karierno upravljanje

Promindustriya: ocene o delodajalcu v različnih mestih

Kazalo:

Promindustriya: ocene o delodajalcu v različnih mestih
Anonim

Torej, danes vas bomo spoznali s takšno organizacijo, kot je Promindustriya. Mnenja o tem delodajalcu najdete v skoraj vseh regijah Rusije. In pomagali bodo ugotoviti, kaj je to podjetje. Mogoče je to res vredno mesto za iskanje zaposlitve? Ali pa je bolje, da se s to korporacijo ne spopadate? Pravzaprav je težko presoditi celovitost organizacije. Zato mora vsak sam narediti zaključek. In ne pozabite - en negativen pregled ni razlog za zavrnitev zaposlitve. Konec koncev, koliko ljudi - toliko mnenj. Nekdo meni, da je ta ali tisti trenutek normalen, za nekoga pa nesprejemljiv. Naj torej hitro ugotovimo vse, kar lahko o organizaciji "Promindustriya". Pozornosti o tem delodajalcu v različnih mestih so predstavljeni.

Dejavnosti

Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je, kaj počne ta ali ona organizacija. Mogoče že zaradi svoje dejavnosti dobiva ne najboljših mnenj in vam sploh ne ustreza!

Promindustrija je korporacija, ki že dolgo obstaja v Rusiji in drugih regijah. Približno 18 let. Ukvarja se z različnimi dejavnostmi, ki zanimajo številne državljane. Glavna področja tukaj so priprava naftnih vrtin in zimskih cest, gradnja, pa tudi finance in energija.

Lahko rečemo, da je ta organizacija tesno povezana z naftno industrijo. To dejstvo privlači številne. Konec koncev, kjer je nafta, je denar, še posebej, če gre za Rusijo. Zaradi tega je Promindustrija od delavcev na tem področju deležna pozitivnih povratnih informacij. Vsekakor imamo pred seboj res prestižno podjetje, ki deluje že dlje časa.

Ali ni to laž

Res, ni vse tako dobro, kot se zdi na prvi pogled. Nekateri Promindustriya ne zaupajo. Mnenja o tem delodajalcu se lahko zdijo dvoumna. Poleg tega nekateri trdno verjamejo, da je ta povezava najpogostejša prevara. Konec koncev je v mnogih mestih Rusije mogoče najti prosta delovna mesta korporacije. To pomeni, da so potencialni zaposleni vedno potrebni. Zaradi tega se sprašujemo - ali je to laž pred nami? Na internetu je toliko razvez in lažnih delodajalcev!

Pravzaprav je Promindustry resnično podjetje. Ne morete se bati, da vas bodo med zaposlitvijo prevarali. CJSC PG Promindustriya ocene delavcev glede na resničnost njihovega obstoja zaslužijo pozitivno. Če dvomite, se lahko prepričate, da to ni goljufija. Kako točno?

Na primer z uporabo stikov, navedenih na uradnem spletnem mestu. Sedež podjetja je v Sankt Peterburgu, navedeni naslov pa je resničen. To zvezo boste zlahka našli. S potencialnim delodajalcem se lahko obrnete tudi po e-pošti ali s klicem.

Upoštevajte - tudi naslovi in ​​stiki podružnic organizacije. Vedno lahko študirate, kje je Promindustry (pregledi o delodajalcu v tem pogledu so spodbudni), nato pa se osebno preprosto obrnite na korporacijo v vašem mestu. Nič težko, brez varanja. Še več, na uradni strani podjetja obstajajo dokazi o registraciji le-te. In imate pravico, da jih zahtevate osebno. Nihče vas ne bo prevaral. Torej "Promindustriya" ni prevara in nobena prevara. Če vidite oglas za iskanje zaposlenih zanjo, vam ga ni treba takoj zapreti. Mogoče je to začetek vaše kariere!

Poiščite sodelavce

Pojdi naprej. Naslednja točka, ki je vredna pozornosti katere koli organizacije pri odločanju o zaposlitvi, je potrebno osebje. Iskreno povedano, ni tako težko uganiti - bolj prestižno je podjetje, bolj vodilne položaje bo imelo. Na to so mnogi pozorni.

Kakšen je status organizacije "Promindustriya"? Mnenja o delodajalcu (SPB in drugih regijah) kažejo, da so prosta delovna mesta, ki jih je objavila korporacija, res vredna pozornosti. Tu lahko najdete skoraj vse mesto zase - kot pisarniški uslužbenec in kot poslovodja.

Najpogosteje so seveda potrebni inženirji in gradbeniki. Združenje se je že od samega začetka pozicioniralo kot gradbeno podjetje, ki se ukvarja z naftno industrijo. In taki delavci so potrebni povsod in vedno. Tako lahko najdete prestižno mesto zase.

Poleg tega Promindustry običajno potrebuje tudi navadne vodje, pisarniške delavce, ekonomiste, pravnike, računovodje. Se pravi, prosta delovna mesta, ki so vsem bolj znana in so na voljo tudi vsi. Dovolj je, da v svojem mestu najdete ustrezen oglas. Mimogrede, Promindustria za to dobi pozitivna mnenja. Mnenja o delodajalcu (Sankt Peterburg in druge regije Rusije) kažejo, da boste lahko izbrali prosto delovno mesto, ki vam bo prijalo. Res je, da so neposredni vodstveni položaji običajno zasedeni, vendar imate možnost rasti kariere. Tako za vsestranske ponudbe korporacija uspeva s potencialnimi zaposlenimi.

Razgovor za službo

Pomembno vlogo ponavadi igra prvi pogovor s bodočim delodajalcem. Pogosto se v tem trenutku izkaže, da potencialni zaposleni ni primeren ali šef ni prepoznan kot najbolj vestni, kar ga prisili, da noče najti zaposlitve. Zato mnogi poskušajo biti pozorni na intervju.

"Promindustriya" pregledi delavcev v zvezi s tem so mešani. Mnogi pravijo, da bosta uspeh in kakovost postopka odvisna od vaše regije prebivanja. Tako je na primer v zaledju težko najti dobrega HR managerja, ki bi lahko ustrezno opravil intervju. Zato se včasih morate spoprijeti z določeno arogance in aroganco. Opozoriti je treba, da bodo občasno komunicirali z vami, kot da niste prišli na delo na oljno polje, temveč na toalete. Na srečo tovrstni pojav takoj zatremo, ko se pojavi, in je izjemno redek.

Ponavadi so potencialni zaposleni z intervjujem zadovoljni. Brezhibno boste komunicirali v pisarni v vašem mestu. Brez virtualnih intervjujev ali dialogov. Poleg tega praviloma vlada precej prijazno vzdušje. In za to si zasluži korporacija Promindustriya. Mnenja o delodajalcu (Novokuybyshevsk in druge regije) so že po prvem sporočilu navdušena.

Med glavnimi prednostmi je pogosto izpostavljeno dejstvo, da lahko vodje zaposlovanja vprašate o vseh podrobnostih vašega dela. Celoten sestanek bo potekal brez težav. Brez varanja, vse pošteno. Izkazalo se je, da med tem intervjujem ne le da bodo preverili vaše skladnost z zahtevami, ampak boste tudi po svojem mnenju lahko ugotovili, ali je delodajalec primeren za vas ali ne. Ogromen plus, ki ga trenutno ima le malo.

Urnik

Prav tako je vredno posvetiti pozornost delovnemu procesu. Tu igra ogromno vlogo urnik. Navsezadnje nikomur ni skrivnost, da delodajalci ta pogoj pogosto kršijo. Kako potekajo stvari za podjetje "Promindustriya"? Mnenja o delodajalcu (Novi Urengoy in druge regije) na tem področju ne moremo imenovati nedvoumno. Tu lahko najdete tako negativne do korporacije kot pozitivne.

Prvič, veliko je urnikov dela. Imate vso pravico, da se ob pogovoru ali med prvim sestankom z delodajalcem, ko ste ga zaposlili, ob podpisu pogodbe o zaposlitvi dogovorite o primernih možnostih. Da, obstajajo nekatere omejitve, vendar jih je treba vnaprej opozoriti. To seveda ugaja.

