karierno upravljanje

"Parity Finance": ocene zaposlenih o delodajalcu

Kazalo:

"Parity Finance": ocene zaposlenih o delodajalcu
Anonim

Danes bomo z vami izvedeli, kaj Parity Finance v resnici dobiva povratne informacije od zaposlenih. Težava je v tem, da je težko najti dobrega in vestnega delodajalca težko. Še več, na spletu ocen niso vedno povem resnico. Kot kaže praksa, se najpogosteje lahko spotaknete z najpogostejšo prevaro in prevaro. Vse to se naredi za privabljanje novih kadrov, pa tudi kupcev v določeno podjetje. Ne preveč iskreno, a nič nezakonitega. Podobna tehnika je že znano, da vsem, ki jih je bilo uspešno uporablja veliko. Kakšne "paritetne finance" prejmejo povratne informacije zaposlenih? Komu res lahko zaupate?

Kakšno družbo

Najprej malo o njihovih dejavnostih. Ta dejavnik najpogosteje močno vpliva na mnenja o podjetju. Dejstvo je, da je Parity Finance svetovalno podjetje. Temelji na podlagi tujih posrednikov. Se pravi, lahko domnevamo, da delo tukaj ni samo odpravljeno napak, ampak tudi pripeljano do ideala.

Naša trenutna organizacija se ukvarja s tržnimi, cenovnimi in finančnimi študijami. Je nekakšen svetovalni center za vse. Kot pravijo številni prebivalci, Parity Finance ponuja državljanom precej koristne storitve. In ni pomembno, kdo je pred njimi - posameznik ali pravna oseba. Dejstvo ostaja - bo zagotovljeno posvetovanje.

Omeniti velja tudi, da Parity Finance od svojih zaposlenih in strank prejema pozitivne povratne informacije o različnih dejavnostih. Konec koncev podjetje ne le svetuje, ampak tudi razvija programsko opremo. In ne najbolj grozne kakovosti.

Raznolikost dela

Parity Finance prejema ocene zaposlenih (SPB) tudi za raznoliko število prostih delovnih mest. Na to dejstvo so mnogi pozorni pri zaposlovanju. Konec koncev, nihče ne želi, ki ima višjo izobrazbo, da delo kot čistilka ali preprosto upravitelja. Zato, kot kaže praksa, več prostih delovnih mest delodajalec lahko ponudi, tem bolje.

V tem smislu se Parity Finance resnično razlikuje od mnogih drugih podjetij. Zakaj? Ponuja njegove potencialne zaposlene veliko izbiro področij dela. Tu najdete prosta delovna mesta, tako vodstvena kot najbolj običajna.

Najpogosteje potrebujemo zaposlene, ki so seznanjeni s svetovanjem - finančnimi menedžerji. Na drugem mestu so programerji in razvijalci. Poleg tega, kot trdijo številni potencialni zaposleni, obstaja "pisarniški plankton". Mimogrede, zadnja kategorija je, kot ste lahko uganiti, glavno osebje ekipe.

Razgovor za službo

No, če ste se odločili za prosto delovno mesto, lahko poskusite najti službo v podjetju. In tu se, kot opažajo številni zaposleni, začnejo presenečenja. Nekdo jih smatra za srečo, nekdo, nasprotno, pa se skuša izogniti takim pojavom.

Dejstvo je, da se prvi sumi o ne povsem poštenem delovanju podjetja pojavijo v fazi razgovora. Če ste se sami prijavili na oglas, da ga boste prebrali, vas nič ne bo presenetilo. Toda v praksi najpogosteje potencialni zaposleni so povabljeni na prvi seji selektivno.

Kaj to pomeni? Parity Finance v tem smislu ne prejema najboljših ocen zaposlenih. Konec koncev vas lahko samo pokličejo na vaš mobilni telefon in zakažejo intervju. Se pravi, da ponudim službo. In je nisi niti iskal, nikjer nisi pustil življenjepisov ali telefonov! Neumnosti in samo. Zaradi tega mnogi razmišljajo - ni brez razloga, da vas je to podjetje poklicalo in vas celo nekako našlo! Tako nekateri dvomijo v integriteto delodajalca.

