karierno upravljanje

SpetsStroyGaz, Izhevsk: pregledi. SpetsStroyGaz: pregledi zaposlenih v podjetju SpetsStroyGaz LLC

Kazalo:

SpetsStroyGaz, Izhevsk: pregledi. SpetsStroyGaz: pregledi zaposlenih v podjetju SpetsStroyGaz LLC
Anonim

Tako bomo danes morali ugotoviti, kaj prejema SpetsStroyGaz od svojih prosilcev in tudi od obstoječih zaposlenih. To vprašanje marsikoga zanima. Še posebej tisti, ki želijo postati del podjetja. Navsezadnje izbira delodajalca ni tako preprosto vprašanje. In iz številnih pregledov ni vedno mogoče izvesti pravilnega zaključka. Pozorni moramo biti na številne točke, ki najpogosteje ostanejo brez pomembne ocene. Kaj lahko rečemo o organizaciji SpetsStroyGaz? Kakšni so prednosti in slabosti tega podjetja? Ali ji lahko zaupate?

Kaj počne

Posebno pozornost je treba nameniti dejavnostim organizacije. Morda vam že v tej smeri ne bo ustrezala. Na srečo družba SpetsStroyGaz LLC v zvezi s tem dobi pozitivne ocene. Konec koncev ne morete čakati na nobeno prevaro in zvijačo glede dejavnosti.

Kaj korporacija počne? Zagotavlja plin in gradbene storitve. Gre za dobro in zanesljivo dejavnost, ki vzbuja zaupanje. Pred nami je torej vsaj zares obstoječa organizacija. Samo zaradi tega se je zaradi zaposlitve vredno obrniti nanjo. Navsezadnje se uporabniki pogosto pritožujejo, da so objavljeni oglasi najpogostejša ločitev. A ne v zvezi s SpetsStroyGaz. To podjetje prejema različne preglede, včasih mešane. Na kaj so pozorni?

Službe

Kdo je najpogosteje potreben? Podjetje SpetsStroyGaz LLC prejme pozitivne ocene za objavljena prosta delovna mesta. Konec koncev, običajno iščejo ozke strokovnjake, ljudi, ki so usposobljeni. Govorimo o inženirjih, gradbenikih, plinarjih, pa tudi o konstruktorjih in varilcih. Tu so potrebni tudi navadni pisarniški delavci, menedžerji in telekomunikacijski operaterji.

Izkazalo se je, da lahko skoraj vsak specialist najde zaposlitev v podjetju SpetsStroyGaz. Mimogrede, če imate tehnično specialiteto, vam je zagotovljena zaposlitev. Takšno osebje je v korporaciji zelo cenjeno. A je vse res dobro? Se je treba bati česa?

Prvo srečanje

Načeloma res ne. Mnenja "SpetsStroyGaz" zasluži raznoliko, vendar so najpogosteje bodisi nevtralni bodisi zgolj upravičujejo stališče komentatorja. Se pravi, ni nobene neposredne negativnosti, ki je ne podpira nič. Razlogov za zaskrbljenost torej ni veliko.

Posebna pozornost je namenjena tako imenovanemu intervjuju. Praviloma lahko iskalce zaposlitve potisne iz zaposlitve. SpetsStroyGaz (Novy Urengoy) v tem smislu prejema mešane ocene. Načeloma se prvo srečanje z vodjo zaposlovanja ne razlikuje od zaposlitve v katerem koli drugem podjetju. Vsa ista vprašanja, vprašalniki, razprava o situacijah.

Šele zdaj je pogosto omenjeno, da je odnos do prosilcev v različnih mestih podjetja "SpetsStroyGaz" drugačen. Nekje z vami bodo komunicirali enakopravno, na nekaterih območjih pa z določeno aroganco. Takšni pojavi se poskušajo čim prej ustaviti. To me osrečuje.

Res je, velika prednost naše organizacije danes je, da vam na zahtevo dostavijo vse zanimive informacije. Se pravi, da bo upravitelj odgovoril na vsako zastavljeno vprašanje. Iskalci zaposlitve so na splošno zadovoljni z intervjujem. In to seveda ugaja.

Kariera

Številni posvečajo posebno pozornost karierni rasti. Dejansko, če nameravate dlje časa sodelovati z določenim podjetjem, potem ne bi želeli nenehno "stagnirati". Na tem področju je SpetsStroyGaz (Izhevsk) deležen povprečnih pregledov. To ne pomeni, da je kariera v tej organizaciji zelo slaba. Ne boste pa čakali na kakšen pomemben dvig.

Običajno je karierna rast pomembna za pisarniške delavce. Lahko se dvignejo do vodje oddelka, vendar nič več. Toda ozki strokovnjaki verjetno ne bodo mogli doseči povečanja. Je to dvig plač.

Številni zaposleni zagotavljajo: če je namen vaše zaposlitve le karierna rast, SpetsStroyGaz ni primeren za njegovo izvajanje. Bolje je, da si poiščete drugo mesto. Še posebej, če želite delati kot inženir ali gradbenik in ne navadni vodja pisarne ali upravljavec. Kljub temu ta uskladitev ne odvrača prosilcev.

Urnik

Pregledi SpetsStroyGaz (Izhevsk) prinašajo pozitiven delovni urnik. To funkcijo pogosto posvečajo posebni pozornosti. Še posebej, ko gre za plače. Nihče noče delati okrog ure in zaslužiti denar za to. To je normalna in primerna rešitev!

Urnik dela je neposredno odvisen od vašega položaja. Pisarniški delavci imajo bolj prožne in udobne delovne pogoje. Običajno gredo na delo v izmenah. Toda ozki strokovnjaki in delavci imajo običajno le eno možnost - metodo premika. Res je, izmensko delo je možno. Najdemo ga v številnih mestih, čeprav ne preveč pogosto obstaja takšna možnost.

Dobra novica je, da vas nihče ne bo pustil na predelavo. Še posebej, ko gre za izmensko delo. Razen če pisarniški delavci zaradi življenjskih okoliščin ne morejo ostati na delovnem mestu s krajšim delovnim časom in spremeniti izmen. Mnoge organizacije imajo podobne prakse. Tako SpetsStroyGaz prejema dobre ocene glede delovnega urnika. Ni vedno vesel, na splošno pa se ponujajo spodobni pogoji.

Socialni paket

Vsako podjetje in tudi uspešno, mora svojim zaposlenim nuditi podporo. Z drugimi besedami, priskrbite socialni paket. Njegova prisotnost pogosto kaže na integriteto organizacije in delodajalca kot celote. SpetsStroyGaz LLC (Izhevsk) tukaj daje dobre ocene.

Stvar je v tem, da vam bodo med zaposlitvijo zagotovili celoten socialni paket. To vključuje plačan dopust, porodniški dopust in bolniško odsotnost. Prav tako so v pogodbi o zaposlitvi predpisane vse značilnosti in priložnosti, ki jih daje organizacija.

Tu so strokovnjaki, ki delajo na izmenah, bolj zadovoljni. Poleg socialnega paketa jim obljubljajo tudi popolno vzdrževanje na novem mestu pri opravljanju službenih dolžnosti. Se pravi, ko jih pošljejo na izmeno, zagotavljajo popolno vzdrževanje - nastanitev, prehrano, nekaj zabave. To nedvomno privlači številne. Dejansko tekmovalci pogosto "vržejo" svoje zaposlene in jih prisilijo, da plačilo plačajo sami.

Pogoji bivanja

Res, ni vse tako lepo, kot se zdi. Podjetje SpetsStroyGaz LLC (Izhevsk) ne prejema najboljših pregledov glede pogojev, pod katerimi so zaposleni, ki delajo na dežurstvu. Da, za vzdrževanje so v celoti plačani, vendar to ni razlog za veselje.

Stvar je v tem, da se najpogosteje takšni strokovnjaki pritožujejo, da življenjski pogoji niso povsem primerni za počitek in delo. Pogosto ljudje dobijo spalnice, kjer ni tople vode, potem so nekateri sosedje neprimerni. Vsekakor o tem govorijo številni delavci.

