karierno upravljanje

Kako postati Avonov koordinator, če sem predstavnik? Kaj je potrebno, da postaneš Avonov koordinator?

Kazalo:

Kako postati Avonov koordinator, če sem predstavnik? Kaj je potrebno, da postaneš Avonov koordinator?
Anonim

Svetovno znano kozmetično podjetje ima svoje korenine v Ameriki. Tu je bil v New Yorku organiziran prvi urad. Danes kakovostne izdelke uporabljajo prebivalci več kot 100 držav. In ta številka potrjuje verodostojnost podjetja, brezhibnost njegovih izdelkov. Postali ste že del velike in prijazne družine: registrirali ste se na uradni spletni strani, preizkusili najbolj priljubljene izdelke, delili svoje vtise s sorodniki in prijatelji, našli redne stranke. In končno so se odločili, da je čas, da se ne ustavimo tam, ampak da se izboljšamo. "Kako lahko postanem Avonov koordinator, če sem predstavnik?" - vprašanje, ki se po tako tesnem poznavanju izdelkov preprosto ne bi moglo pojaviti.

Kdo je Avonov koordinator?

Preden razumete, kakšne so možnosti za novo in tako privlačno delovno mesto, je vredno ugotoviti, kdo je na splošno koordinator? To je neke vrste vodja, ki zbere skupino predstavnikov in nato usmerja dejanja zaposlenih v pravo smer. S koordinatorjem je treba skleniti tudi dogovor, kar daje velike prednosti, o tem pa več. Glavna spodbuda managerja, da si prizadeva za boljše rezultate, je stabilnost njegovega finančnega stanja. Preprosto povedano: večja so naročila, večji je zaslužek.

Za koga je ta položaj primeren?

Če ste se resno spraševali, kako postati Avonov koordinator, priporočamo, da se seznanite z zahtevami za to kandidaturo. Iskreno, toge meje ni, zato se absolutno vsak državljan Rusije lahko preizkusi v vlogi odgovornega upravitelja. Edini pogoj je starost. Le polnoletni državljani so lahko člani prijaznega podjetja. Kaj še potrebujete, da postanete Avonov koordinator? Pomembna je velika želja po uspehu, sposobnost komuniciranja z ljudmi in določeno količino prostega časa. To je povsem dovolj. Kot vidite, objava ne pomeni niti finančnih naložb niti posebnega izobraževanja. Pogosto to vrsto dejavnosti izbirajo gospodinje in matere na porodniškem dopustu. Vendar pa je to dejavnost mogoče uspešno kombinirati z drugim delom. Tudi najbolj zaposleni ljudje, ki že imajo glavno delo, si lahko mislijo "kako postati Avonov koordinator, če sem predstavnik?" Rusija je dežela lepih dam, ki rade skrbijo zase. In vedo, kako to storiti. Torej, s pravilnim pristopom boste vedno imeli stranke.

Kakšna je odgovornost upravitelja?

Ugotovili smo, kdo je koordinator in komu ta položaj ustreza. Toda najzanimivejše in najpomembnejše še prihaja. Preden se končno odločite in dobite odgovor na vprašanje: "Kako postati Avonov koordinator, če sem predstavnik?", Se seznanite z dolžnostmi zaposlenega v kozmetičnem podjetju. In to so:

  • Glavna in najbolj zanimiva naloga zaposlenega je redno dopolnjevanje skupine. Kot ste že razumeli, je povečanje števila predstavnikov kozmetičnega podjetja v vaših interesih.
  • Poleg tega, da širite krog sodelavcev, je pomembno, da ohranite korporativni duh v njih in pomagate povečati prodajo.
  • Izvajanje usposabljanja, predstavitev in usposabljanj je še ena fascinantna in glavna naloga.
  • Vodja podjetja Avon mora skrbno spremljati dejavnosti svoje skupine.
  • Zagotavljanje redne in pravočasne pomoči. In tudi pomoč je ključ do uspeha katerega koli koordinatorja.

Kako postati Avonov koordinator: položajne ugodnosti

Ko boste obvladali vse svoje naloge in vzpostavili delovni potek, boste imeli priložnost izdihniti in začeti šteti sredstva, ki gredo v denarnico. Odslej za prejem plače ne bo treba aktivno sodelovati pri delu. Izbrali boste lahko, kdaj in koliko vam bo delalo, samostojno načrtovali vikend in počitnice. Lep bonus je udeležba na treningih, spletnih seminarjih in video klepetih. Prireditve potekajo na račun družbe.

Upoštevajte, da koordinatorji uradno prispevajo v sklade socialnega zavarovanja in pokojninski sklad. Delate lahko doma, ne da bi porabili denar za najem pisarne. Takoj, ko boste zasedli nov položaj, bo krog vaših znancev bistveno napolnjen s prijetnimi in zanimivimi ljudmi, očarljivimi in nepozabnimi srečanji. Zdaj bo plača prišla na vaš račun ne vsak mesec, ampak vsake 3 tedne! Plus je dejstvo, da upravitelj redno uporablja sodobne tehnologije (e-pošto, SMS sporočila), kar močno poenostavi postopek upravljanja. Vredno je razmisliti o pozitivni točki: podjetje redno razvaja zaposlene in kupce z bonusi, darili in presenečenji.

Kako postati Avonov koordinator, če sem predstavnik? Na kaj mora računati začetnik?

Nekateri predstavniki se bojijo narediti korak naprej in začnejo raziskovati nova obzorja. Zakaj nov položaj tako plaši zaposlene v podjetju? Večina občudovalcev kozmetične blagovne znamke ne postavlja vprašanja "kako postati Avonov koordinator, če sem predstavnik?" samo iz enega razloga. Preprosto se bojijo začeti, vendar jih ni strah začeti. Vsekakor. Ker podjetje strokovno skrbi za svoje sodelavce: absolutno vsi koordinatorji se udeležijo večstopenjskega, poglobljenega usposabljanja.

Avonov koordinator: Funkcije za usposabljanje

Najprej se nekdanji predstavniki seznanijo z zgodovino blagovne znamke, strukturo podjetja in njenim sistemom. Nato se bodoči menedžerji naučijo interakcije s predstavniki, dobijo nasvete, kako iskati in najti nove ljudi, kako jih motivirati in razvijati. Naslednji korak je naučiti koordinatorja, kako načrtovati delo in povečati njegovo učinkovitost. Vodja mora skupaj opraviti kar 5 stopenj usposabljanja, po katerem bo lahko nosil ponosni naziv in delal v korist svojega finančnega stanja in podjetja. Na koncu tečajev se izda potrdilo in od tega trenutka zaposleni velja za polnoletnega strokovnjaka na svojem področju. Pred njim se odpira svet neomejenih možnosti.

Dvignjena je tančica skrivnosti: kako postati direktor podjetja Avon?

Če ste dosegli ta del članka, ste se končno in nepreklicno odločili postati član velike in prijazne družine Avona. Kako postati koordinator? Pogoji so naslednji: registrirati se morate na uradni spletni strani. Ne traja veliko časa. Preden postanete Avonov koordinator, je Rusija tisto, kar boste morali izbrati na spletnem mestu. Nato lahko preprosto najdete obrazec za izpolnjevanje podatkov. To je vaša prijava. Ko ga izpolnite in oddate, bodo morali moderatorji obdelane informacije obdelati. Kmalu bo vaš e-poštni naslov prejel odgovor.

Pomembni koraki k novim priložnostim so bili z Avonom sprejeti. Verjemite v najboljše in vaša prizadevanja vam bodo prinesla finančno neodvisnost.