Prvo srečanje

O intervjujih govorijo dvoumno. "Parity Finance" (Nevsky, 134) pregledi zaposlenih v zvezi s tem so nasprotujoči. To ne pomeni, da gre vse grozno, vendar ne povsem gladko. Namesto tega se razmere ne razlikujejo veliko od večine podjetij.

Kljub temu pa je vredno biti pozoren na to, kje ste vabljeni na razgovor. Govorimo o dejstvu, da je sedež na 134 Nevsky v Sankt Peterburgu. Šele zdaj na razpisu za razgovor, najbolj verjetno, da boste na neki drug naslov. Načeloma to ni podlaga za nezaupanje. Takšne pojave včasih opazimo. Toda za mnoge, ta pristop ostaja skrivnost. Poleg tega, je zaskrbljujoče.

Parity Finance LLC Ocene zaposlenih glede intervjuja, kot smo že ugotovili, prejemajo mešane ocene. Če vabila vanjo ne boste upoštevali zunaj sedeža podjetja, potem je mogoče tudi ugotoviti, da bo veliko odvisno od tega, za katero delovno mesto se prijavite. Bolj prestižna, da je bolje, da se bo z vami. Ko gre za najbolj običajnega upravitelja, se ni treba zanašati na pravičnost in nekakšno enako obravnavo. Namesto tega vam bodo jasno povedali, da boste morali veliko delati in tudi delodajalec verjetno ne bo upošteval vas. Jasen pokazatelj vodstvene odličnosti. To moti veliko.

Če ste ocenili situacijo kot celoto, potem intervju je enako kot ostali. Tam je prijazen odnos, in neka premoč potencialnega delodajalca pred vami. Torej je ne dobili okoli njega. Tipična situacija za številna podjetja.

Zaslužek

Parity Finance pregledi o delodajalcu (torej o sebi kot zaposlovalnem podjetju), kot kaže praksa, se razlikujejo. Obstajajo tako pozitivna kot negativna mnenja. Kljub temu se glede zaslužka najpogosteje pojavijo neskladnosti. Zakaj? Vse zaradi dejstva, da se bo vaša plača razlikovala glede na položaj.

Tisti, ki sedijo visoko, hvalijo podjetje. Pravijo, da so plačani precej velike količine brez odlašanja. Ja, in s bonuse in nagrade. Ampak navadni delavci, nasprotno, menijo, da so bili zavedeni v intervjuju. Povprečne plače v podjetju je 15.000 rubljev. Ne toliko za Sankt Peterburg.

Poleg tega namig na negativnost vnese tudi prevara na razgovoru. Kot smo že omenili, vam bodo obljubili visok dohodek. Vendar ga lahko dobite le na višjih položajih. Vendar pa so pisarniški delavci soočajo s povsem enakem položaju kot v večini družb - zamude, nepopolnih plačah, stalnih obljub.

Kolektivno

Poleg tega ima ekipa, v kateri moramo delati, pomembno vlogo za vse zaposlene. V zvezi s tem Parity Finance od zaposlenih prejme več kot pozitivne povratne informacije. Mnogi trdijo, da so dobili ne le delo, ampak tudi dobro okolje.

Da, obstaja neenakost tukaj. Še posebej v zvezi s tipičnimi pisarniškimi uslužbenci. A opazimo ga izjemno redko. V bistvu vse osebje ohranja topel in prijazen odnos.

Ostanka za prosta delovna mesta ni. V Parity Finance so vsi zaposleni s svojimi zadevami. Zato tukaj ne boste našli veliko konkurence. Vsakdo ima možnost karierne rasti. In uspeh bo odvisen le od vašega osebnega znanja, od prakse in uspeha. A ne iz težav in neuspehov tovariša. To je ta pravila, ki so najbolj pogosto govorijo zaposleni v podjetju.

