karierno upravljanje

Kaj podariti šefu za novo leto: 10 zanimivih proračunskih idej

Kazalo:

Kaj podariti šefu za novo leto: 10 zanimivih proračunskih idej

Video: Why 30 is not the new 20 | Meg Jay 2024, Maj

Video: Why 30 is not the new 20 | Meg Jay 2024, Maj
Anonim

Večino dneva preživimo v službi, pogovarjamo se s kolegi in nadrejenimi. Vendar pa tudi, če šefa le redko vidite, verjetno o novem letu razpravljate o darilu zanj. Ker je vaš šef, je pomembno, da lahko poslujete brez poznavanja, a s pomenom. Naj razume, da cenite njegovo trdo delo.

Usnjeno držalo za kartico

Prvi vtis je pomemben, zato je partnerjem vedno bolje, da vizitke odstranijo iz čudovite usnjene torbe. Ima neviden magnetni zapah in lahko sprejme do 20 kart. Izberite držalo za kartico iz semiša ali gladkega usnja v različnih barvah. Obstajajo modeli iz najdražjega vrhunskega usnja. Dodate lahko tudi monogram, nekatere zasebne storitve nudijo takšne storitve.

Smešna deska za igranje

Ustvarjalci te ljubljene magnetne igrače so našli način, kako zmanjšati stres in zabavati svojega šefa. S temi barvitimi magnetnimi bloki (ki se prodajajo tudi s kovčkom) si lahko polepšate prelom med sestanki. To je tudi način, da svoj um usmerite v ustvarjanje ustvarjalnih skulptur.

Prenosni polnilni kabel

Ta prenosni kabel hitro napolni Apple naprave. V njegovih značilnostih je navedeno, da je šestkrat močnejši od običajnega kabla, njegova življenjska doba pa je 10.000 ovinkov. Tudi vozlični kabel izgleda odlično in omogoča enostavno vlečenje polnilca iz vrečke.

Japonska preseneča: v stranišču kot v operacijski sobi, na steni pa 12 zvitkov papirja

Sušilnik za posodo iz starih obešalnikov: priročen in enostaven za izdelavoDopisovanje na spletnem mestu zmenkov z draguljarjem Marija ni mislila, da je prevarant

Srčno sočno

Ta rastlina v obliki srca zagotavlja popolno kombinacijo zelenja in pisarniškega lakonizma. Miniaturni sukulenti niso škodljivi za hišne ljubljenčke in lahko rastejo tako pri močni kot v razpršeni osvetlitvi. Z računalniškega monitorja lahko absorbira negativno sevanje, kar bo prineslo resnične koristi.

Usnjene nalepke v obliki črk

Te voluminozne nalepke iz umetnega usnja so vsekakor koristno in izjemno darilo. Naročite več sklopov, iz katerih so začetnice šefa enostavno sestavljene. Tako bo lahko dal osebnost in poseben videz svojemu kovčku, torbici za prenosnik ali načrtovalcu.

Priključek za telefon z vazo za rože

Ta simpatična postaja združuje dve stvari - vazo in stojalo za telefon. Vanj lahko postavite svež šopek, ki bo okrasil pisarno, pa tudi elektroniko, ki bo delo naredila bolj produktivno. Na dnu stojala je utor, s katerim odstranite grde polnilne vrvice.

6 načinov, kako ostati zdrav, kot je dodajanje kokosovega olja v kavo

Osebje restavracije je pokazalo, katero mizo je družina pustila za seboj

Kraj, kjer so se na obrazu pojavile prve gube, bo veliko povedal o vašem zdravju

Udobna potovalna blazina

To darilo ne pomeni, da spodbujate spanje v službi. Vendar bo ta mini blazina naredila spontano spanje zelo mamljivo. To je manjša, a hkrati udobna in funkcionalna različica ene izmed naših najljubših blazin. Ima celo svojo blazino in potovalno torbo.

Namizni kabelski sponki

To majhno, a praktično darilo bo šefa zmedlo za vedno. Če vas skrbi, da komplet ni videti dovolj velik, lahko več teh kabelskih sponk povežete s čudovito razglednico ali škatlo čokolade.

Lahka prenosna tipkovnica

S tanko tipkovnico Bluetooth lahko vaš šef pusti prenosnik doma in še vedno opravlja delo med potovanjem. Ta zanimiva možnost mu bo všeč, ker je priročna in omogoča tiskanje čim tišje. Šef bo lahko delal, kjer koli je, ne da bi koga motil.

Udobno termo vrč

Ergonomsko udobje plus Hydro Flask podpisana dvojna stenska vakuumska izolacija je ta lonček za kavo ali čaj najboljše darilo. Tak termos je vedno pri roki. Vročo pijačo vzdržuje šest ur in ima tlačni pokrov, da prepreči razlitje.

V primeru šefa je glavna stvar vaša pozornost. Darilo je treba izbrati na podlagi posebnosti njegovega dela, njegovih navad in zaupanja v vajin odnos. Vsekakor bo pozornost šefu všeč, ne glede na to, kakšno darilo ste mu pripravili.

Ste ugotovili kršitev? Poročajte o vsebini