zaposlovanje

Najboljši najboljši delodajalci v Moskvi

Kazalo:

Najboljši najboljši delodajalci v Moskvi

Video: Misija najboljši nakup: slovenski delodajalec 2024, Maj

Video: Misija najboljši nakup: slovenski delodajalec 2024, Maj
Anonim

Glavno mesto Rusije je največje mesto. Mnogi ga imenujejo kot kraj priložnosti. Tukaj pridejo provincialci, da bi šli na fakulteto in našli dobro plačano službo. Žal obiskovalci pogosto naletijo na prevare. Prejemajo dolgo pričakovano zaposlitev, vendar od tega ne vidijo dobička. Da se ne bi srečali s takšno situacijo, se morate najprej seznaniti z najboljšimi delodajalci v Moskvi. Skupno lahko prepoznamo 10 organizacij, v katerih ljudje priporočajo, da pridejo na razgovor.

PROCTER & GAMBLE

Lestvico najboljših delodajalcev v Moskvi vodi legendarno podjetje PROCTER & GAMBLE. Pojavila se je leta 1991. Njegova glavna smer je proizvodnja luksuzne kozmetike in izdelkov za nego las. Trenutno se podjetje aktivno razvija. Industrijske točke so organizirane ne samo v glavnem mestu Rusije, temveč tudi v Sankt Peterburgu, Jekaterinburgu, Rostovu na Donu in Novosibirsku.

Zaposleni, ki so se morali ukvarjati s to organizacijo, večinoma pozitivno govorijo o njej. Najprej izpostavijo možnost učenja. V podjetje lahko pridete kot novinec, med delom pa lahko postanete usposobljeni specialist. Druga prednost je stabilna plača in se lahko hkrati poveča z delovnimi izkušnjami. Delodajalci so zelo prijazni do vsakega zaposlenega. Nekajkrat letno se nagradi podelijo najuglednejši strokovnjaki.

SIBUR

Ko gre za seznam "TOP najboljših delodajalcev v Moskvi", Siburja ni mogoče prezreti. Ljudje, ki delajo v njej, se lahko »dotaknejo« najbolj priljubljenih mineralov. Sodelujejo pri sprejemanju, predelavi in ​​prevozu naftnega plina, ogljikovih surovin in različnih dodatkov goriva.

Takšna panoga je škodljiva za zdravje ljudi. Kljub temu si mnogi prihodnji zaposleni prizadevajo za zaposlitev v tem podjetju. Razlogi za to so več: poln socialni paket, priročen delovni urnik in visoka plača.

V Rusiji je več točk tega podjetja. Vsak zaposleni dobi priložnost, da se preseli v Perm, Samaro, Tolyatti, Nižni Novgorod, Tyumen in druga velika mesta.

PJSC Gazprom Neft

Komaj je mogoče srečati osebo, ki ne bi sanjala, da bi delala v PJSC Gazprom Neft. To je eno izmed podjetij, ki nudijo najvišje plačana delovna mesta, ne samo v glavnem mestu, temveč po vsej državi. Nedvomno je eno najbolje zaposlenih v Moskvi.

Mladim je všeč priročen delovni urnik. Obstaja priložnost za združitev dela s študijem. Za vsako novo leto zaposlenim izplačajo dobre bonuse. Leni v tem kraju ne marajo. Toda za najbolj aktivne in energične strokovnjake obstaja priložnost za karierno rast in s tem tudi plače.

MTS

Ali je vredno razložiti, kaj počnejo zaposleni na MTS? To je praktično najbolj priljubljen mobilni operater v Rusiji. Število naročnikov iz dneva v dan raste, vsak novi uporabnik ostaja zadovoljen s kakovostjo opravljenih storitev. To podjetje podpira tudi zaposlene, sicer ga ne bi uvrstili v lestvico najboljših delodajalcev v Moskvi.

Pridružitev za začetnika je povsem preprosta - opraviti morate preprost intervju. Za kratek čas obstaja možnost, da se iz običajnega prodajalca "razraste" v upravitelja ali skrbnika. Prodajna mesta so razporejena po vsej državi. Če se boste morali preseliti v drugo mesto, potem z novo zaposlitvijo ne bo težav. Zaposleni cenijo prijazno osebje, nepozabna darila in neposreden stik s svojimi najljubšimi strankami. Plača je povprečna, vendar stabilna.

Svetovalna skupina v Bostonu

Na kaj je oseba, ki išče delo, pozorna pri izbiri ustreznega podjetja? Seveda, njegova stabilnost. Če ste pozorni na ta dejavnik, potem seznam najboljših delodajalcev v Moskvi vodi The Boston Consulting Group. Ukvarja se z upravljalskim svetovanjem. Večina strokovnjakov s področja ekonomije, prava, programiranja, humanističnih ved in matematike sanja, da bi se zaposlili v tem kraju.

Po statističnih podatkih letno prejmejo več kot 30 tisoč življenjepisov za eno prosto delovno mesto. Vsak novoustanovljeni zaposleni ceni svoj položaj in se boji, da bi ga izgubil. Najprej je to posledica stabilnosti podjetja. Za vsakega tukaj ustvarjajo odlične delovne pogoje. Začetniki opravijo pripravništvo, katerega trajanje je tri mesece, šele po tem začnejo opravljati svoje naloge. Če želite, lahko svoje znanje izboljšate po enem letu uspešnega dela.

