karierno upravljanje

Resource Group LLC: pregledi delavcev v različnih mestih

Kazalo:

Resource Group LLC: pregledi delavcev v različnih mestih
Anonim

Danes se gradbeništvo razvija nič manj hitro kot pred pol stoletja. Nenehno se gradijo novi objekti, izvajajo se večja popravila starih zgradb. Zato je povpraševanje po delavcih na tem področju vedno veliko. Če nimate želje poiskati osebja, ki bi sami izvajali gradbene naloge, se lahko zatečete k skupini Resource Group. Po povratnih informacijah zaposlenih bo mogoče razumeti, kaj je sodelovanje z njo in ali je vredno biti pozoren na objave zaposlovanja.

splošen opis

To je hitro razvijajoča se holdinška družba, ki ima pisarne v skoraj vsej Rusiji. Podjetje ima dve glavni področji delovanja:

  • stavba;
  • zaposlovanje

To pomeni, da vam lahko zagotovimo naslednji paket storitev: podjetje bo s pomočjo kvalificiranih strokovnjakov opravilo vso potrebno količino dela za vašo organizacijo po pogodbi o zagotavljanju dela za delavce ali po pogodbi. Izbira je običajno odvisna od stranke. Mnenja zaposlenih v skupini Resource so ocenjena kot obetavno podjetje, v katerem je delo dobro plačano.

Vrste opravljenih del

Kar zadeva dejavnosti organizacije in njen prestiž, najprej želim analizirati število odprtih prostih mest. Velik promet se vedno odraža v obliki neskončnih objav o zaposlovanju. To je še bolj razkrivanje kot ocene zaposlenih. "Resource Group" preseneti z zelo zmernim naborom za gradbeno organizacijo. Trenutno je odprtih le približno 10 prostih mest. To pomeni, da je osebje osebje in nihče se ne mudi zapustiti službe.

Osebje podjetja zagotavlja vse vrste gradbenih del - od obnove in remonta do celotnega cikla gradnje in zagona stavb.

Vedno na čas

Kaj podjetju omogoča, da blagovno znamko obdrži in predmete preda natančno do določenega datuma? Seveda usklajeno delo osebja. To potrjujejo pregledi zaposlenih. Skupina virov ima stalno osebje velikega števila strokovnjakov na vseh delovnih specialitetah. Tako se izognemo preobremenitvi zaposlenih in optimiziramo izvedbo dela.

Izpolnjevanje obveznosti omogoča sklenitev donosnih pogodb, kar pomeni dober dobiček. To ima za posledico konkurenčne plače in zvestobo zaposlenih. Pregledi zaposlenih v skupini Resource poudarjajo, da kljub zapletenosti zmogljivosti in obsežnemu delu vedno vedo, da bodo zaradi tega prejeli dostojno plačilo.

Informacije za prosilce

Kadar koli lahko obiščete uradno spletno stran podjetja in si ogledate, kakšni zaposleni so danes potrebni. Tu se lahko seznanite z zahtevami in višino plač. Kot so potrdili pregledi zaposlenih v gradbenem podjetju Resource Group, so plače precej spodobne. Odvisno od stopnje spretnosti lahko mesečno prejmete od 30 do 70 tisoč rubljev.

Zahteve zaposlenih

Takoj je treba opozoriti, da se bo novinec zelo težko rešil brez izkušenj. To je povsem upravičeno, saj podjetja prejmejo razpise za kompleksno gradnjo in popravilo tovarn, mostov in drugih pomembnih objektov. Tukaj ni časa za trening začetnikov. Seznam zahtev zato odpira obvezne delovne izkušnje najmanj treh, na številnih posebnostih pa pet let.

  • Druga točka je ustrezna izobrazba in uvrstitev.
  • Spretnosti, ki so posamezno dodeljene vsaki posebnosti.

Pogoji za zaposlene

Tu lahko v oglasih vidite, da podjetje ponuja uradno zaposlitev na podlagi delovnega kodeksa Ruske federacije. V skladu s tem gre za belo plačo. Delo vključuje metodo izmene 60/30. Delovni dan je 11 ur, 6 dni v tednu. Urnik je precej težek in tudi pregledi to poudarjajo. "Resource Group" se ukvarja z gradbeništvom, kar pomeni, da nalogo opravi natančno pravočasno. Zato morate delati v dobrem tempu. Izkušeni gradbeniki poznajo, prišlekov v ekipo pa praktično ni.

Delavcem se ponujajo povračila potnih stroškov in zagotovitev stanovanja, izplačilo plač dvakrat mesečno. Poleg tega je na voljo dnevnica. Zaposleni ugotavljajo, da so življenjske razmere precej spodobne. Vendar je predmetov veliko in vsako mesto ima svoje predstavništvo. Zato so te informacije morda nekoliko izkrivljene.

Prednost partnerja

Zakaj je to podjetje privlačno za stranke? Razlogov je več in vsi so precej pomembni. Oglejmo si na hitro vsakega od njih.

  1. Pomanjkanje dela v zvezi z izbiro kadra. To pomeni, da zmanjša obremenitev kadrovske službe. Podjetje po pogodbi bo zagotovilo potrebne delavce in opravilo zamenjavo. Zaposlenih ni treba zaposlovati.
  2. Zmanjšanje odgovornosti. Vodja dela na kraju samem je zadolžen za spremljanje discipline in motivacije delavcev. Izpolni časovni list in razdeli količino dela znotraj ekipe.
  3. Zmanjšanje števila postavk stroškov. Se pravi, da delavci dela opravljajo po eni pogodbi. Za izbiro ni treba porabiti denarja, prihranite lahko na osebju oddelka za osebje.
  4. Naložbe v poslovanje. Stranka je popolnoma zaščitena pred delovnimi spori, stavkami. Ni treba zaposlovati začetnikov in jih trenirati.
  5. Zmanjšana računovodska in davčna obremenitev plačnega sklada in drugih plačil.

Geografija dela

Danes so predstavništva odprta po vsej Rusiji, zato vse več ljudi dobi priložnost, da se tu zaposlijo. To je dinamično razvijajoče se podjetje, ki gradbenim, prehrambnim in industrijskim podjetjem v Rusiji zagotavlja kadrovske storitve.

Relativno nedavno odprta pisarna v Omsku. Mnenja zaposlenih v skupini Resource presenečajo s svojo zvestobo. Videti je treba, da samo tisti zaposleni, ki so bili zaradi kršitve delovne discipline kaznovani in odpuščeni, pišejo negativne ocene. Ne, ni vse tako rožnato. Ljudje praznujejo in trdo delajo. Mnogim ni všeč potreba po plačilu lastne vozovnice. Potem se ta denar kompenzira, vendar kljub temu nastanejo določene nevšečnosti.

V nasprotnem primeru na vodstvo ni pritožb. Življenjske razmere so zelo dobre, plačilo prispe pravočasno. Z veliko dela se včasih morate zadržati pri delu ali prihajati prej, vendar najpogosteje to velja za mojstre, ki imajo tudi administrativne funkcije.

Izvor podjetja, mesto Iževsk

V pregledih zaposlenih v skupini Resource omenjajo to mesto. Tu je vse preprosto, sedež podjetja je v Izhevsku, v tem mestu so bile ustanovljene prve ekipe. Poleg tega teče hitra gradnja, katere voditelji tako rešujejo problem kadrov zase.

Kaj pravijo zaposleni? Mnogi pridejo v to podjetje, ki že ima veliko izkušenj z delovnimi dejavnostmi v gradbenih organizacijah, kar pomeni, da imajo ljudje kaj primerjati. Poudarite spoštovanje navadnih delavcev, kar je pomembno. Udobna stanovanja so zagotovljena za stanovanje, podjetje pa v celoti kompenzira sobo in penzion. Ekipa je prijazna, brez hudih kršitev ne bo kazni. Plačilo je strogo v skladu s pogodbo, dvakrat mesečno. Po odpustu lahko zamuja nekaj dni.

Prednosti in slabosti

Glede na ocene zaposlenih v skupini Resource Group iz Nižnega Novgoroda vidimo tudi podobno sliko. Ljudje poudarjajo, da sta breme in odgovornost zelo velika. Novinec ne bo mogel obvladati brez izkušenj na objektih, saj je boniteta podjetja odvisna od kakovosti dela, jutri pa plače zaposlenih. Urnik je napet in precej težek. Toda preostali delodajalec zagotavlja dobre pogoje. To velja za sisteme stanovanja in hrane, plačila in motivacijske sisteme. In tu je od minusov opaziti potrebo po plačilu potovanja sami. Očitno je čas, da delodajalec ta trenutek razreši.

Namesto zaključka

Gradbena dela veljajo za najtežja. Težko je s tem oporekati. Obstajajo pa podjetja, ki parazitirajo na delovnem mestu najetih delavcev, in obstajajo podjetja, ki spoštujejo svoje zaposlene. Slednje vključujejo skupino virov. Sodeč po pregledih, so tukaj ustvarjeni sprejemljivi pogoji za življenje na službenem potovanju. Še več, trajajo več mesecev. Spoštovanje delovne zakonodaje, pravočasno plačilo, dodatki in dodatki za predelavo, vse to je odličen motivirajoči dejavnik. Zato je osebje podjetja skoraj vedno polno.