Drugič, veliko je odvisno od vašega položaja. Če je pri bolj znanih prostih mestih še vedno mogoče izstopiti iz urnika in v določenih okoliščinah zaprositi za zamenjavo, potem na višjih položajih ta možnost skoraj ni. In grafi se bistveno razlikujejo. Očitno dejstvo, vendar marsikomu ne ustreza, raje celo odvrača.

Tretjič, vlogo ima tudi regija tvojega zaposlovanja. Običajno so v majhnih mestih na voljo bolj prilagodljivi urniki, v velikih podružnicah pa, kot pravijo, je s tem trenutkom vse strogo. Brez koncesij ali nenadnih sprememb urnika. Po eni strani je to dobro - odgovornost delodajalca se takoj čuti. In po drugi - mnogi so navajeni, da so v službi "svobodnjaki", zdaj jih močan in jasen predpisani urnik moti. To ni razlog za zavrnitev zaposlitve. Zato pobližje poglejte korporacijo.

Rotacijska metoda dela je v zadnjem času zelo povprašena. Velja predvsem za inženirje, oblikovalce in gradbenike. Za njih je ta možnost več kot primerna. In to ugaja.

Varnost

Pomembno vlogo ima tudi socialni paket. Kaj lahko Promindustria ponudi? Mnenja o delodajalcu (Ufa, pa tudi druge regije Rusije) pogosto poudarjajo, da podjetje do tega vprašanja pristopa precej resno. Lahko računate na celoten socialni paket in s tem povezana plačila. In brez odlašanja ali podcenjevanja. Brez varanja, vse pošteno.

Poleg tega, če delate v izmenah, potem tudi ne morete skrbeti za zagotavljanje življenja v teh obdobjih. Zakaj? Stvar je v tem, da se je naša današnja korporacija uveljavila kot delodajalec, ki v celoti zagotavlja svoje zaposlene, ki so prisiljeni delati na rotacijski osnovi.

To je velika prednost CJSC Promindustriya. Pregledi delavcev na tem področju so le spodbudni. Poudarjajo, da delodajalec ne zagotavlja samo stanovanja, ampak tudi plača pot do cilja, ostane "na točki", hrano. To je, v resnici boste plačali samo neobvezne stroške iz svojega žepa. Lahko bi rekli za zabavo. In potem nekatere od njih, načrtovanih, v celoti pokriva Promindustry.

Izkaže se, da je naš delodajalec resnično odgovoren za vprašanja socialnega paketa in zagotavljanja zaposlenih. Posebna pozornost je namenjena osebju, ki dela na izmenah. Toda na drugo ne pozabijo. Bolnišnični, plačani dopust, pa tudi porodniški dopust - vse to vam v tej organizaciji zagotavljamo. Najpomembneje je, da zaposleni potrjujejo, da korporacija izpolnjuje svoje obveznosti. Izvršeno bo vse, kar je predpisano v pogodbi o zaposlitvi.

Plača

Kljub vsemu zgoraj navedenemu se v današnjem podjetju še vedno pojavljajo negativni vidiki. Vendar na enak način kot v vseh drugih organizacijah. Najpomembnejše vprašanje, ki marsikoga zanima, so plače. V tem pogledu se Promindustrija ne kaže najbolje. Mnenja o delodajalcu (Tyumen, St. Petersburg in druga področja) kažejo na številne primere nezadovoljstva zaposlenih s plačo.

Zakaj se zgodi? Tu je praviloma izpostavljenih več ključnih točk. A le med zaposlitvijo o njih seveda molčijo. Da ne bi prestrašili morebitnega zaposlenega-vlagatelja.

Prvič, raven plač se bo razlikovala glede na to, kar se vam ponuja. Ne, na razgovoru vam bodo iskreno povedali o svojih nalogah in prostih delovnih mestih, o vseh podrobnostih, ki vas zanimajo, seveda pa bodo lagali o denarnih nagradah. Ta praksa je na voljo v številnih organizacijah. In manifestira se ne glede na regijo. Zato ne bodite presenečeni, da boste prejeli manj kot obljubljeno.

