zaposlovanje

Dela v Beauty Boutique-u: Mnenja zaposlenih o delodajalcu

Kazalo:

Dela v Beauty Boutique-u: Mnenja zaposlenih o delodajalcu

Video: Looks aren't everything. Believe me, I'm a model. | Cameron Russell 2024, Julij

Video: Looks aren't everything. Believe me, I'm a model. | Cameron Russell 2024, Julij
Anonim

Danes bomo poskušali ugotoviti, kakšen delodajalec je ta lepotni butik. Predstavljeni bodo pregledi zaposlenih, njegove dejavnosti in mnenja obiskovalcev o tem podjetju. V resnici so to zelo pomembne točke, ki si jih lahko predstavljate. Stvar je v tem, da se ob upoštevanju teh kazalnikov oblikuje prestiž podjetja, pa tudi želja zunanjih sodelavcev, da postanejo novi zaposleni v podjetju. Zato se čimprej lotimo poslovanja.

Kaj počne?

Za začetek bomo z vami preučili dejavnosti lepotnega butika. Mnenja o delodajalcu bomo izvedeli nekoliko kasneje. Vmes sestavljamo splošno predstavo o korporaciji.

S čim se ukvarjamo? Z največjim sistemom trgovin otoškega tipa, ki se ukvarjajo s proizvodnjo in prodajo različne kozmetike in parfumov. Beauty Boutique, o ocenah katerega bomo danes izvedeli, je kraj, kjer lahko preprosto in preprosto kupite tisto, kar potrebujete. Poleg tega po oglaševanju po zelo ugodnih cenah.

A je vse res dobro? Kaj si zaposleni in kupci sami mislijo o tem delodajalcu? To moramo zdaj ugotoviti mi in vi. Zato se čimprej lotimo poslovanja.

Upravitelj (oddaljen)

Začnimo z dejstvom, da Beauty Boutique od zaposlenih dobiva vedno več povratnih informacij glede določenih delovnih mest. In zdaj je najbolj priljubljen med njimi oddaljeni vodja prodaje. Kakšna je njegova odgovornost in kaj počne? Poskusimo to ugotoviti.

Če ste dobili službo kot vodja prodaje na daljavo, morate, kot pravijo številni zaposleni, iskati kupce in blago promovirati s kopanjem po internetu. Natančneje - pomagati ljudem pri oddaji naročil s pomočjo spletne trgovine. Kot plačilo za delo takšni zaposleni prejmejo majhno plačo (približno 9.000 rubljev) plus obresti od prodaje.

Delo v Beauty Boutiqueu daje zelo pozitivne povratne informacije zaposlenih glede tega prostega delovnega mesta. Konec koncev lahko daljinski vodja prodaje dela 2-3 ure na dan in prejema dohodek v višini približno 25-30 tisoč rubljev. Odvisno od prodaje. Poleg tega ima takšen zaposleni možnost to prosto delovno mesto združiti z glavnim mestom dela. Je zelo priročen in praktičen.

Službenec skladišča

Tudi "Beauty Boutique" pregledi zaposlenih (Moskva in druga večja mesta) dobijo zelo dobre in razmeroma vodje prodaje na "točkah" in v trgovinah. Stvar je v tem, da se ta prosta delovna mesta ne razlikujejo kaj dosti od "oddaljenega brata". Razen urnika in kraja dela.

Trgovine in prodajalne našega današnjega podjetja so na voljo v številnih velikih mestih. In njihovi zaposleni so zelo zadovoljni s svojim delom. Če ste dobili službo kot vodja prodaje, morate v resnici prodati izdelke trgovine, pa tudi svetovati strankam in jim svetovati pri nakupu izdelka.

V resnici Beauty Boutique ocenjuje, da zaposleni (Moskva in druga mesta) zbirajo izjemno pozitivno. Vodja prodaje v trgovini praviloma dela z ljudmi, poleg tega pa "nemaligno". In če človek pozna tudi svojo službo, potem bodo stranke zadovoljne. In to igra pomembno vlogo. Seveda nihče ne želi postreči zmešane in vedno nezadovoljne stranke. Toda pred tem nihče ni varen. Na srečo so takšni primeri izjemno redki. In tako delo tukaj ni samo donosno (plača + dodatki), ampak tudi zelo umirjeno, odmerjeno in uspešno. Kaj še potrebujete, da zgradite kariero? Morda je to dovolj, da z veseljem hodimo vsak dan v službo brez odlašanja. Le da ta trenutek ni edini, po katerem je Beauty Boutique znan. Mnenja o tem delodajalcu najdete na številnih straneh otzovik. In vsak od njih izpostavlja neko značilnost podjetja. Poglejmo, s čim se lahko soočimo.

Kariera

V resnici se mnogim obljublja napredovanje v karieri, ko se zaposlijo. In ob vsem tem se v resnici ne izkaže. Zaposleni lahko več let "sedijo" na istem mestu in nato zapustijo delovno mesto. To se običajno zgodi po spoznanju, da se ne pričakuje nobene karierne rasti.

Toda tu so pregledi zaposlenih o podjetju "Beauty Boutique", če sem iskren, pravijo, da resnično ponujate priložnost za izgradnjo lastne kariere. Predvsem oddaljenim vodjem prodaje. Vsak tak zaposleni ima na primer možnost, da združuje položaj z drugim poklicem. A to še ni vse.

Sčasoma se lahko zaposlite pri izbiri novega osebja. Plača tukaj znaša 15.000 rubljev + bonus. In naloge so spet opravljene prek interneta. Običajno je to oglaševanje in pošiljanje že pripravljenih navodil potencialnim zaposlenim. Na splošno delo brez prahu. Lahko rečemo, da ima vsakdo možnost, da prevzame vodilno mesto. Tako Beauty Boutique prejema izredno pozitivne kritike glede karierne rasti. Kaj pa je treba še poudariti iz vseh izraženih mnenj? Poskusimo to ugotoviti.

Delovni pogoji

V mnogih trgovinah, še bolj pa na mnogih internetnih straneh, delo zahteva veliko truda. Še posebej, če delate s kozmetiko. Dejansko je zdaj v vsaki trgovini s kozmetiko veliko različnih konkurentov. In uspeh podjetja je odvisen od delovnih pogojev. Samo Beauty Boutique je od zaposlenih prejel izredno pozitivne odzive glede tega kazalca.

Stvar je v tem, da ima na prodajnih mestih vsak vodja prodaje priročen urnik dela, pa tudi stabilen odmor za kosilo. Poleg tega ima veliko prodajnih mest računalnik, tako da lahko "ubijete čas", medtem ko čakate na stranke. In včasih veliko pomaga.

Poleg tega ima vsak vodja prodaje odlično priložnost, da dela na urniku 2/2 ali 5/2, pa tudi v izmenah. Običajno delovni dan traja od 9.00 do 17.00. Zelo je prikladno, ta poteza pa vpliva tudi na delo zaposlenih. Toda oddaljeni upravljavci imajo na splošno prosti urnik. In njihov zaslužek je odvisen od oddanih naročil. Praviloma vse to zelo ugodno vpliva na celotno sliko podjetja.

Kolegi

Prav tako je vredno biti pozoren na sodelavce, ki so prisotni na delovnem mestu. Dejansko so pogosto tisti, ki lahko oblikujejo mnenje o določenem podjetju. "Beauty Boutique" pregledi zaposlenih na tem področju so, če sem iskren, zelo različni. In zdaj moramo ugotoviti, zakaj se to zgodi.

Stvar je v tem, da se delavci, ki so enakopravni, praviloma družijo. In ne tekmujte. Toda odnos do stažistov je nekoliko drugačen. Trgovine Beauty Boutique imajo tako imenovane centre za ličenje in ekspresno manikuro. In ravno tu med stažisti in vodji prodaje obstaja velika konkurenca. Mlade in »neizkušene« zaposlene pogosto stranke »vodijo« pod nos. In to ne ugaja. Številni pripravniki zaradi takšnih trenutkov zapustijo delovno mesto in iščejo druga delovna mesta.

Povzemanje

Zato je čas, da danes preučimo naš pogovor. Iskreno, mnogi opisujejo poslovanje Beauty Boutique precej pozitivno. Seveda ni nikjer brez svojih pomanjkljivosti, vendar jih je zelo malo.

Zaposleni v Beauty Boutiqueju dobivajo mešane ocene, vendar na splošno dobro. Običajno je mogoče zaslišati stažiste in nove zaposlene, ki se šele učijo delovnega procesa. Tako, če nameravate delati na tem mestu, potem se ne bojte. Skozi takšno "šolo življenja" prehajajo vsi. Glavna stvar je imeti željo po delu. In potem boste imeli priložnost za uspeh.