povzetek

S temi spretnosti, svoj življenjepis, je prepričan, da bo opazil.

Kazalo:

S temi spretnosti, svoj življenjepis, je prepričan, da bo opazil.

Video: This is INTENSE! - Dimash Kudaibergen & Igor Krutoy - Olimpico 2024, Maj

Video: This is INTENSE! - Dimash Kudaibergen & Igor Krutoy - Olimpico 2024, Maj
Anonim

Praviloma je iskanje nove zaposlitve precej težko. Težko je kombinirati kompetentno pisanje z življenjepisom z več intervjuji na dan v iskanju službe, ki ne bo prinesla le dobrega dohodka, temveč tudi moralno zadovoljstvo.

Če vaš življenjepis že vključuje impresiven seznam izkušenj, pridobljenih na drugih položajih, razpoložljivost ustrezne izobrazbe in odsotnost slabih navad in kazenskih evidenc še vedno ne bosta popustila. Vredno je dodati nekaj spretnosti z drugih področij: kdo ve, morda bo to igralo odločilno vlogo v vašo korist pri izbiri med številnimi kandidati?

Analizirali in pripravili smo seznam sekundarnih znanj, ki jih delodajalci najbolj cenijo. Preverite z njim: nenadoma je čas, da obiskujete nove tečaje in izboljšate svoje sposobnosti?

1. Adobe Photoshop

Če je področje, na katerem bi radi delali, ustvarjalno, vam sposobnost dela v enem izmed najbolj priljubljenih urejevalnikov fotografij ne bo škodila. Prijavite se na tečaje za obdelavo slik, poleg dela s fotografijami vas bodo naučili uporabe in ustvarjanja različnih učinkov, dela s plastmi in poljubnimi formati.

2. Microsoft Excel

Kandidati za delovna mesta v finančni industriji pogosto delajo v tem programu preglednic za lažji izračun. Če menite, da vam ni treba plačevati denarja za posebne tečaje, si lahko v internetu ogledate spletne lekcije, kjer vam bodo povedali o najosnovnejših operacijah in funkcijah programa, vas naučili ročno pisati formule in uvajati VBA.

Prijatelj iz Madžarske se je učil kuhanja krofov po starem receptu

Tommy Hilfiger je na Londonskem tednu mode pokazal novo kolekcijoSvet je treba osvojiti peš: najbolj vznemirljive pohodniške poti za turiste

3. Španski in drugi tuji jeziki

Učenje novega jezika ni tako preprosto: ne potrebujete le pravilnega razmišljanja, ampak tudi vztrajnost. Vendar bodo koristi, ki jih dobite od pouka, presegli vse stroške. Sposobnost komuniciranja s tujci v njihovem jeziku bo koristna pri pogajanjih s partnerji iz drugih držav, vi boste najprimernejši kandidat za službena potovanja v tujino. Poskusite, obljubljamo vam, da vam ne bo treba obžalovati.

4. Spletni razvoj

Osnovno razumevanje tega, kar vključuje ta koncept, vam bo dalo več možnosti pri izbiri položaja in ne nujno na področju internetnih tehnologij. Znanje jezika HTML, kaskadni slogi CSS tabel, sposobnost za pisanje kode v Java-Script - povsem razumljive vsakemu laiku - bo zelo velik bonus za svoje sposobnosti.

5. WordPress

Če ste prejeli posebnost urejevalca in razumete, da je prehod s tiska na elektronski izredno hiter, priporočamo, da se naučite delati v tem sistemu. Funkcije v njem so izredno primitivne in spominjajo na standardni Microsoft Word, nameščen v vsakem računalniku. Naučili se boste urejati in objavljati članke v obliki spletnega dnevnika.

Nikita Presnjakov je poročena s pravo lepotico: nove fotografije svojega ljubljenega

Grove Venture ustvarja kapital za podporo iznajdljivih izumovPastir, ki je s svojimi spretnostmi navdušil ponudnike, je bil prodan za 18.900 funtov

6. Spretnost javnega nastopanja

Ni važno, na katerem področju delate, nekega dne boste morda morali nagovoriti občinstvo, na primer, da delite svojo izkušnjo z novimi obiskovalci. Nekateri ljudje ne občutijo nelagodja zaradi takih dogodkov, lahko se zberejo in mirno povedo, kaj se od njih zahteva. Če pa se ne uvrščate med drzne vragolije, skrbite in čutite strah, sram ali negotovost, se udeležite nekaj oratorijskih tečajev, da vas naučite, kako se naučiti ohranjati v javnosti. Nekega dne bo zagotovo prišel prav, vam zagotavljamo.

7. CEO

Razmislite o možnostih raziskovanja internetne promocije in optimizacije iskalnih poizvedb. To je dobra veščina za ljudi, katerih delo je povezano s številom repostov, všečkov in naročnikov. V običajnem življenju vam bo to pomagalo povečati promet na svojih straneh na družbenih omrežjih. To še posebej velja, če želite deliti svoje misli in fotografije in želite prejeti določen odziv.

8. Google Analytics (spletna analitika)

Če vas zanima šolanje na SEO ali ste že pridobili potrebna znanja, bodite pozorni na ta tečaj. Pomembno je vedeti, kako optimizirati publikacije in spletna mesta. Rezultate takšnega dela boste morali analizirati: kako finančno je to dobičkonosno in ali so te metode učinkovite. S tem tečajem lahko določite pogostost obiskov vašega spletnega mesta, doseg naročnikov, zgodovino dejavnosti itd.

9. Upravljanje izdelkov (upravljanje izdelkov)

Če imate veliko idej za zagone, če imate različne poslovne načrte in vam je pomembno, da razumete, kako pritegniti vlagatelje, kako zainteresirati druge za svoj projekt, ali bo uspešen, kako organizirati proizvodnjo, je ta tečaj za vas. Vsak začetnik podjetnik želi ustvariti uspešen izdelek. Ker nimamo prirojenih veščin za kompetentno vodenje, vam svetujemo, da jih pridobite tako, da obiščete predavanja ljudi, ki so šli skozi te stopnje in so pripravljeni deliti svoje skrivnosti in izkušnje. Mogoče bo to odločilni dejavnik pri razvoju vaše kariere. Vso srečo!

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini