zaposlovanje

Penza: črni seznam delodajalcev. Podjetja iz Penze. Ocene delodajalcev Penze

Kazalo:

Penza: črni seznam delodajalcev. Podjetja iz Penze. Ocene delodajalcev Penze

Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2024, Maj

Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2024, Maj
Anonim

Glavni cilj vsakega dela je zaslužiti denar. Žal ljudje ne dobijo vedno želenega rezultata. Obstajajo delodajalci, ki varajo svoje zaposlene. Zaradi njih ne morete le ostati brez koristi, ampak celo izgubiti svoj denar. Zahvaljujoč negativnim pregledom lahko izveste o vseh takih podjetjih, da "sovražnika osebno poznate." V Penzi je na primer črni seznam delodajalcev precej velik. Vredno ga je natančno preučiti, da ne bi padel za zvijačo prevarantov.

PTPA

PTPA je praktično vodilna v državi med proizvodnjo cevi. Delodajalci v najprimernejši luči oglašujejo svoje podjetje: obljubljajo jim karierno rast, zagotavljajo vse vrste certifikatov in prikazujejo živahne predstavitve, s katerimi bodo "zaposlili" novo osebje v svojo ekipo. Neverjetno je, kako bi se lahko takšno podjetje znašlo na črnem seznamu delodajalcev Penze.

Prva stvar, ki zmede nove zaposlene, je pomanjkanje usposabljanja. Vodstvo že od prvega dne daje odgovorno nalogo, kljub temu da novi zaposleni nima nobenih veščin. Številni delavci se pritožujejo nad pomanjkanjem visokokakovostne opreme in naprav, ki bi lahko pomagale v celoti obvladati nalogo.

Največ negativnih ocen je bilo povezanih s plačami. Ljudje, ki iščejo delo v Penzi, so obljubili, da bodo v tem podjetju plačali 20 tisoč rubljev. Pravzaprav so mesečno prejemali približno 6 tisoč rubljev. Omeniti velja, da so življenjski stroški v tem mestu precej višji.

Govoriti bi morali tudi o kadrovskem oddelku, ki je predstavljen v obliki drugačne strukture. Pogodbo o zaposlitvi skleneta natanko dva meseca in po tem času pravijo, da zaposleni niso primerni za njihove zahteve.

"Renesančni kredit"

Na tisoče srečnih strank je svoje sanje lahko izpolnilo po zaslugi finančne družbe Renaissance Credit. Predstavniki organizacije se s posebno strahospoštovanjem nanašajo na vsako stranko in jim nudijo najugodnejše pogoje. Vendar ima, tako kot mnoga druga podjetja v Penzi, velike pomanjkljivosti.

Zaposleni zagotavljajo, da se popolnoma ni mogoče spoprijeti z nalogami, ki jih delodajalci zahtevajo v eni izmeni. Ostati morate še dodatno delati. Žal vodstvo tega ne spodbuja in ne plačuje.

Morali bi govoriti tudi o procesu zaposlovanja. Čakalna doba za obravnavo vloge je tri tedne ali več. V vsem tem času se na navedeno številko pošljejo sporočila oglaševalske narave z ugodnimi ponudbami.

LLC Živo pivo

LLC Live Beer svojim strankam vedno zagotavlja najbolj okusne in sveže pijače. Žal je bila tako priljubljena organizacija med moškimi na črnem seznamu delodajalcev v Penzi.

Prva dva meseca lahko zaposleni imenujemo najugodnejše obdobje. Za šolnino mu je izplačana dobra spodbujevalna štipendija. Takoj, ko po preteku preizkusne dobe sklene trajno pogodbo, ga delodajalec začne spodbujati z majhnimi plačili, približno enkrat na tri mesece. Ustvarjalci podjetja svoje delavce "nahranijo" z nenehnimi obljubami, da se bodo kmalu celotne razmere normalizirale, vendar ne izpolnjujejo njihovih pričakovanj. Poleg tega zahtevajo kakovostno delo v kratkem času.

Pyaterochka

Po pregledih delodajalcev Penza je veriga trgovin Pyaterochka vodilna najbolj prikrajšanih organizacij. Podjetje samo je precej stabilno: plače se izplačujejo pravočasno, vsak zaposleni dobiva dodatek periodično, zaposlitev pa se opravi v kratkem času.

V tem mestu se zaposleni kljub stabilnosti tega cvetočega podjetja izogibajo takšnemu delu. Vodstvo ne prizanese nikomur. Delate sedem dni v tednu in za eno plačo takoj opravite več nalog (prodajalec, nakladalnik in čistilec). Odnos do zaposlenih je najbolj nespoštljiv. Delodajalci se redko lahko odpočijejo in tisti, ki so pogosto prisiljeni biti na bolniškem dopustu s svojimi otroki, "varno preživijo".

Taksi "Sura"

Delo v taksiju v Penzi velja za najbolj nehvaležno. Še posebej, ko gre za podjetje "Sura". Delodajalci strogo kršijo pogoje pogodbe o zaposlitvi in ​​voznike prisilijo, da delajo 24 ur na dan z urnikom od 2 do 2. Poleg tega najvišja plača za en delovni mesec komaj presega oznako 15 tisoč rubljev.

Na počitnicah želi pohlepno vodstvo čim več koristi. Zato pridobivajo največje število naročil, ki jih je skoraj nemogoče obvladati. Zaradi tega kupci dolgo čakajo na prevoz in nato izražajo nezadovoljstvo.

Rostelecom

Danes je Rostelecom eno najbolj prikrajšanih podjetij v Penzi. Poleg tega negativni pregledi prihajajo tako od strank kot od zaposlenih zaposlenih v sami organizaciji.

Na prvi pogled je vse videti precej lepo in prepričljivo. Oseba, ki išče zaposlitev v Penzi, življenjepis pošlje na uradno spletno stran podjetja. Po določenem času ga pokličejo nazaj in mu ponudijo intervju. Po uspešnem zaključku se zaposleni vpiše v kader zaposlenih v tem podjetju, vendar je iz določenih razlogov izvedba pogodbe prestavljena za drug čas.

Namen dela je pritegniti čim več kupcev. Zaposleni mora poklicati ljudi, jim ponuditi svoje storitve in za vsako vloženo vlogo prejme dobro povišanje plač. A v resnici se izkaže, da je malo drugače. Novi zaposleni dela mesec dni, a nato ugotovi, da pogodba o delu z njim ne bo sklenjena, in vsa dela so bila zaman.

Goodwin delavnica

Mnogi si prizadevajo, da bi v Penzi našli delo pri neposrednih delodajalcih. Takšna pisarna je na primer delavnica Goodwin, ki jo vodi mlada in očarljiva dama z imenom Elena Sergeyevna. Številni nadarjeni so izbrali to mesto kot "izhodišče", na katerem bi se lahko nadaljevala njihova nadaljnja kariera.

Na žalost mladi režiser nikogar ne ceni. Za svoj ugled je pripravljena na vse: prisiliti ljudi k delovni uri, nemogoče, včasih pa celo prisiliti, da prevarajo stranke. Poleg tega namesto uradne zaposlitve sklene samo pogodbo, tiskano na tiskalniku. Upravitelj obljublja, da bo plače plačeval vsak ponedeljek, a na to varno pozabi. Zaposleni so jo večkrat želeli kaznovati po zakonu, vendar je prosila, naj ne sprejme takšnih ukrepov, saj se je sklicevala na dejstvo, da vzgaja hčerko.

"Olympus"

Na žalost je vse pogosteje prevozna podjetja Penza na črnem seznamu. V zadnjem času je vse več negativnih mnenj o podjetju Olympus. Ta organizacija je med kupci precej priljubljena. Ponuja najem ogromnega števila vozil za različne namene.

Vendar pa so zaposleni o tem mešani. Podjetje ceni svoj ugled, zato k svojemu osebju povabi le usposobljene delavce, prihajajoč novinec je nemogoč. Delovne izkušnje naj bi bile od 8 ali več let. Vodstvo podjetja ne dopušča absolutno nobenih napak. Vsaka kršitev pogodbe (če je delavec prespal, nesramen do stranke, odšel prej itd.) Je enak odpovedi. Odsotnosti in bolniške odsotnosti kategorično niso dobrodošli, počitnice se prav tako nenehno odlagajo, pri čemer navajajo dejstvo, da nikogar več ni, ki bi delal. Zaradi tako strogih zahtev je prevozno podjetje Penza "Olympus" na črni seznam. Toda med kupci so ocene večinoma pozitivne.

Črni seznam delodajalcev v Penzi je precej velik, kljub dejstvu, da gre za razmeroma majhno mesto. Če ne želite padti za prevare, jo morate pred zaposlitvijo natančno preučiti.