povzetek

Vzorec življenjepisa skladišča pri prijavi na delovno mesto

Kazalo:

Vzorec življenjepisa skladišča pri prijavi na delovno mesto

Video: Kako do prve ali nove službe: napake, ki se jim moraš izogniti 2024, Julij

Video: Kako do prve ali nove službe: napake, ki se jim moraš izogniti 2024, Julij
Anonim

Večina delodajalcev pri razgovoru zahteva življenjepis. Pomaga prihraniti čas in jasno razumeti, ali je takšen zaposleni potreben ali ne. Ko se prijavljate za službo, ne glede na katero delovno mesto, morate imeti pri sebi profil, zaželeno je, da v celoti izpiše vse podatke o vas.

Odtenki pri izpolnjevanju

Pri pisanju je treba navesti resnične podatke, v nobenem primeru ni dovoljeno postavljati črtice. Vsi odgovori bi morali biti podrobni, vendar ne kot ponovni prenos biografije.

Vprašalnik se izpolni v elektronski obliki, izjemoma lahko oddate ročno napisano različico, vendar brez črkovalnih, ločilnih in slovničnih napak, napisanih s čitljivim rokom in enim peresom. Bodite prepričani, da priložite fotografijo v poslovnem slogu.

Za zaposlitev v skladišču je potrebno pravilno sestaviti življenjepis, v skladu s katerim se bo delodajalec odločal o zaposlitvi. Povzetek skladiščnika (vzorčni zapis) je na voljo v tem članku.

Kako poteka preverjanje veljavnosti?

Revizijo izvajajo uslužbenci kadrovske službe, računovodstva in direktor podjetja. Preverjanje pristnosti poteka na podlagi dokumentov, ki jih predloži bodoči skladiščnik. Če je vse sestavljeno pravilno in so podatki resnični, bo naslednji korak določitev datuma za razgovor z neposrednim bodočim šefom. Posledično bo ta dokument priložen osebni datoteki skladiščnika.

Ko boste iskali življenjepis kot skladiščnik (vzorec), boste zagotovo naleteli na zahteve, ki veljajo pri prijavi za skladiščnika. Ta poklic zahteva od prijavitelja take lastnosti: zbranost, odgovornost, poštenost, pismenost, pozornost, ažurnost in odličen spomin.

Če želite dobiti službo skladiščnika, morate imeti srednješolsko poklicno izobrazbo ali opraviti plačane tečaje. Če se usedete v veliko skladišče, boste morda zahtevali višjo izobrazbo. S pregledom vzorčnih življenjepisov skladiščnika bo mogoče pravilno izpolniti polja: izobrazba, spretnosti in izkušnje, kar je pomembno.

Potrebni dokumenti pri pisanju in preverjanju

Pri prijavi na katero koli delovno mesto boste morali predložiti poseben paket papirjev. Priporočljivo je, da so vsi dokumenti s seboj, zlasti med prvim intervjujem. Lahko vzamete celo dodatne papirje, na prvi pogled nepotrebne, nikoli ne veste, kaj lahko delodajalec vpraša.

Seznam potrebnih dokumentov pri preverjanju vprašalnika glede pravilnosti:

  • Osebni dokument.
  • Zaposlitvena zgodovina.
  • Potrdilo o pokojninskem zavarovanju.
  • Vojaška izkaznica.
  • Diploma o izobraževanju.

Delodajalec ima pravico zahtevati tudi predložitev:

  • Registracija
  • Potrdilo o plači iz prejšnjega kraja dela.
  • Opis prejšnjega delodajalca.
  • Zaključek zdravniške komisije.
  • Gostilna
  • Profil.
  • Če obstajajo otroci, potem rojstni list.
  • Če delate s krajšim delovnim časom, potem potrdilo iz glavnega kraja dela.

Nadaljuj skladiščnik

Povzetek je kratek opis sposobnosti prodajalca, ki povečuje njegovo konkurenčnost na trgu dela. Nujno mora odražati tri glavne lastnosti, ki se zahtevajo od bodočega zaposlenega: izobrazba, produktivnost in sposobnost učenja.

V tem članku najdete vzorčne življenjepise skladiščnika in zahteve za sestavljanje, ne pozabite jih natančno preučiti, da pravilno sestavite svoj profil. Ker je nadaljnji odnos do zaposlenega odvisen od prvega vtisa.

Zakaj narediti življenjepis ob prijavi na delovno mesto skladiščnika?

Kakšni so cilji tega skladiščnega dokumenta? Če v odsotnosti pritegnete pozornost s prihodnjim šefom, naredite pozitiven vtis in vas spodbudite, da vas povabite na delo. Od tod sledi glavno načelo sestavljanja - prikazovanje samo pozitivnih točk.

Vprašalnik pomaga rešiti najpomembnejše naloge:

  • Sestavljen je tako, da je vir biografskih podatkov in informacij o izkušnjah skladiščnika.
  • Da bi življenjepis lahko zagotovil dodatne podatke, ki lahko zanimajo bodočega šefa in vam omogočajo, da se pripravite na osebni razgovor.
  • Življenjepis mora odgovoriti na to vprašanje: "Ali izpolnjujete zahteve delodajalca?"

Vzorčne življenjepise skladiščnika lahko zahtevate tudi od znancev, ki delajo v kadrovskem oddelku, ali pa pustite zahtevo za pisanje življenjepisa na specializiranih spletnih mestih.

Kako narediti življenjepis skladiščnika?

Vsak vprašalnik bi moral biti sestavljen ne v okviru kandidature zaposlenega, ampak v skladu z zahtevami določenega delodajalca, upoštevati je treba poslovne specifike. Za vsak nov intervju prinesite nov življenjepis in nikoli brez njega. Pravilno napisan življenjepis vam bo pomagal najti želeno delovno mesto.

Torej, pravila pri sestavljanju (vzorec življenjepis o delu skladiščnika):

  1. Najprej se oblikuje želeni položaj (v tem primeru skladiščnik). Ne morete napisati: "brez razlike", "specialist".
  2. V enem življenjepisu ni mogoče navesti več objav, tudi med seboj izključujočih se. Bolje je napisati nekaj vzorcev.
  3. Vnaprej je treba določiti višino plač. Bolje je navesti določen in zaokrožen znesek. Ne sme biti pretirana cena in izpolnjevati vaše sposobnosti.
  4. V nobenem primeru v življenjepisu ne sme biti humorja ali sarkazma, saj je življenjepis poslovni dokument. Delodajalcu ne bo všeč skladiščnik-humorist.
  5. Življenjepis prodajalca ne sme biti roman ali celotna zgodba o vašem življenju, tudi če je fascinanten. Ne morete napisati "Podrobno vam bom povedal na osebnem sestanku." Pisati je treba jedrnato.
  6. Življenjepis skladiščnika ne sme vsebovati nepotrebnih podatkov (naslov, številka potnega lista, registracija itd.).
  7. Povezav do socialnih omrežij ne morete določiti.
  8. Življenjepis ne sme vsebovati črkovalnih ali drugih napak.
  9. Pri sestavljanju življenjepisa je treba navesti samo zanesljive podatke. Če še nikoli niste delali kot skladiščnik, ampak ste se preprosto odločili, da se boste spopadli s tem položajem in med pogovorom podali napačen življenjepis skladiščnika (glejte članek za vzorec), bo delodajalec takoj lahko razumel, kakšen profesionalec ste.
  10. Življenjepis je treba dopolniti s svežo poslovno fotografijo.

Vzorec življenjepisa skladišča pri prijavi na delovno mesto

Treba je razumeti, da ne glede na zahteve, ki jih najdete, ne morejo ustrezati vsem brez izjeme. Delodajalec pri zaposlitvi trgovca zelo pogosto posveča osnovni izobrazbi, zato se morate na ta izdelek osredotočiti in ga previdno pobarvati. Številni delodajalci so pozorni na strokovnost in delovne izkušnje na področju upravljanja skladišč.

Toda v prostranosti svetovnega spleta ne najdete vedno primernih primerov življenjepisa prodajalca ali primera, ki je moralno zastarel. V sodobnem svetu mora imeti vsak delavec, tudi skladiščnik, računalniške programe in opremo. Prav tako ne pozabite natančno zapisati svoje poklicne sposobnosti, da bo delodajalca zanimala točno vaša kandidatura. Pravilno sestavite življenjepis skladiščnika (glejte vzorec zgoraj) bo pomagal strokovnjaku.

Napake pri izpolnjevanju življenjepisa

Glavna napaka pri sestavljanju življenjepisa se šteje za dosledno upoštevanje vzorčnega zapisa. Pogosto so priložene tudi fotografije neformalne narave, opisane so lastnosti, ki ne ustrezajo prostim mestom, uporabljeni so e-poštni naslovi z »simpatičnimi« imeni.

Ko se zaposlite kot skladiščnik, morate upoštevati vse nianse in priporočila, tako da bo delodajalec izbral točno vašo kandidaturo.