Vodnik

A to še ni vse. Podjetje "Parity Finance" pregledi niso najboljši na področju odnosov z upravljanjem. Načeloma ni čudno. Na splošno se situacija ne razlikuje veliko od večine takih podjetij.

Dejstvo je, da vam bodo, kot mnogi delavci zagotavljajo, sprva obljubljeni enaki odnosi. Toda v praksi se bodo pojavile krivice upravljanja in zamude pri plačah. Nihče ne oglašuje nekatere vidike dela, vendar pravijo, da tu pogosto vodstvo prenese svoje odgovornosti na podrejene. Moram trdo delati, hkrati pa se oddaljiti od najvišjih dohodkov. To razburja mnoge.

Kljub temu takšen pojav še zdaleč ni redek. Zdaj je skoraj nemogoče srečati idealnega delodajalca v vseh načrtih. Zato zavrniti zaposlitev iz tega razloga ni smiselno. Če ste pripravljeni za neke vrste krivice s strani delodajalca, lahko varno najti zaposlitev. Ne? Potem podjetje ne bo ustrezala. Tako kot večina sodobnih podjetij.

Urnik

Kaj pa urnik dela? "Parity Finance" pregledi zaposlenih v tej smeri še zdaleč niso najhujši. Raje so pozitivni kot negativni.

Lahko rečemo, da v podjetju delajo po jasno določenem urniku. Še posebej, ko gre za vodilne položaje. Kljub temu navadni zaposleni tudi v tem pogledu niso posebej prikrajšani. Imajo tudi jasen načrt dela, ki ga imajo slediti. Da, tako kot mnoga podobna podjetja obstajajo časi, ko morate nekoga zamenjati ali ostati nadure, vendar se vse to izplača.

Program dela je jasno navedena na razgovoru, pa tudi, kot je predpisano v pogodbi. Možnosti so 5/2, 2/2, 3/2. Najpogosteje je izbran drugi. Po tem se bodo vsi dodatni izhodi in zamenjave vnaprej dogovorili. Glavna prednost, ki jo dodeljujejo zaposleni, je, da boste za vse to dejansko pripisani dodatnim denarjem. Ni največji in z zamudo, vendar pa do njih pride.

Večna pohvala

Kljub temu pa, kot kaže praksa, "Parity Finance" (St. Petersburg) zelo pogosto zasluži zelo pozitivne povratne informacije od zaposlenih. Povsod in povsod lahko najdete mnenja, ki govorijo o tem, kako dobro je to podjetje, kako velja tako za svoje podrejene kot za stranke. Poleg tega so taka mnenja napisana obširno, jasno opisujejo vse prednosti podjetja.

A je vredno verjeti? Zagotovo ne. Stvar je v tem, da so take pohvale preprosto kupili. To pomeni, da "Parity Finance" je tako vedno bolj priljubljena v družbi. Zaradi tega je težko najti resnične ocene. Zato ne brezpogojno verjamejo vse, kar boste našli. Mimogrede, nakup pozitivnih pregledov je dobro znana shema dela.

Povzetek

Kaj imamo na koncu? Parity Finance prejema različne ocene. Nekdo pravi, da je to res mogoče delati tukaj, in nekateri trdijo nasprotno. Težko se je težko odločiti - navsezadnje je za vse resnica.

Kaj verjeti? To je odvisno od vas. Lahko sklepamo le na en zaključek - "Parity Finance" resnično obstaja. In ta družba dejansko zaposluje delavce od časa do časa za delo. Poleg tega je v nekaterih pomenih tu je položaj boljši od konkurentov. Če se želite preizkusiti v svetovanju, lahko tukaj poskusite najti službo. Ni se treba bati. Ne gre pa verjeti številnim pohvalam, ki so jih izrazile v nagovoru Parity Finance.