karierno upravljanje

LLC Polati: pregledi zaposlenih o podjetju

Kazalo:

LLC Polati: pregledi zaposlenih o podjetju
Anonim

Podjetje je precej mlado, na ruskem trgu se je pojavilo pred devetimi leti. V tem času je aktivno rasla in zdaj ponuja svoje storitve po vsej državi.

Če se seznanite s podatki na uradni spletni strani, potem je to samo med. In kakšni so pravi pregledi zaposlenih v podjetju LLC Polati, izvemo iz članka.

Kako se je vse začelo?

Podatkov o podjetju ni prav veliko. Znano je, da je bila ustanovljena leta 2010, v mestu Mytishchi. In v devetih letih dela je pridobil izjemno popularnost po vsej Rusiji. Danes je delujoča organizacija, ki ima vedno prosta delovna mesta v vseh mestih države.

O prostih delovnih mestih in plačah

Pravi pregledi zaposlenih v podjetju LLC Polati pravijo, da varajo s plačami. Seznanimo se s ponujenimi prostimi mesti in obljubljeno plačo.

Za začetek ima podjetje več kot 80 prostih mest po vsej Rusiji. Potrebni so monterji, industrijski plezalci in vodje različnih oddelkov. Ponujajo povprečno plačo: za regije je to veliko denarja, za Moskvo in Sankt Peterburg pa sta relativno. Monterju je obljubljeno 55.000 rubljev, plezalcu - od 60.000 do 80.000 rubljev, načelniki pa bodo prejeli od 80.000 rubljev.

Tisti, ki želijo zagotoviti, da so plače resnične, lahko dobijo zaposlitev v podjetju. Tik pred tem preberite ocene zaposlenih in zaposlenih v LLC Polati.

Kaj počne podjetje?

Sodeč po tem, katera prosta delovna mesta so odprta, je tukaj vse zelo resno. Dejansko je glavna dejavnost LLC Polati najem odrov in njihova namestitev.

O voditeljih

Mladi in ambiciozni fantje, od katerih so nekateri iz Mytishchija. Na primer poslovodni direktor Boris Pirogov. Je malo starejši od 30 let, študiral je na srednji šoli številka 4 tega mesta. Finančni direktor je diplomiral pri RUK, mlado dekle, žena direktorja podjetja.

Ocene

Mnenja zaposlenih o podjetju LLC Polati navdušujejo s svojo negativnostjo. Zdi se, da so ustanovitelji podjetja mladi in bi morali biti naklonjeni zaposlenim. A ne glede na to, se radi smejijo drugim ljudem in pišejo globe, katerih izvor ni jasen.

Pozitivne ocene

Mnenja zaposlenih v podjetju Polati LLC (Sankt Peterburg, Moskva, Mytishchi) zaslužijo pozornost tistih, ki so se odločili za zaposlitev v tem podjetju. Ljudje pričajo, da se plače izplačujejo pravočasno. Morda se tu konča vse dobro.

Negativne ocene

Zdaj pa se pogovorimo o slabem. Ocene zaposlenih v podjetju Polati LLC so tako negativne, da povzročajo presenečenje in ogorčenje pri vodstvu. Kje iščejo, zakaj si dovolijo, da na ta način obravnavajo preproste delavce? To je dejansko retorično vprašanje.

Tukaj pravijo ljudje, ki so delali v prijavljenem podjetju o delodajalcih:

  • Trdi delavci pričajo o izmenskem delu, za to obljubljajo zelo veliko nagrado. V resnici se vodstvo potrudi, da ljudje ne bi končali do konca izmene. Naseljene v groznih razmerah, v sobah skoraj z hrošči in podganami ni osnovnih ugodnosti. Uradno se spremeni 12 ur, v resnici pa je lahko 15 ur. Z globo se kaznujejo le na ta način, ne da bi jim bilo treba razlagati, zakaj so prikrajšali lastni denar.

  • Registracija brez delovne knjižice, plača je črna. Pogodba o zaposlitvi je podpisana zelo dolgo, saj je sedež v Moskvi, ljudje pa dobijo zaposlitev v vseh mestih Rusije. In medtem ko dogovor, ki ga potrdi vodstvo, pride v neposredno mesto, zaposleni uspe odnehati.
  • Karierni napredek ni mogoč, razen če so vodje podjetja vaši znanci. Nato je vzlet na karierni lestvici zagotovljen celo nevednikom.
  • Obdelava ni plačana, ampak vikend je plavajoč. Obljubljajo dva prosta dneva na teden med zaposlitvijo, pravzaprav se izkaže, da so le štirje na mesec ali celo manj.
  • Ni prostora za normalno prehrano zaposlenih, čeprav je odmor za kosilo več kot eno uro.
  • Imate službo tukaj? Glede na preglede zaposlenih v podjetju Polati LLC lahko pozabite na počitnice in bolniške odsotnosti. Če ste šli na bolniški dopust, bodite pripravljeni, da napišete izjavo po svoji volji po vrnitvi na delo.
  • O ustanoviteljih podjetja - ločen pogovor. Zaposleni pravijo, da so bili ustrezni, dokler niso okusili dobička. Od takrat se zdi, da so jih zamenjali, mislijo samo na svoje žepe. Odtod globe in pomanjkanje formalizacije. Po besedah ​​enega od nekdanjih zaposlenih je oprema v podjetju nemška, standardi so nemški, šefi pa se obnašajo podobno kot nacisti.
  • Zelo veliko dela na prostem. Ljudje s telesnimi motnjami ne spadajo sem.
  • Če ste urejeni na rotacijski osnovi, bodite pripravljeni na samostojno plačilo poti do novega kraja dela. Vodstvo teh stroškov ne nadomesti zaposlenim.
  • Zelo visok odstotek varanja s plačami in delovnimi pogoji. Vodje zanima pretok, ne glede na to, kako čudno se lahko sliši.

Povzeti

Kot je razvidno iz povratnih informacij zaposlenih, je LLC Polati podjetje z negativnim ugledom med njimi. Seveda se lahko sklicujemo na pomanjkanje discipline med zaposlenimi, nepripravljenost na delo in elementarno lenobo, vendar skoraj vsi ljudje, ki tu dobijo službo, ne morejo imeti enakega nabora lastnosti.

Ali naj se obrnem na to podjetje? Tisti, ki želijo preveriti verodostojnost pregledov ali jih ovrgati, so morda vredni. Za bolj zaupljive iskalce zaposlitve, ki cenijo svoj osebni čas in živčni sistem, je priporočljivo poiskati bolj zanesljivo podjetje z ustreznim vodstvom.