zaposlovanje

Legoland išče mojstra za izdelavo modelov iz oblikovalskih delov za zabaviščni center

Kazalo:

Legoland išče mojstra za izdelavo modelov iz oblikovalskih delov za zabaviščni center
Anonim

Ljubitelji LEGO so nestrpno čakali na odprtje centra LEGOLAND v Kaliforniji. In čeprav je čakanje trajalo zelo dolgo, je za ljubitelje opeke dobra novica - zdaj se je mogoče prijaviti na mesto rednega mojstra oblikovanja modelov.

Aktivno išče gradbenike

LEGOLAND je nedavno napovedal iskanje proizvajalca modelov iz opeke LEGO. To je edinstvena objava in na srečanju bo na natečaju izbran samo eden. Zmagovalec natečaja bo zasedel stalno mesto, njegove odgovornosti pa bodo vključevale vzdrževanje in razvoj novih modelov in njihovih funkcij. Prijave na delovno mesto so odprte do 10. januarja, udeleženci pa morajo biti starejši od 18 let.

Tekmovanje modela Lego Brick

Kandidat za to mesto bo izbran na dvodnevnem natečaju za "gradbena dela" Brick Factor, ki je odprt za javnost. Dogodek bo potekal od 18. do 19. januarja 2020.

Najemodajalec je hišo najel za šest mesecev: po poteku mandata ga ni priznal (fotografija)Sladkor na koncu: čajni kramp za pivo čaja iz vrečke

Kako izgleda 75-letni Jurij Antonov: pevec je začel Instagram in pokazal svoje fotografije

"Zdaj oboževalci LEGO z vsega sveta imajo priložnost pokazati svoje sposobnosti in dobiti priložnost, da postane mojster oblikovanja modelov v prvem kalifornijskem LEGOLANDU," je dejal Johnny Campbell, direktor newyorške podružnice LEGO. "Moja vizija je idealen kandidat za to mesto - to je nekdo, ki ga zanima ustvarjalnost in deli našo skupno strast do blagovne znamke LEGO. Ne pozabite, da je to praktično delo, ki vključuje tudi delo s tisoči otrok, ki bodo obiskovalci atrakcije. Ne moremo deževati kakšne briljantne zasnove bodo iznašli naši nadarjeni prijavitelji!"

Vsak kandidat mora oddati dvominutni video posnetek o sebi, v katerem pojasni, zakaj je idealen kandidat za to delovno mesto. Prosilci imajo veliko zahtev: starost, izkušnje ustvarjanja modelov v takšni ali drugačni obliki, sposobnost branja in risanja risb, splošno znanje o različnih LEGO elementih, pripravljenost za delo po prilagodljivem urniku, ljubezen do učenja in želja po delu z otroki od treh let in več. Stroge zahteve so razložene preprosto: položaj je redek in častitljiv. LEGO Model Builder - sliši se ponosno!

LEGOLAND v Kaliforniji

LEGOLAND v Milpitasu v Kaliforniji bo vključeval številne zabavne in izobraževalne dejavnosti za vso družino. Na primer, na voljo bodo "bazeni" z opekami, ustvarjalne delavnice in programi, izlet na majhnem vlaku "Imagination Express", montažne mize za LEGO, 4D kino in posebne počitniške sobe za rojstne dneve in druga praznovanja. In površina središča je kar tri tisoč kvadratnih kilometrov! Njegova otvoritev je predvidena do leta 2020.

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini