karierno upravljanje

"Galamart": ocene zaposlenih o delodajalcu, lastnostih in priložnostih

Kazalo:

"Galamart": ocene zaposlenih o delodajalcu, lastnostih in priložnostih
Anonim

Danes kupcem praktično ni treba celodnevno nakupovati v iskanju stvari, ki jih potrebujejo za svoj dom, saj je v vsakem okrožju več prodajnih mest, kjer lahko naenkrat kupite vse, kar potrebujete, in po nizkih cenah. Seveda obstaja veliko podobnih trgovinskih verig, vendar Galamart izstopa iz njihovega ozadja.

Pregledi zaposlenih o tem podjetju potrjujejo, da gre za zelo obetaven projekt, ki še ni razkril svojega polnega potenciala. Lepo je, da Halamart pohvalijo tako kupci kot zaposleni. To razkriva trgovinsko mrežo z vseh strani. Danes bomo v članku poskušali predstaviti ne le ocene zaposlenih o delu v podjetju Galamart, temveč tudi komentarje rednih strank.

Opis podjetja

Trgovine tega distribucijskega omrežja so v letih obstoja večkrat spremenile ime. Vendar pa jih kupci vedno kličejo po svoje in se osredotočajo na lokacijo in naravo trgovine. Glavna značilnost „Galamart-a“ je v resnici načelo dostopnosti in rednih popustov. Lahko rečemo, da lahko vsak dan v tednu najdete veliko blaga z velikimi popusti. Običajno se v trgovini cene začnejo pri devetih rubljev. Pod to mejo je iskanje vrednosti preprosto nerealno. To dejstvo zagotavlja stalen priliv kupcev v „Galamart“, ocene zaposlenih pa zagotavljajo informacije, da se verige trgovin po tem načelu aktivno razvijajo. Omrežje širi geografijo svoje prisotnosti v Rusiji.

Do danes je bilo pri nas odprtih več kot sto sedemdeset trgovin Galamart. Ocene zaposlenih v Balašihi, Sankt Peterburgu, Krasnojarsku in drugih mestih s strani vodstva nikoli ne ostanejo neopažene. Izvede temeljito analizo vseh pripomb in nato odpravi določene pomanjkljivosti. Ta pristop navdušuje osebje in v podjetje pritegne nove zaposlene.

Poglejmo zgodovino trgovalne mreže

Iz pregledov zaposlenih Halamart lahko razberete, da je podjetje svojo prvo trgovino odprlo pred skoraj devetimi leti. Z leti se je ena vtičnica spremenila v pravo mrežo, ki ji je uspelo prodreti celo na bližnji tuj trg. Pred štirimi leti se je vodstvo podjetja odločilo za rebrand, trgovine pa so dobile novo ime, po katerem jih poznamo še danes.

Prodajna mreža redno uvaja novosti, ki izboljšujejo uspešnost in zanimajo kupce. Na primer z začetkom naslednje sezone, ko druge trgovine poskušajo povišati cene sezonskega blaga v povpraševanju, Galamart ravna drugače. Trgovska mreža nasprotno znižuje cene, kar ji zagotavlja pritok obiskovalcev in dviguje povprečno število pozicij v čeku.

Zaposleni v pregledih "Galamart" pogosto ugotavljajo, da je ne glede na dan v tednu v trgovinah verige vedno veliko kupcev, kar pomeni, da jim je zagotovljen dokaj hiter tempo, ki ga nekateri novopečeni uporabniki težko zdržijo.

Omrežne funkcije

Preden preučimo ocene zaposlenih o delodajalcu Halamart, je treba razumeti, zakaj je ta mreža tako privlačna, kaj je njena glavna značilnost. V resnici obstaja več različnih značilnosti omrežja, združili smo jih na seznam:

  • Razpoložljivost hoje. Vsak v sodobnem svetu poskuša prihraniti svoj čas, zato si prizadeva za nakupe v trgovinah, ki se nahajajo v bližini hiše. Zato Galamart svoja prodajna mesta postavlja na vsa večja območja.
  • Nizki stroški blaga. Skoraj vsi izdelki, ki ležijo na prodajnih policah, imajo zelo nizko ceno. To dosežemo z dejstvom, da trgovska mreža deluje brez posrednikov in večinoma z dobavitelji iz Rusije.
  • Redna prodaja. Poleg tega, da so cene blaga v običajnih dneh v trgovinah Galamart že precej nižje od povprečnih cen, določenih v supermarketih in drugih prodajnih mestih, se za določeno skupino blaga enkrat na teden vzpostavi prodaja. Njihova cena v takih dneh se začne od petih rubljev.
  • Velika izbira. V "Galamartu" bodo vsi našli zase nekaj koristnega in zanimivega. V vsaki trgovini je običajno nekaj več kot sedem tisoč izdelkov. Razdeljeni so v velike skupine in priročno postavljeni na police. Tu lahko kupite blago za dom, avtomobile, koče, otroke in še veliko več.
  • Spletna trgovina. Nedolgo nazaj je omrežje odprlo internetni vir, na katerem lahko izberete in naročite potrebno blago. Poleg tega ima kupec možnost, da določi trgovino, v kateri bo prevzel svoje nakupe. Kmalu bo Galamart začel izvajati storitve dostave, s katerimi bodo maloprodajna mesta še bolj priljubljena in povprašena.
  • Praktične šale in zabava. Da bi pritegnili še več kupcev, "Galamart" redno prireja različne vrste zabavnih dogodkov in žrebi veliko nagrad.

