povzetek

Vzorec povzetka voznika: kako ustvariti življenjepis

Kazalo:

Vzorec povzetka voznika: kako ustvariti življenjepis

Video: Kako vzgojiti samomorilca? | Željko Ćurić | TEDxNovaGorica 2024, Julij

Video: Kako vzgojiti samomorilca? | Željko Ćurić | TEDxNovaGorica 2024, Julij
Anonim

Voznik vozila je eden najbolj potrebnih in nenadomestljivih poklicev našega časa. Če iščete delo, bodite pozorni na najpomembnejše vprašanje zaposlitve - življenjepis.

Vzorčni življenjepis voznika bo dal vse potrebne namige za prihajajoče delovno razmerje.

Na kaj se osredotočiti?

Življenjevega vzorca voznika ni tako težko najti, največja težava je razumeti, katere podatke je vredno uporabiti in katere ne. Pri tej zadevi je potrebno pravilno odstranjevati popolnoma nepotrebne podatke in obstoječe prilagoditi vašemu primeru.

Ne pozabite, da je vsak primer edinstven. Vsak človek kot zaposleni ima različne sposobnosti in veščine, ki so mu lastne. Verjetno imate tudi vi takšno izkušnjo, o kateri drugi niso nikoli sanjali.

Pomislite, kaj vas lahko navede v življenjepisu, kar vas bo razlikovalo od drugih iskalcev zaposlitve.

Vaš cilj je, da vodja kadrovskih služb posebej posveti vašemu življenjepisu o voznikovem delu.

Kaj storiti, če ne veste, kaj bi napisali o sebi?

Vsak življenjepis praviloma vsebuje splošne podatke. Na primer, navedite ime in priimek, telefonsko številko za stik, kraj stalnega prebivališča.

Nato navedite svojo izobrazbo, praviloma ni potrebna višja specializirana izobrazba za to delovno mesto.

Poiščite spodoben vzorec. Povzetek voznika bi moral v celoti opisati lastnosti bodočega zaposlenega in pokazati zanimanje osebe v tem podjetju.

Voznik razlike se nadaljuje od drugih

Vsak poklic ima svoje posebnosti in voznik ni izjema. Voznik spada v kategorijo del, povezanih s tveganji. Navsezadnje je cesta vedno tvegana, je dokaj nevaren kraj, kjer se vsak dan zgodi na tisoče nesreč in veliko ljudi umre.

Druga pomembna lastnost je dobro zdravje voznika, zato bodo zdravniški pregledi za vas redna stvar.

Razpoložljivost potrdil o lastnem zdravju vam bo tudi na dosegu roke, prihodnji delodajalec mora biti prepričan, da vas zdravje ne bo pustilo na cedilu. Dejansko bo na koncu izgubil ne le dobrega in usposobljenega uslužbenca, ampak tudi, morda, utrpel izgube v povezavi z izgubo blaga itd.

Voznik je tudi večplasten poklic. Na primer, življenjepis osebnega voznika mora vsebovati potrebne podatke o osebnih lastnostih, saj bo moral voznik vzpostaviti veliko stika z osebo, ki jo bo prevozil po mestu. Za delodajalca je pomembno, da mu osebne značilnosti prosilca za vozniški položaj, skupaj s poklicnimi, ustrezajo v največji možni meri.

Vzorec povzetka voznika

Ime: Kurnosov Anton Petrovič

Datum rojstva: 3. maj 1991

Kraj bivanja: Sankt Peterburg, ul. Minskaya, d. 7, apt. petnajst.

Telefon: +79000000000

Izobrazba: višje, 2013, Državna univerza St. Petersburg, specialist "Avto mehanik" (diploma z odliko).

Delovne izkušnje: 2013-2014 - Avtomehanik na bencinskem servisu "Mercedes", mojster. Diagnostika avtomobilov, popravila, zamenjava delov, lakiranje.

2014-2015 - voznik špedicije v LLC Cargo Transportation iz Sankt Peterburga. Regionalni in mednarodni prevoz blaga in tovora. Spremljanje in zagotavljanje varnosti blaga, spremna dokumentacija. Vzdrževanje oddelčnih vozil. Popravila, zamenjava delov, večja popravila.

Osebne spretnosti: vožnja brez nesreč 10 let, odlična orientacija na neznanem območju, dobro poznavanje glavnih prometnih izmenjav, skrbnost, nekonfliktnost, hitra reakcija, spoštovanje vozila, pomanjkanje slabih navad.

Jeziki: ruski, ukrajinski, poljski, angleški.

Dodatne informacije:

  • lastno vozilo (avtobus);
  • Vozniško dovoljenje kategorij A, B, C;
  • pripravljenost za dolgotrajna poslovna potovanja in dokončanje dodatnih nalog.