgovsko središče Rosneft. Vsak iskalec zaposlitve, ki bolj ali manj samozavestno uporablja internet, lahko pošlje življenjepis.

Od trenutka, ko se vodja kadrovskih služb seznani z vašim besedilom, se začne glavna faza zaposlitve. Podjetje se lahko na vaše sporočilo odzove po e-pošti, kjer vas bo obvestilo o svoji odločitvi, ali po telefonskem klicu. Običajno jih povabijo po telefonu na razgovor.

Pokaži sebe

Najpomembnejši korak pri pridobivanju želenega položaja je intervju. Ne jamči ničesar, tudi če ste se sijajno pokazali. Običajno mu sledijo tečaji ali poskusno obdobje.

Intervju lahko poteka v dveh fazah. Prvi je pogovor, katerega rezultat bo v veliki meri odvisen od tega, kako se lahko predstavite. Ne poskušajte nikogar zavajati. Ne pozabite, da intervju opravi izkušena oseba, ki se je večkrat udeležila treningov, v katerih niso sodelovali le profesionalni rekruterji, temveč tudi psihologi.

Drugi korak je ponavadi test. To je bodisi test sposobnosti, bodisi psihološki bodisi logika. Najpogosteje so združeni v eno. Določen čas je namenjen prehodu. Nekatera podjetja ponujajo preizkus pred spletnim intervjujem.

Ne pričakujte, da boste povabljeni takoj po razgovoru. V tako velikem podjetju, kot je Rosneft, uprava morda potrebuje en ali dva tedna, da preuči vse kandidate in sprejme odločitev.