karierno upravljanje

Želite delati doma? Ženska je povedala, kako je samostojna skoraj uničila družino

Kazalo:

Želite delati doma? Ženska je povedala, kako je samostojna skoraj uničila družino

Video: Za skupno dobro: Spolne pravice, programirano uničenje otroštva in družine (Marion Sigaut) podnapisi 2024, Julij

Video: Za skupno dobro: Spolne pravice, programirano uničenje otroštva in družine (Marion Sigaut) podnapisi 2024, Julij
Anonim

Zdi se, da je delo doma zelo priročno, saj se naenkrat znebite potrebe po jutranjem javnem prevozu in se redno posodabljate v svoji poslovni garderobi. Vendar takšna sprememba običajnega načina življenja ni vedno koristna. Junakinja te zgodbe je povedala, kako je svobodnjaki skoraj uničil njeno poroko.

Kamen spotike

Pri 47 letih je ženska postala samostojna uslužbenka. To si je že dolgo želela, saj je prej pot do dela potrebovala veliko časa in truda. Zdi se, da so se ji sanje uresničile. Vendar se je nenadoma pojavila težava, ki je bila v tem, da je njen mož dolga leta vodil posel s svojega domačega urada.

Žena je nameravala delati v kuhinji, mož pa redno prihaja po skodelico čaja in začne govoriti, kadar se naša junakinja poskuša osredotočiti na svoje delo. To jo zmeša!

Pri tem se vsi problemi s samostojnimi delavci ne končajo tam. Med kosilom mož pričakuje, da se žena ne bo ukvarjala s svojim delom, ampak s pripravo hrane zanj.

Ženska misli, da je njen mož vesel, da je zdaj doma več časa. Vendar ne razume, da ji je treba delati.

Zaradi tega je imel par celo več afer. Žena pravi, da ne želi vznemirjati moža, a vsekakor si morajo postaviti meje. Razmišljala je, da bi se vrnila k prejšnji službi, a misel, da bi svobodnjaki uničevali poroko, je ne zapusti.

Storitev lahko organizira samo celotna ekipa. Storitev za stranke je zelo pomembnaV prostem času so organizirane orjaške zabave: zaradi česar so dekleta ljubosumnaBrez jajc in mleka: Mikrovalovni čokoladni muffini

Ta položaj je žensko tako izčrpal, da se je odločila poiskati nasvet znanega televizijskega programa, katerega predstavniki so se lotili analize tega stanja. Njihova mnenja so lahko koristna za ljudi, ki imajo tudi raje samostojne, a se ne morejo strinjati z zakoncem.

Res je težko

Najprej se moraš veseliti, da si tako zaposlen, da sploh ne najdeš časa za prazno klepetanje. Če delate zase, potem ste povpraševanje specialist.

Poleg tega postaja stanje, podobno tistemu, ki ga opisuje ženska, vse pogostejše. Število ljudi, ki zavrnejo pisarniško delo, postopoma narašča.

Prva stvar, ki jo je treba opozoriti, je, da obstaja veliko razliko med skupnim delom in delom ločeno, vendar v istem prostoru. V prvem primeru je lahko vse čudovito, saj bi ga združil skupen cilj. V drugem - vse je veliko bolj zapleteno, saj je vsak zaposlen s svojim poslom. Zato je lahko prisotnost druge osebe grozno moteča.

Da svobodnjaki ne bodo dovolili, da bi zakonsko zvezo uničili, morate biti zelo previdni. Najprej bi se morali potruditi, da ne kažete hudega draženja, da ne bi poškodovali zakonca.

Če delo v enem prostoru resnično povzroča veliko težav, morate težavo poskusiti rešiti čim prej, dokler ne postane resnejša.

Skupna kosila

Delo doma je tisto, za kar si mnogi prizadevajo doseči popolno ravnovesje med delom in osebnim življenjem. Zelo žalostno bo, če se ne boste dogovorili s svojim zakoncem in se boste morali ob vrnitvi v pisarniško službo odpovedati svobodnjakom. Zato si je treba prizadevati za rešitev konflikta.

Resničnost ne ustreza "idealnemu jazu": zakaj človek obžaluje življenje

Včasih sem verjel v mistiko, zdaj pa sem skeptik: primer iz otroštva je spremenil moje pogledeKako se začne popolno jutro - 4 raztezne vaje, ki polnijo

Predstavljajte si, da se to dogaja v podjetniškem okolju, kjer vas sodelavec, ne vaš mož, odvrne od dela. Kako bi se odzvali na to?

Vredno je predlagati, da bo pogovor s sodelujočim kolegom bolj profesionalen kot oseben. Poskušali boste uporabiti konstruktivne izjave, ne pa motečih komentarjev, ki so praviloma naslovljeni na zakonca.

Poskusite najti konstruktivno rešitev, ki bo ustrezala obema zakoncema. Na primer, uredite skupna kosila, med katerimi lahko klepetate med seboj in se nato vrnete na dolžnost.

Straight Talk

Najprej pomislite, da niste sami. Po tem morate zakoncu razložiti, da se vam ni enostavno prilagoditi novim razmeram in njegova podpora vam je zelo pomembna. Poskusite nekoliko spraviti zakonca v svoje težave. Povejte nam svoje stranke, klice, datume itd.

Vprašajte o postavitvi meja, vendar to storite nevsiljivo. Povejte, da, ko ste zaposleni z delom, ne morete vzdrževati abstraktnega pogovora z njimi ali opraviti gospodinjskih opravil.

Poskusite ustvariti svoje delovno okolje, v katerem se boste lahko izolirali, ko boste morali. Morda boste lahko izbrali ločeno sobo. Potrebujete svoj prostor, tako kot vaš mož.

Sodelovanje

Zdaj postajajo priljubljeni tako imenovani coworking centri, v katerih si lahko vsak najame delovno mesto. Včasih je to idealna možnost za tiste, ki iz nekega razloga ne morejo delati doma, vendar ne želijo popolnoma opustiti samostojnih storitev in se vrniti v pisarniško delo.

To vam bo omogočilo, da z zakoncem ne boste delili delovnega prostora in se znebili nenehnih konfliktov, ki lahko poroko uničijo.

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini