zaposlovanje

Moko zaposlovanje: pregledi zaposlenih, kakovost dela

Kazalo:

Moko zaposlovanje: pregledi zaposlenih, kakovost dela

Video: Novice med vodami, 21. januar 2021 2024, Maj

Video: Novice med vodami, 21. januar 2021 2024, Maj
Anonim

Sodobni delovni pogoji zahtevajo povsem različne vrste specialistov. To niso vedno usposobljeni strokovnjaki. Pogosto so ustvarjalni ljudje bolj primerni za določen položaj, z določeno življenjsko izkušnjo, pogledom na svet, idejami in podobno. Zato so se agencije zdaj močno razširile in pomagale najti primerno delovno mesto za strokovnjaka in lastnika podjetja - izbrati osebje, ki bo v prihodnosti pokazalo svoje najboljše rezultate.

Kadrovska agencija Moko kadrovanje

Razmislite o značilnostih sodelovanja z Moko zaposlovanjem. Ocene zaposlenih (v veliki meri) so pozitivne. Seveda obstajajo negativne, pa tudi o kateri koli drugi organizaciji (razloge za nezadovoljstvo bomo obravnavali v nadaljevanju). Glavna načela, ki bi jim morale slediti takšne agencije:

  • Hitrost.
  • Objektivnost.
  • Hitro razumevanje.

Prvi odstavek zagotavlja hitro iskanje strank, delodajalcev in posredovanje med njimi. Drugi kriterij prikazuje, kako agencija pravilno in učinkovito izbira zaposlene za določeno prosto delovno mesto. Odnos kupcev mora biti nepristranski. Tretji odstavek navaja sposobnost ocenjevanja lastnosti nenavadne, izjemne osebe, ki išče delo. Zaposlitveno podjetje mora biti v koraku s posodobitvijo in si lahko ogledati širšo sliko.

Ali Moko najemanje to obvladuje? Pregledi zaposlenih, ki so s pomočjo agencije našli svojega delodajalca, pravijo, da je tako. Seveda je bilo nekaj minusov. Podjetje ni zelo oglaševano, kar negativno vpliva na skupno število zahtev kupcev. Kljub temu pa mnenja zaposlenih o zaposlovanju v Moku zvenijo zelo pozitivno.

Moko zaposlovanje zanesljivosti

Eden od pomembnih kazalcev dobrega dela Moko zaposlovanja so ocene zaposlenih. Moskva je mesto, v katerem je veliko strokovnjakov, ki so po zaslugi tega podjetja našli delo. To je pomemben kazalnik uspešnosti agencije. Seveda obstajajo ljudje, ki jim delo ni bilo všeč (ali pa se z njim niso spopadli, kar je pogosto), in za to krivijo organizacijo za zaposlovanje. Seveda Moko najemanje prevzema odgovornost tako pri iskanju zaposlitve kot pri zaposlovanju. Za spopadanje z nalogami na novem položaju bi moral biti izključno specialist, torej nekdanji odjemalec agencije.

Slabosti zaposlovalnih agencij

A na strani tega podjetja še vedno obstajajo napake. Včasih kandidati dobijo intervju, ki ga komaj uspešno opravijo. To se nanaša na relativno nov format komunikacije med delodajalcem in potencialnim zaposlenim. Na primer intervju, kot je poslovna igra. Prijavitelj opravi „natečaj“ in dokaže, da je boljši od drugih. Takšno predstavitev pogosto najdemo v intervjujih v klicnih centrih, srednjih in nizko pomembnih pisarnah, enodnevnih podjetjih.

Podoben postopek pri prijavi na delovno mesto poteka, vendar se strokovnjaki z visoko stopnjo usposobljenosti pogosto zdijo ponižujoči. Zaposlitvena agencija bi to morala upoštevati tudi pri napotitvi prosilca na določeno organizacijo.

Kratki zaključki

Seznam zanesljivih zaposlitvenih agencij bi lahko dodal še moko zaposlovanje. Pregledi zaposlenih, čeprav niso vedno nedvoumni, so še vedno bolj pozitivni. In to je zelo pomembno. Dejansko so zaposlitvene organizacije pogosto samo ponaredki, torej plačujejo obresti in delodajalcem ponujajo skoraj naključno zaporedje. Tu moraš zaslužiti Moko kadrovanje. Ocene zaposlenih - to je morda edini pokazatelj, ki ga morate poslušati. Težko je odgovoriti, ali iskati delo s pomočjo agencije ali to storiti po staromodnem načinu. Toda nihče ne prepoveduje preučiti vseh možnosti.