Načeloma lahko živiš. Čeprav bi bili pogoji lahko boljši. Nekateri si na lastne stroške priskrbijo celo ločeno stanovanje (začasno). Dejansko včasih obstajajo situacije, ko zagotovljena "streha nad glavo" na splošno ni primerna za življenje. Upanja na "luksuzne" zaposlene ni treba. Čeprav vam na začetku obljubljajo udobno bivanje na novem mestu. Majhen goljuf se je pogosto pritoževal.

Ujemanje

Za usklajevanje delovnega procesa je dodeljeno ločeno mesto v našem sedanjem podjetju. Veliko zaposlenih je na to pozorno. "SpetsStroyGaz" (Nizhnevartovsk) v tej smeri prejme ne najboljše ocene. Poleg tega to pravilo velja za vse regije Rusije.

Zakaj? V čem je problem? Številni zaposleni in prosilci poudarjajo, da usklajevanje dela, če obstaja, traja zelo dolgo. To pomeni, da boste v resnici sprejeti, vendar vam "čakalna doba" nihče ne bo plačal. Moral bo živeti na svoje stroške in čakati na delo.

Niso vsi všeč tega pojava. Pogosto se postopek vleče več mesecev. Dejansko zaposleni za to obdobje ostaja brez zaposlitve. In če je delo v podjetju njegov edini dohodek, potem SpetsStroyGaz svoje osebje preprosto vrže na usodo usode. To odvrača potencialne iskalce zaposlitve. Menijo, da organizacije ne odlikuje stabilnost. Na nek način je tako.

Zaslužek

Tako smo prišli do najpomembnejšega dela, ki motivira katerega koli zaposlenega za delo in zaposlitev. Gre za plače. Ocene, ki jih "SpetsStroyGaz" prejme na tem področju, niso najbolj laskavi.

Zakaj? Ker je tukaj, tako kot večina podobnih organizacij, povsod popolna laž. Ko se zaposlite, vam bodo obljubili visoke zaslužke, ki se stalno in pravočasno izplačujejo. Plus različne bonuse, bonuse, bonuse. Sklenjena je pogodba o zaposlitvi, ki navaja vse nianse vašega dela in zaslužka.

Toda v praksi dobimo drugačno sliko. Dejansko se bo vaš zaslužek večkrat zmanjšal. In tega ne bodo plačevali ves čas. To pomeni, da ima SpetsStroyGaz stalne zamude in dolgove do zaposlenih. Ugasniti njihovo organizacijo se ne mudi. Včasih ljudje ne vidijo plač pol leta, hkrati pa delajo in izpolnjujejo svoje obveznosti. Tukaj je takšna krivica.

Med številnimi mnenji lahko vidite stavek "vržen za denar." Prav to je značilnost SpetsStroyGaz (Perm). Ocene o tej organizaciji, kot vidite, niso vedno dobre. Če niste pripravljeni prestati nenehnih zamud in tudi z nepopolnim izplačilom zaslužka, tu ne bi smeli dobiti službe. Kot svetujejo mnogi delavci, poskrbite za svoje živce in čas.

Žlička medu

Samo tukaj ni vedno mogoče videti negativnosti do korporacije. Na internetu je veliko pozitivnih mnenj. "SpetsStroyGaz" pregledi delavcev, kot smo ugotovili, prejemajo različne. Ker to ni najboljše in najbolj vestno podjetje, kje lahko dobimo pozitivna mnenja o tem?

Za nikogar ni skrivnost, da obstaja ena shema, ki pomaga prejeti pohvale za neko organizacijo. Gre za nakup recenzij. To shemo uporablja SpetsStroyGaz za privabljanje novih zaposlenih. Ljudje preprosto plačujejo, da pišejo hvalevredne objave in oglašujejo prestiž podjetja.

Če je potrebno

Katere zaključke lahko izpeljemo iz zgoraj navedenega? SpetsStroyGaz je pravo podjetje. Resnično zaposluje zaposlene in jim celo zagotavlja socialni paket, poleg tega pa podpira delo v izmenah. Kljub temu to ni najboljše mesto za iskanje zaposlitve.

Na splošno je položaj tu enak kot v mnogih podjetjih - v zvezi z osebjem in zamudnimi plačami ter prevarami delodajalca je krivica. Če se niste pripravljeni spoprijeti s temi pojavi, se ne obrnite na podjetje SpetsStroyGaz. V nasprotnem primeru lahko tukaj delate.