zaposlovanje

Vzorec izpolnjevanja vprašalnika o državni službi. Pravila polnjenja

Kazalo:

Vzorec izpolnjevanja vprašalnika o državni službi. Pravila polnjenja
Anonim

Ne glede na to, kje se boste zaposlili, morate sami izpolniti vprašalnik in ga podpisati. Obrazec vprašalnika je bil potrjen s sklepom vlade Ruske federacije z dne 26. maja 2005 št. 667-r.

Kako izpolniti obrazec?

Zaposleni morajo predložiti vzorec izpolnjevanja vprašalnika o državni službi. V vprašalnik je prepovedano postavljati črtice, nedvoumne odgovore, morajo biti natančno navedeni.

Obrazec vloge za državno službo izpolni ročno državljan, ki načrtuje zaposlitev. Izpolnite obrazec in druge dokumente z enim peresom (po možnosti s tiskanimi črkami). Rokopis mora biti čitljiv. Na obrazec je nujno priložiti foto kartico. Ob prijavi na javno službo se sam vprašalnik potrdi z osebnim podpisom.

Potrjevanje vprašalnika s strani osebja

Zaposleni v oddelku za osebje mora podatke preveriti in jih primerjati z dokumenti državljana.

Če je bilo vse izpolnjeno pravilno in ustreza resničnosti, potem se obrazec vloge za državno službo potrdi s podpisom kadrovskega uslužbenca in se odtisne pečat državnega organa. Nato je ta obrazec priložen osebni datoteki.

Potrebna dokumentacija pri preverjanju pravilnosti izpolnjevanja vprašalnika

Da bi uslužbenec lahko preveril in se prepričal, da je obrazec vloge za delo v državni službi pravilno izpolnjen, je treba predložiti naslednje dokumente:

  1. Potni list državljana države.
  2. Potni list (če je na voljo).
  3. Potrdilo o spremembi osebnih podatkov (polno ime).
  4. Vojaška vozovnica.
  5. Delovna knjiga.
  6. Zavarovalno potrdilo OPS.
  7. IIN.
  8. Izobraževalni dokumenti.

Postavke, vključene v vprašalnik ob sprejemu v državno službo

Še enkrat se spomnimo, da je na voljo vzorec izpolnjevanja vprašalnika za javno službo. Lahko ga najdete vnaprej, pa tudi prazen obrazec. Prazen vprašalnik se lahko vnaprej natisne.

Če želite delati v državni organizaciji, morate imeti pravilno izpolnjeno prijavnico za državno službo. Obrazec za vprašalnik vključuje naslednje postavke:

  1. POLNO IME.
  2. Prikazana so spremenjena imena. in razlogi za spremembo.
  3. Datum in kraj rojstva.
  4. Državljanstvo.
  5. Izobraževanje.
  6. Podiplomsko strokovno izobraževanje.
  7. Znanje tujih jezikov.
  8. Navedite čin, čin in po tem, komu je bil dodeljen.
  9. Kazenska evidenca.
  10. Sprejem v državno skrivnost.
  11. Delovne izkušnje (seznam delovnih mest).
  12. Nagrade, prejete od države.
  13. Ožji sorodniki, vključno z nekdanjim zakoncem.
  14. Ožji sorodniki, vključno z nekdanjim zakoncem (a), ki živijo v tujini ali zaprosijo za stalno prebivanje v drugi državi.
  15. Izleti v tujino.
  16. Vojaška služba.
  17. Domači naslov, številka mobilnega telefona.
  18. Podatki o potnem listu.
  19. Prisotnost potnega lista.
  20. Številka potrdila OPS.
  21. Gostilna
  22. Dodatne informacije.
  23. Privolitev odgovornosti za lažno pričevanje.

Pojasnilo vprašalnika za javno službo

V prvem odstavku je navedeno polno ime. točno tako kot v potnem listu brez kratic. Če je prišlo do sprememb v osebnih podatkih, navedite, kdaj in kje, če vse ostane nespremenjeno, potem zapišite. Pod pogojem, da je bilo več sprememb, je treba vse našteti. Datum in kraj rojstva sta navedena na podlagi potnih podatkov. V odstavku o državljanstvu je treba napisati, v kateri državi ste državljan. Navaja tudi, kdaj se je spremenilo državljanstvo, če ga je bilo. V stolpcu »Izobraževanje« je treba navesti kratke podatke: datum diplome, ime in številko diplome.

Če ste prejeli podiplomsko izobrazbo, navedite, kje in kdaj. Če ni znanstvene stopnje, je treba napisati: "Nimam znanstvene stopnje ali akademskega naziva." Kar zadeva tuje jezike, na kratko odgovorite: kaj veste in v kolikšni meri. V delovni knjižici je treba navesti vse uvrstitve in uvrstitve. Če nimate kazenske evidence, navedite: »Nismo bili obsojeni«, obvezno predložite potrdilo. Vsi podatki o delovni dejavnosti morajo biti navedeni v kronološkem zaporedju.

Glede sorodnikov so navedeni vsi podatki: polno ime, datum in kraj rojstva, kraj dela in domači naslov. Če je prišlo do sprememb v imenu, priimku, imenu in očetu, jih tudi navedite. Navaja tudi, s kom in kdaj je bila zakonska zveza razveljavljena. Postavka o vojaški službi se polni na podlagi vojaških dokumentov. Podatki o potnem listu in potnem listu so v celoti napisani: kdaj in kdo ga je izdal, serijo in številko. Če zavarovalnega potrdila ni, ga bo mogoče pridobiti na novem delovnem mestu. Vse dodatne informacije morajo biti dokumentirane.

Zakonodajni okvir

Pri izpolnjevanju je treba upoštevati pravila in zahteve, da bo obrazec za prijavo v državno službo pravilno izpolnjen. Obrazec vključuje foto kartico, katere dimenzije znašajo 4,5 * 6 cm. Vse postavke v vprašalniku urejajo veljavno pravo, vladni ukazi, odloki predsednika in tako naprej. Vzorec izpolnjevanja vprašalnika za državno službo je neveljaven, če se napake pri črkovanju uporabljajo kratice ali okrajšave, podatki niso bili pravilni.

Zaupnost je treba spoštovati. V primeru neupoštevanja se uslužbencu uslužbencev lahko izreče opomin do vključno prenehanja zaposlitve v skladu s členom 81 delovnega zakonika Rusije ali zapora, v skladu s členom 137 Kazenskega zakonika.

Vzorec izpolnjevanja vprašalnika o državni službi ni edini obvezen dokument pri prijavi na delovno mesto. Prav tako morate opraviti različne specializirane teste in razgovore, šele potem bo sprejeta odločitev o sprejemu v storitev.

Vse podatke uslužbenci preverijo za točnost v skladu s pododstavkom 16 prvega odstavka 44. člena zakona št. 79-FZ. Če so bile ugotovljene napačne informacije, bo to podlaga za odpoved pogodbe o opravljanju storitev v skladu z 11. odstavkom 11. dela 81. člena delovnega zakonika.

Zato je vredno razumeti, da ko zaposlite v državni službi, ste odgovorni za dajanje informacij in za spoštovanje službenih dolžnosti.