Drugič, Promindustriya pregledi o delodajalcu (Nadym in ne samo) zaradi stalnih zamud ne zaslužijo najbolje. Številni zaposleni poudarjajo, da "težko zasluženih" ne plačujejo stalno. Samo obljuba in obljuba. Zgodi se tudi, da nekateri zaposleni na splošno ne vidijo zasluženega denarja za pol leta. In ko jih prejmejo, so razočarani - pridejo peni, ki ne ustrezajo obljubljenemu zaslužku.

To je tisto, kar odganja organizacijo. Da, današnja korporacija obstaja, deluje v mnogih regijah po vsej Rusiji, toda s plačami so tukaj povsem enake kot v večini navadnih podjetij. Ne bodite presenečeni. Če se niste pripravljeni spoprijeti s stalnimi zamudami in pomanjkanjem plačil redno, vas Promindustriya ne bi smela pritegniti.

Globe

Obstaja tudi sistem glob. Običajno, kot opažajo številni zaposleni, velja za pisarniške delavce. Konec koncev so tisti, ki so bili zaposleni kot izmenski delavci, praviloma skoraj vedno odsotni in se ukvarjajo z nečim resnim. Njihov nadzor ni tako preprost, kot se zdi.

Toda v pisarnah je kazenski sistem težaven. Za njo ocene "Promindustriya" o delodajalcu (Naberezhnye Chelny, Kaliningrad, Moskva itd.) Ne zaslužijo najboljšega značaja. Zakaj? Za vse, kar je mogoče, boste kaznovani. V tem primeru so odbitki na koncu resni. Če upoštevate, da se plače že nenehno zamujajo, potem vas kazenski sistem popolnoma pripelje na "minus".

Poleg tega v organizaciji velja za kolektivno. Eden je kriv - vsi plačajo. Res je, v različnih velikostih. Ta pristop je res odvračljiv - kakšen smisel je delati v podjetju, kjer je veliko dela, jih kaznujejo skoraj vedno in za vse, a je težko videti normalen denar kot plačo?

Kolektivno

Ni vse tako grozno. Morda opazite, da ima organizacija več prednosti kot slabosti. In to je že prijetno. V podjetju "Promindustriya" obstaja še ena točka. Pregledi delodajalcev pogosto kažejo, da gre za izjemno prijazno in tesno povezano ekipo.

Konkurence skoraj ni. In pri zaposlovanju se lahko enostavno in enostavno "vključite". To velja tako za izmensko delo kot za redno pisarniško delo. Nihče ne bo dal palic v kolesa. Torej zaradi prijaznega tima, ki vedno deluje skupaj, ste lahko pozorni na organizacijo. Še posebej, če vas vse pomanjkljivosti niso odrinile.

Extolling

Šele zdaj se lahko pogosto srečamo z dejstvom, da je organizacija "Promindustriya" že zelo hvaljena. Mnenja o delodajalcu so, kot že omenjeno, različna - tako dobra kot ne zelo dobra. Toda v njih so običajno vsa stališča upravičena.

Dvomi povzročajo mnenja, ki izražajo navdušenje nad delom v korporaciji. To ni nobenega dokaza, samo pohvale "Promindustrii". Nekakšna privlačnost novih zaposlenih. Poleg tega so takšna mnenja več kot upravičena. Kako je ta pojav razložen?

Preprosto in enostavno. Promindustriya o združitvi kupuje pozitivna mnenja za namene oglaševanja. To je zelo pogosta poteza, ki zvesto služi normalnim podjetjem in prevarantom. Zato ne verjemite pregledom, ki Promindustrije v bistvu ne cenijo. Ponarejo lahko ločite po stereotipih, pa tudi po reklamni naravi odpoklica. Taka mnenja so prej oglaševalska akcija, ne pa dejansko mnenje zaposlenih.

Kakšen zaključek je mogoče narediti? Promindustriya je zanesljivo podjetje, ki se že dolgo izkazuje na področju gradbeništva in proizvodnje nafte. S svojimi slabostmi in prednostmi. Da, ni vse tako gladko, kot je bilo obljubljeno med zaposlitvijo, vendar je goljufija minimizirana. Naj se pridružim Promindustriya? Da, če vas ne zanimajo stalne zamude plač in fiksni razpored.