Zaposleni tudi hvalijo spoštovanje ljudi: delodajalci poskušajo razumeti svoje podrejene in jih ne kaznujejo zaradi manjših kršitev delovne discipline.

Sberbank

V Moskvi je sedež najuspešnejšega, stabilnega in zanesljivega finančnega podjetja Ruske banke Sberbank. Zaposleni trdijo, da je najboljša delodajalka v Moskvi iz več glavnih razlogov:

  • Odlični delovni pogoji. Vsak specialist ima priročen urnik dela. Za vsako od njih se izda priročna pisarniška uniforma.
  • Možnost usposabljanja. Za začetnike je na voljo izkušen mentor, ki zna pravilno spregovoriti o vseh pretankah bančništva.
  • Dostojne in stabilne plače, vključno z dobrim plačilom za bolniške odsotnosti, počitnice in administrativne dni.
  • Možnost premestitve na delo v katerem koli drugem mestu na istem položaju.
  • Prijazna ekipa, običajno je, da si zaposleni vedno priskočijo na pomoč.

Na žalost dobiti intervju za službo ni tako enostavno. Podjetje ceni svojo oceno, zato v svojo ekipo sprejema le ljudi z višjo ekonomsko izobrazbo. Pomembna kakovost je urejen videz.

NVIDIA

NVIDIA je tudi eden najboljših delodajalcev v Moskvi. Njegova glavna naloga je izdati visokokakovostne video kartice. Zaposleni ocenjujejo to podjetje - solidno "odlično". Delo tukaj je dobro plačano, še posebej cenijo, da se odpravijo v neradne dni. Tu so organizirane najlepše pisarne v prestolnici, v njih je veselje delati. Všeč mi je vljudno komuniciranje oblasti, nikoli ne zviša svojega glasu, vse informacije poskuša razložiti čim bolj umirjeno in razumljivo. Obstaja tudi velika priložnost za karierno rast, pogosto se ljudje dvignejo od navadnih delavcev do vodstvenih položajev.

"LEROY MERLIN"

LEROY MERLIN je eno najstarejših podjetij, ki je bilo organizirano že leta 1923. V Mytishchi se je prva pisarna pojavila šele leta 1998. Ali jo je mogoče smatrati za enega najboljših delodajalcev v Moskvi? Seveda, da! To je predvsem posledica dobrih plač, ki se vsako leto povečujejo. Delodajalci zaposlene vedno potiskajo k novim višinam - plačujejo jim tečaje nenehnega izobraževanja.

Lepo je delati tukaj. Vodstvo spoštuje vsakega zaposlenega. Prijazna ekipa postane druga družina, s katero se nikoli ne želite ločiti.

Pwc

PwC je točno kraj, kjer od začetnikov ustvarjajo izkušeni in usposobljeni zaposleni. Tu najdejo pristop do vsakega človeka. Vodje imajo dobre psihološke lastnosti. Zdi se, da človeka vidijo skozi in skozi - razkrijejo njegov potencial in ga usmerijo v pravo smer.

Leta 1989 se je pojavila prva pisarna v Moskvi. Glavni cilj podjetja je ustvariti kakovostno revizijsko mrežo. Študenti brez delovnih izkušenj so sprejeti za delo, zanje je to odlična priložnost, da dosežejo prve višine v življenju. Edina pomanjkljivost je, da lahko zaposli samo oseba, ki se je v Moskvi in ​​moskovski regiji izobraževala.

Sposobnost dviganja kariere iz nič, stabilna plača, odgovoren pristop do vsakega zaposlenega - vse to je podjetje uvrstilo na seznam najboljših delodajalcev v Moskvi.

Coca-Cola Hellenic

Vedno dobre ocene o moskovskih delodajalcih lahko zaslišite pri Coca-Cola Hellenic. Opazite lahko, da v njem dela ogromno število študentov, kar kaže na uspešno kombinacijo dela z delom. Tisti, ki radi delajo, se tukaj spodbujajo z denarnimi nagradami. Točno to je mesto, kjer se lahko naučite zaslužiti - dober začetek za mlajšo generacijo. Za zaposlene so ustvarjeni odlični pogoji: brezplačno parkiranje, prehrana, kompetentno usposabljanje, spodobne plače in poklicne možnosti. Obstaja tudi možnost dela v timu.

Zakaj ljudje iščejo delo? Seveda, da bi od tega dobili finančne koristi. Velike plače še zdaleč niso edini dejavnik, na katerega opozarja oseba, ki išče delo. Zanj so prav tako pomembne spoštovanje s strani vodstva, sposobnost vzpenjanja po karierni lestvici, prijetni delovni pogoji, dobra ekipa, zaupanje v prihodnost in še veliko več. Nihče ne želi biti razočaran nad izbranim krajem v enem mesecu po zaposlitvi in ​​pojdite na novo iskanje prostih prostih mest. Da se to ne bi zgodilo, bi morali k izbiri organizacije pristopiti z največjo odgovornostjo. Spoznati vsakega od njih bo omogočil seznam najboljših delodajalcev v Moskvi, ki je bil ustvarjen na podlagi povratnih informacij resničnih zaposlenih.