zaposlovanje

Zaposlitvena agencija "Kelly Services": pregledi

Kazalo:

Zaposlitvena agencija "Kelly Services": pregledi

Video: The Choice is Ours (2016) Official Full Version 2024, Maj

Video: The Choice is Ours (2016) Official Full Version 2024, Maj
Anonim

Zdaj je vprašanje zaposlovanja v Rusiji postalo zelo pereče. In zato vsi ne morejo najti primernega prostora za zaslužek. V takšnih trenutkih je običajno bodisi stati na borzi dela bodisi zaprositi za kadrovske agencije. Eno teh podjetij je Kelly Services.

Ampak ali se je res vredno obrniti tukaj? Kaj si zaposleni mislijo o zaposlitvi? Morda ne bo smisla za poskuse sodelovanja? Potem preprosto, ne da bi zapravili čas, je bolj smiselno začeti iskanje zaposlitve sami. Sodeč po tem, kakšno je podjetje "Kelly Services", bo moralo po številnih pregledih zaposlenih. Preučimo jih čim prej.

Dejavnosti

Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je dejavnost podjetja. Včasih lahko že odrine. Kelly Services je, kot že omenjeno, zaposlitvena agencija. Za nove zaposlene izbira različna podjetja. Tu se lahko vsakdo prijavi za iskanje dela.

In glede tega ni pritožb. Konec koncev agencija "Kelly Services" resnično opravlja svoje naloge - ponuja prosta delovna mesta za zaposlitev ljudi različnih starosti. Mnogi so zadovoljni s tem, da se tukaj lahko prijavijo celo najstniki. Ampak ali je vredno?

Službe

Ponudbena delovna mesta igrajo tudi pomembno vlogo za zaposlitveno agencijo. Strinjam se, malo verjetno je, da se bo oseba z visokošolsko izobrazbo (ali celo več) odločila, da se obrne na podjetje, ki zaposli nekatere hišnike in ključavničarje s čistilkami. Kaj pravijo iskalci zaposlitve v zvezi s tem?

Podjetje Kelly Services je v tem pogledu resnično vredno pozornosti. Najdete lahko prosto delovno mesto - takšno, ki ustreza vaši izobrazbi, željam in spretnostim. Res je, visoki položaji na visokih položajih so redki. Konec koncev se takšna prosta mesta hitro zaprejo. Tu lahko dobite majhnega vodjo.

Po mnenju vlagateljev ta zaposlitvena agencija po mnenju prosilcev resnično zadovoljuje strankine želje glede zaposlitve. To ni vedno uspešno, a pogosto. Navsezadnje si vsi želijo biti vodilni, navadni zaposleni pa so v različnih korporacijah zahtevani veliko pogosteje. Torej moraš iti kamor pokličejo.

Prvi dialog

Stopnja intervjuja je še ena značilnost, ki jo iskalci zaposlitve pogosto poudarjajo na stopnjah zaposlitve. Lahko se odrine in pritegne k sebi. Na žalost Kelly Services (kadrovska agencija) ne uživa velike slave. Iskalci zaposlitve se zelo pogosto pritožujejo nad intervjujem, ki ima pogosto negativne vidike.

Na primer, pogosto zaposleni pravijo, da je na recepciji najemnemu direktorju zelo težko razložiti, kaj točno želite. Kakšno prosto delovno mesto ali delovno mesto želite dobiti? Vse to se zgodi, ker je vodja mlado dekle, ki "postavi nervozno" in postane arogantno, ali starejša ženska, ki te ne more slišati niti na kratki razdalji. In če pokličete nekatere sodobne objave, potem na splošno lahko pride do popolnega nerazumevanja drug drugega.

Poleg tega agencija Kelly Services med intervjujem prejema negativne ocene in nekaj napetosti. Najverjetneje se bodo z vami pogovorili nekoliko arogantno. To okolje ni po vsem okusu. Še posebej v tistih primerih, ko ste oseba še bolj izobraženi in kulturni kot vodja zaposlovanja.

Toda v intervjuju je plus. To je prijavnica. Po mnenju mnogih zaposlenih ga je enostavno in enostavno zapolniti. Ob vsem tem pa ni nobenih zapletenih vprašanj. To je standardna anketa, ki vam pomaga ugotoviti, ali ste primerni za določen položaj. Seveda je nedvomna prednost podjetja Kelly Services LLC v tem, da vas po razgovoru zelo hitro pokličejo in poročajo o rezultatih sestanka. Praksa kaže, da vam pogosto dajo pozitiven odgovor in podjetjem ponudijo zaposlitev.

Kje ti je všeč

Ne pozabite, da bo katera koli spoštljiva kadrovska agencija ponudila dokaj prestižna podjetja za zaposlitev. V zvezi s tem so prosilci "Kelly Services" zadovoljni. Seveda ni navdušen, a tudi posebnih razočaranj ni.

Stvar je v tem, da agencija ne sodeluje z velikimi podjetji, kot je Lukoil. Toda z velikimi trgovskimi verigami in podjetji v posameznem mestu - precej. Če torej želite delati v "Viktoriji", "Sportmasterju" ali "Letualu" na vodstvenem mestu ali kot navaden zaposleni, ne bo težav. Glavna stvar pri iskanju zaposlitve je, da natančno določite, kam želite iti največ na delo. Vodje zaposlovanja, kljub vsem "incidentom" intervjuja, vam bodo poskušali najti najboljše mesto.

Urnik

Zaposlitvena agencija "Kelly Services" prejema tudi precej dobre ocene za delovni urnik, ki je na voljo prosilcem. Stvar je v tem, da lahko izberete bodisi izmene, bodisi premike ali celo sestavite individualno "dnevno rutino", ki se nato dogovori z delodajalcem. In ob vsem tem vam bodo na voljo vikendi in počitniški odmori.

Toda vse dobre stvari se slej ko prej končajo. V nekaterih primerih so vlagatelji nezadovoljni z delom družbe Kelly Services. Na primer zaradi dejstva, da se vaši premiki pogosto odpovejo in preuredijo v dela prost dan. Ali pa pokličete na stransko delovno mesto v najbolj nepričakovanem trenutku, čeprav so bili na začetku takšni odtenki določeni. Malenkost, vendar je stalno dodeljena.

Zaslužek

Če govorimo o zaslužku, je tukaj situacija približno enaka kot povsod. Zaposleni so s plačili izjemno nezadovoljni. Med prednostmi Kelly Services (zaposlitvene agencije) vam bo predlagani delodajalec dejansko plačal "beli" zaslužek, uradno in v skladu z dokumenti.

Vendar obstaja ena pomanjkljivost. Govorimo o stalnih zamudah pri plačilih. Na primer, več mesecev zapored preprosto ne boste videli plačil. In potem boste prejeli plačo na računu v samo 1 mesecu. Z drugimi besedami, agencija Kelly Services svojih storitev ne zagotavlja dovolj dobro. Zdaj vemo, kaj si ljudje mislijo o tej družbi. Zdaj se lahko neodvisno odločite, ali se obrnite tukaj.