Če povzamemo, lahko rečemo, da je "Galamart" nov format verižne trgovine za vso družino. V želji po razvoju podjetje redno privablja nove partnerje in zaposlene.

Franšiza iz Halamarta

Trgovska mreža samozavestno sodeluje s partnerji kjer koli v državi. Podjetnikom ponuja poslovanje na ključ in s tem širi geografijo svoje prisotnosti.

Vsak podjetnik lahko postane partner podjetja, če izkoristi njegovo ponudbo. Prednosti tega sodelovanja so očitne:

  • delujoči poslovni model;
  • informacijska in svetovalna podpora;
  • pripravljeni promocijski izdelki;
  • centralizirana dobava blaga;
  • usposabljanje zaposlenih.

Mnenja o delu v Halamartu vedno vsebujejo informacije, da uprava redno organizira tečaje za nadaljevanje izobraževanja. Tako strokovnost osebja raste in v celoti ustreza zahtevam časa.

Zahvaljujoč temu pristopu, kjer koli v Rusiji, prodajalne Galamarta delujejo po enakih standardih in navdušujejo kupce s široko ponudbo in gostoljubnostjo.

Delovna mesta prodajne mreže

Prosilci se lahko o brezplačnih prostih mestih naučijo tako v različnih agencijah kot neposredno na spletni strani podjetja. Tu lahko izpolnite vprašalnik in po navedbi svojih kontaktnih podatkov počakate na povabilo na razgovor.

Pogojno prosta delovna mesta so razdeljena v dve kategoriji:

  • delo v trgovini;
  • delo v pisarni.

Zaposleni v prodajalnah Halamart puščajo pozitivne povratne informacije o tistih in drugih možnostih. Poleg tega vsi, ko se prijavljajo za službo, razumejo, da se lahko, ko se je pokazal, precej hitro premakne po karierni lestvici.

Vsi zaposleni potekajo strog izbor, usposabljanje in testiranje. Vodstvo k temu pristopi s posebno pozornostjo in ga ohranja pod osebnim nadzorom. Pravi profesionalci, ki svoje delo znajo in imajo radi, prerastejo iz novincev v Halamart.

Prednosti dela v podjetju

Če se osredotočite na povratne informacije zaposlenih, ima "Galamart South" naslednje prednosti:

  • visoke plače;
  • prijazno in prijazno osebje;
  • hitra kariera in osebna rast;
  • zanimivo delo;
  • reden pojav novih projektov.

Te ugodnosti kažejo skoraj vsi zaposleni v podjetju, a pojdimo na podrobnejšo analizo preostalih komentarjev.

Negativni pregledi dela

Med številnimi pregledi zaposlenih o podjetju "Galamart" je mogoče prepoznati pozitivne in negativne. Zato ne smemo prezreti ne enega ne drugega. Najprej smo se odločili razmisliti o negativnih vidikih sodelovanja s to organizacijo. Bivši zaposleni upoštevajo naslednja dejstva:

  • redna znižanja plač v povezavi z dvigom prodajnega načrta;
  • delitev plač na „bele“ in „sive“;
  • gibajoči se grafikon, ki se redno spreminja;
  • zmanjšanje števila zaposlenih, kar povzroči povečanje obremenitve preostalih članov ekipe;
  • sistem strogih kazni;
  • plavajoče zaloge, kar otežuje delo prodajalcev v trgovinah.

Seveda ne moremo zagotoviti, da so te težave resnične, ne izmišljene. Zato jim ne dajemo nobene ocene, to pravico pa prepuščamo bralcem.

Pozitivni komentarji

Zaposleni v delu najdejo številne prednosti. Prav tako jih odražajo v svojih ocenah:

  • tesno povezana ekipa, kjer si vsi med seboj pomagajo;
  • visok zaslužek;
  • zanimiva izkušnja;
  • ni zamud pri plačah;
  • Socialni paket;
  • jasen urnik dela, vključno z odmori za kosilo;
  • sposobnost prilagajanja urnika dela;
  • prisotnost hvaležnih strank se vedno razveseli;
  • uradna zaposlitev;
  • usposabljanje.

Omeniti velja, da je večje število pozitivnih komentarjev osebje trgovin v velikih mestih. Na primer, pregledi zaposlenih v "Galamartu" v Sankt Peterburgu običajno vsebujejo le pozitivne informacije. Delavci pišejo, da jim tok kupcev ne pusti dolgčas in so v stalnem gibanju.

Ocene kupcev

Popolnejše informacije o Halamartu lahko dobite s pregledom mnenj njegovih strank. Skoraj v vsakem komentarju se sliši, da kupci, ko so enkrat pogledali v eno od trgovskih verig, postanejo njeni redni kupci. To dejstvo pove veliko.

Tudi oboževalci "Galamart-a" pogosto pišejo, da prihajajo sem z veseljem kot celotna družina in vsak najde točno tisto, kar je želel. Hkrati pa družinski proračun kljub številčnosti kupljenega blaga zaradi tega ne trpi. Navsezadnje ni mogoče najti nižjih cen kot v tem omrežju.

Na splošno zaposleni in kupci dejavnosti omrežja pozitivno ocenjujejo, manjše pomanjkljivosti pa so vedno prisotne pri vsakem delu, zato se nanje ne bi smeli osredotočati.