intervju

Posmehovanje smrti blogerja Logana Paula bo ostalo zvest Youtubeu

Kazalo:

Posmehovanje smrti blogerja Logana Paula bo ostalo zvest Youtubeu
Anonim

Zapustite univerzo, se preselite v Los Angeles, da postane eden najbolj priljubljenih video blogerjev - in čez noč izgubite vse. To je pot 23-letnega Logana Paula, ki je nekoč osvojil Youtube. 9 mesecev je minilo in rad bi vedel, kakšni so načrti bivšega zvezdnika in ali bo izkoristil svojo drugo priložnost.

Škandalozen video iz gozda Aokigahara

Do decembra 2017 je bil Logan Paul prava senzacija. Uspelo mu je zbrati 23 milijonov naročnikov in z oglaševanjem zaslužiti 13 milijonov dolarjev. Potem ko se je igral v več seriji, se je moški lahko pohvalil s prijateljstvom z Dwayneom Johnsonom in Kevinom Hartom. Hollywoodske zvezde so se večkrat pojavljale v njegovih videoposnetkih.

Lagan decembra je Logan, znan po romantiki s Chloe Bennet, zvezdnico filma "Agents. SC.I.T.", na Japonsko odpotoval s prijatelji. Video bloger si je zamislil zabaven video, ko se je odpravil v gozd, ki so ga domačini imenovali "samomorilski gozd".

Med streljanjem je družba opazila truplo obešenega moškega. Nihče ni pričakoval takega obrata dogodkov in ni vedel, kako odreagirati na dogajanje. Logan je še naprej streljal, nato pa gradivo objavil na servisu Vine. Čeprav je bil obraz samomora razmazan, je bilo telo vidno v vseh podrobnostih.

Začnejo se motiti: kaj počnejo fantje, ko se v odnosu počutijo slabo

Intonacija joka dojenčkov iz različnih držav je različna: Nemci jočejo petje

Bojarski trik v The Three Musketeers, po katerem so ga spoštovali vsi kaskaderji

Prvi dan si je video ogledalo 6 milijonov ljudi. Na blogerja, tudi iz Hollywooda, je padla bura kritik. Izbruhnil je škandal, v katerem sta Sophie Turner in Aaron Paul negativno spregovorila o Loganu.

Kljub temu, da je video bloger gradivo izbrisal in se opravičil, so mu komentarji, ki so bili naslovljeni, vdihnili naravnost sovraštvo. V začetku januarja je bil Logan prisiljen objaviti prekinitev dejavnosti, Youtube pa je hitel, da bi ga odstranil iz storitve Google Preference.

Danes

Ker je samo v oglaševanju izgubil šest milijonov dolarjev, je Logan februarja začel storiti vse, da bi si povrnil ugled. Za posnetek z Japonske je skušal razložiti, a reakcija je bila še vedno negativna. Njegov govor je veljal za nespoštljivo. In po neuspešnem videu o živi ribi in dveh mrtvih podganah je Youtube povsem prenehal oglaševati na svojem kanalu.

Paul poskuša dobiti drugo priložnost z več intervjuji, vključno s THR. Toda danes vse še vedno spremljajo kritike.

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini