zaposlovanje

Zavajajoči Krasnojarsk: črni seznam delodajalcev

Kazalo:

Zavajajoči Krasnojarsk: črni seznam delodajalcev
Anonim

Delo je vrsta dejavnosti, ki je potrebna za vsakega odraslega. Njegov glavni cilj je zaslužiti denar, ki ga lahko varno porabimo za osebne potrebe. Včasih je rezultat dela drugačen od tistega, ki ga je obljubil šef. Priporočljivo je, da se pred sklenitvijo pogodbe o zaposlitvi seznanite z oceno podjetja. Na primer, v Krasnojarsku je črni seznam delodajalcev precej obsežen. Vredno ga je natančno preučiti, da ne bi padel za zvijačo prevarantov.

Nesposobni šefi trpijo delavski razred

Če ustvarite črni seznam delodajalcev v Krasnojarsku, bo vodilno mesto na lestvici zasedlo podjetje PromEnergoTechnology. Organizacija se nahaja v mestu Krasnojarsk na naslovu: st. Pnevmatika, hiša 20. Dolga leta je uspešno obstajala, proizvajala kakovostne izdelke in imela dober dobiček.

Pred nekaj leti so izkušene vodje zamenjali popolnoma nesposobni mladi specialisti. To delovno mesto so zasedli zaradi dobička in ne želijo opravljati svojih neposrednih dolžnosti. Osebje, ki dela v tem podjetju, se pritožuje zaradi nestabilnosti izplačil plač. Denar se izdaja v omamnih delih.

Negativnost je slišati tudi od potrošnikov, ki uporabljajo izdelane izdelke. Po njihovih navedbah je podjetje v zadnjih letih močno zmanjšalo promet. Za popolno obnovo prejšnjega statusa se morajo delodajalci zelo potruditi.

Počakati morate več mesecev

Na črnem seznamu delodajalcev v Krasnojarsku so večinoma organizacije, ki so nestabilne pri izplačevanju plač. LLC „Geocontrol +“ ni bila nobena izjema. Podjetje uspešno deluje že več kot 11 let. Njegova glavna usmeritev je zagotavljanje kakovostnih storitev, povezanih z vrtanjem vrtin.

Večina prebivalcev mesta se obrne na to organizacijo. Potencialne kupce privlačijo nizke cene, osebje usposobljenih sodelavcev, hitro izvajanje naročil in še veliko več.

Vendar zaposleni v tako na videz uspešnem podjetju ne ostanejo dolgo. Po njihovem mnenju je treba na zaslužene plače čakati več kot tri mesece. Kljub temu, da je strank vedno veliko.

Nerazumljiva situacija s papirjem

LLC "Factoria" je vodilno podjetje na tem področju, ki se ukvarja s predelavo lesa in proizvodnjo kakovostnega pohištva. Stranke temu podjetju zaupajo, saj ima bogate izkušnje. Zaposleni imajo glede delodajalca dvoumno mnenje.

Večina negativnih ocen je naslovljenih na oddelek za osebje. Vsi dokumenti tukaj so sestavljeni precej dolgo in nezakonito. Številni delavci trdijo, da pogodba o zaposlitvi ni bila izvršena niti po treh mesecih dela v podjetju. Pogosto se pojavijo tudi nedoslednosti pri izpolnjevanju delovnih zvezkov. Sami kršitelji svoje krivde ne priznavajo in ne ukrepajo, da bi popravili napake. Zaradi tega imajo nekdanji zaposleni v podjetju pogosto težave pri prijavi na druga podjetja.

Omeniti velja, da je to edino mesto na črnem seznamu delodajalcev v Krasnojarsku, kjer ni bilo težav z izplačilom plač.

Gnus do zaposlenih

V Krasnojarsku je največji črni seznam delodajalcev in razvijalcev. Po številu negativnih ocen podjetje izstopa pod glasnim imenom "SpetsAtomEnergoMontazh". V stanje podjetja pridejo skoraj na enak način - vidijo svetel oglas in pridejo na razgovor, da bi dobili več denarja. Pogoji, v katerih so zaposleni prisiljeni živeti, so težko ugodni.

Kot stanovanje zanje je na voljo hostel s kapaciteto od 6 do 12 oseb v eni sobi. Vsaka je opremljena s starim pohištvom. Opravljenih je bilo nekaj popravil in za bivanje so potrebni dodatki. Ločeno bi morali govoriti o stranišču, ki se nahaja točno na ulici. Ni treba posebej poudarjati, kakšne nevšečnosti iz tega izhajajo. V nekaterih primerih je bilo treba zasluženi denar prebiti preko tožilstva.

Kot kaže praksa, ta organizacija vsak mesec uspešno zaposli zaposlene in jih zavede. Zaradi tega je bilo senzacionalno podjetje uvrščeno na črno seznam delodajalcev v Krasnojarsku. Ocene zaposlenih so le redko pozitivne.

Plače pod minimalno življenjsko dobo

Eno največjih, najlepših in najbolj naprednih mest v državi je Krasnojarsk. Podjetje Legion je bilo uvrščeno na črni seznam mestnih delodajalcev, ki zaposlenim izplačujejo slabe plače. Tu se vsak mesec vabijo ženske, ki opravljajo gospodinjske storitve, opravljajo gospodinjsko, pralno in druge podobne dejavnosti. Plača je tukaj stabilna, vendar komaj presega 5 tisoč rubljev.

Na žalost je v velikih mestih pogosto prevara zaradi dejstva, da je veliko več ljudi, ki želijo delati, kot je prostih delovnih mest. Zato še vedno obstaja črni seznam delodajalcev v Krasnojarsku. Pregledi zaposlenih bodo vlagatelju pomagali oceniti stanje v podjetju, ki ga zanima, in sprejeti pravo odločitev zase.