zaposlovanje

Delovna mesta v McDonalds. Odzivi navadnega delavca

Delovna mesta v McDonalds. Odzivi navadnega delavca

Video: HUGE Seafood Boil mukbang with Cajun CHEESE SAUCE !! 2024, Maj

Video: HUGE Seafood Boil mukbang with Cajun CHEESE SAUCE !! 2024, Maj
Anonim

Delo v McDonald'su (pregledi sem našel na internetu), so sanje skoraj vsakem fant ali dekle. Seveda, mnogi študenti želijo, da bi našli nekaj dodatnega časa za poletje, ker nimajo niti izkušenj niti kvalifikacije.

Mladi verjamejo, da ni nič lepšega kot delati v McDonaldsu v Moskvi ali Sankt Peterburgu, ne vedoč, kaj jih v resnici čaka. Ko izvedo, da je kateri od njihovih prijateljev dobil službo v McDonald'su, zavistno vprašajo, kako jim je uspelo priti tja.

Delo na McDonaldovih (pregledi zaposlenih čin-in-datotek kažejo, da je), ni lahka naloga. Seveda, ne glede na to, kako cilj ali pristranski pregledi lahko, ljudje so vsi drugačni, vsak od njih pričakuje, da bodo svoje delo.

Dobili službo v McDonald'su je sploh ni težko. Oditi morate v katero koli restavracijo in prevzeti profil pri oskrbniku. Ko vrnete izpolnjen vprašalnik, počakajte na klic. So vas bo poklical in vas povabi na razgovor.

Če je vaša kandidatura primerna, morate opraviti zdravniški pregled, pridobiti zdravstveni karton in - lahko začnete delati. Res je, najprej moraš skozi trening. Inštruktor bo povedal, začetnike, da je ni nič bolj prestižno kot delajo pri McDonald'su. Povratne informacije zaposlenih, ki že več let delajo v tej ustanovi, vas bodo prepričali, da lahko kateri koli član ekipe kmalu postane poslovodja ali celo direktor! McDonaldsov delavec je univerzalen. On lahko prepražimo bigmaki in hamburgerje v kuhinji, stati na blagajni, čiščenje stranišč sobo in čistilne. Vendar, direktorji in njihovi pomočniki prejeli predvsem dober denar.

Najbolj zanimivo mesto v McDonald'su je kuhinja. Iz tega izhaja vse, kar obiskovalci nato uživajo v jedi. Kakovost hrane se med velikim dolivom obiskovalcev "odvzame" v ozadje. Nihče ne spremlja, koliko kumar, gorčice ali majoneze so dali, pa tudi roka uporabnosti nekaterih izdelkov. Če govorimo o roka, je treba poudariti, da so vsi sendviči, brez izjeme, je treba prodati v 10 minutah po pripravi. V nasprotnem primeru jih je treba zavreči. Če pozorno pogledaš na števec, od koder delavec je končal sendvič, boste opazili veliko kovinskih stebrov, na katerih so številke. To so ure. Ti kažejo, da se je rok za hamburger potekel, vendar lahko preuredite časa in dela tiho za deset minut. Res je, da to morate storiti neopaženo s strani managerja, ki vas nenehno spremlja, sicer globe ni mogoče preprečiti. Za vse morebitne napake, moraš napisati pojasnila. Navadni delavci v McDonald'su ne jedo brezplačno. Prosti samo pijače pijače. Odmor za kosilo v McDonald'su - le 30 minut. Če nimate časa - vaše težave. Ne moreš zamuditi niti minuto. Povedano drugače 3 pet minut, da gredo na stranišče.

Najboljši pri McDonald'su je njeni zaposleni. Ne menedžerji, ampak navadni člani. Trdo delo in nenehna napetost združita ljudi. Ni važno kaj, delajo v McDonaldsu, katerih ocene niso najbolj laskavo, je dobra šola. Tisti, ki so delali v tej ustanovi, za najmanj eno leto, so lažje najem!