karierno upravljanje

Odvetnik za vizitke: vzorci in delovne možnosti

Kazalo:

Odvetnik za vizitke: vzorci in delovne možnosti

Video: The Choice is Ours (2016) Official Full Version 2024, Julij

Video: The Choice is Ours (2016) Official Full Version 2024, Julij
Anonim

Ali se želite narediti za vizitko, vendar ne veste, na kateri možnosti bi se ustavili? Če se ukvarjate z zasebno odvetniško prakso ali delate na visoki šoli, bi morali narediti nekaj modnega, hkrati pa se držati klasičnega sloga. V nadaljevanju so predstavljeni vzorci poslovnih vizitk.

Trdnost

Kako mora izgledati odvetniška vizitka? Najprej trdno. Oseba, ki služi pravičnosti, mora ohraniti svoj status na različne načine. Vzorci vizitke vizitke so predstavljeni spodaj. Klasična različica - kartice, natisnjene na debelem belem papirju - bo pokazala vaš dober okus. In svetli poudarki bodo lahko pokazali dejstvo, da imate individualnost in ste v koraku s časom. Ampak ne blestite. Poglejte vzorce vizitk odvetnikov in odvetnikov, tam ne boste našli nereda barv. Največ tri odtenke. In eden od njih bi moral biti ozadje.

Če želite svoji sliki dodati trdnost s vizitko, potem naredite kartico črno, ne belo. Tako boste lahko izstopali med vrstniki. Črno kombinirajte z zlatom ali srebrom. V skrajnih primerih lahko uporabite belo barvo. Toda ne uporabljajte rdeče, zelene, modre ali rumene barve. Takšne vizitke odvetnikov izgledajo vulgarno.

Informativne vsebine

Če pogledate vzorec odvetniške vizitke, lahko razumete, kaj naj piše na njej. Na kartico dajte le pomembne kontaktne podatke. To bi morala biti telefonska številka, kaj se dogaja, spletno mesto in elektronska pošta. QR kodo lahko postavite tudi, če jo imate. Prednosti ni vredno zapisovati na vizitko. Zakaj? Med veliko količino informacij se je enostavno zmešati. Če je tega najmanj, bo človek hitro našel tisto, kar išče. In iskanje stranke na vaši vizitki ne bodo edinstvene metode za reševanje spornih vprašanj, temveč telefonska številka.

Primere vizitk odvetnika in odvetnika si lahko ogledate zgoraj. Kako so informacije na njih? V blokih. To je najboljša metoda lokacije. Če želite vizitko narediti bolj informativno, jo razčlenite na odstavke in ključne točke označite krepko. Stike ločite od imena in tudi ločeno navedite področje vaše specializacije.

Oblikovne zahteve

Kako mora izgledati odvetniška vizitka? To naj bo trdno okrašen karton standardnih velikosti - 9,6 na 6,1 cm, na njem naj ne bo cvetov in zloženk, pa tudi monogramov. Nekatera dekleta verjamejo, da je trdna vizitka črna karta z zlatim ornamentom. Da, ta možnost je sprejemljiva za oblikovalca ali direktorja podjetja, ne pa tudi za odvetnika. Stranka bo odvetnika ocenila na vizitki. Če je preveč pretenciozen, potem se človek lahko odloči, da specialist pri svojem delu ni resen. Izogibati se je treba tudi vsem vrstam klišejev. Odvetniki pogosto postavljajo slike tehtnice, simbola pravičnosti, na sredino vizitke. Če se želite zateči k takšni tehniki, poiščite bolj zanimivo sliko in ne objavite prvega posnetka, ki ste ga videli na spletu.

Ne pozabite upoštevati osnove sestave. Vizitka mora biti vizualno celostna. Noben njen del ne sme biti preobremenjen s sliko ali besedilom bolj kot drugi.

Pisave

Vizitke odvetnikov so lahko videti drugače. Toda kaj naj imajo skupnega? Berljiva pisava. Odvetnik ni poklic, v katerem stranke spodbujajo izjemen pristop k poslovanju. Ljudje se vedno spoštujejo s strani uglednih pravnikov, ki dobro poznajo svoje področje specializacije. Zato kupcev ne presenetite z ljubko pisavo.

Ne uporabljajte več kot dveh pisav in ne uporabljajte ničesar ročno napisanega. Besedilo je treba dobro prebrati z roke. Prav tako morate upoštevati vizualni učinek, ki nastane med inverzijo. Bele črke na črnem ozadju se bodo vedno brale slabše kot črne na belem ozadju. Če je ozadje vizitke črno, morate povečati velikost besedila.

Kako narediti vizitko

Odvetnik ima dva načina za izdelavo vizitke. Prva je najpreprostejša: izvedbo dela lahko zaupate strokovnjaku. Oblikovalec bo za vas razvil tri korporativne sloge, v katerih lahko vsak prilagodite svoje. Ta metoda je idealna za tiste, ki se ne želijo sami poglabljati v osnove oblikovanja. Neosvetljeni ljudje se ne poglobijo v sodobne trende na področju oblikovanja, zato ne morejo hitro ugotoviti, kaj je v trendu in kaj ne. Amaterju bo tudi težko izbrati pravo barvno shemo in pisave.

Če se še vedno odločite sami narediti vizitke, potem lahko uporabite spletne oblikovalce. Ta spletna mesta že imajo standardne možnosti vizitk. Bloke boste morali izbrati, jih postaviti na polje in vnesti svoje podatke. Takšno vizitko lahko dopolnite s katero koli sliko. Po želji si lahko v programu naredite dvostransko vizitko.