zaposlovanje

Delo v Eurosetu: pregledi zaposlenih, prosta delovna mesta, možne možnosti

Kazalo:

Delo v Eurosetu: pregledi zaposlenih, prosta delovna mesta, možne možnosti

Video: Goriška dogajanja: Ne ostanimo ujeti v pasti mobinga 1/4 2024, Maj

Video: Goriška dogajanja: Ne ostanimo ujeti v pasti mobinga 1/4 2024, Maj
Anonim

Euroset je največje podjetje, ki predstavlja maloprodajni trg mobilne telefonije. Glavna področja njenih dejavnosti so: zagotavljanje informacijskih storitev, trgovina na drobno s komunikacijami, majhno digitalno opremo, dodatki, MP3 in CD-predvajalniki, pa tudi sodelovanje z metropolitanskimi in regionalnimi trgovci. Želite dobiti službo v Eurosetu? Potem vam bo koristno, da se seznanite s podatki v tem članku.

Politika upravljanja s človeškimi viri

Po statističnih podatkih je lani skupno število zaposlenih v Eurosetu preseglo 33.000. Vodstvo podjetja namerava nadaljnji razvoj poslovanja, odpiranje novih trgovin v metropolitanski regiji in pokrajini. Nemogoče je doseči cilje brez sodelovanja mladih, nadarjenih in motiviranih zaposlenih. Podjetje je pripravljeno plačati za dobro osebje. Je pa delo na Eurosetu tako dobro? Mnenja o tem delodajalcu ne dajejo dokončnega odgovora. To bo obravnavano v nadaljevanju.

Prednosti dela v podjetju

Kaj mlade tako privlači za delo v Eurosetu? Tam je plača nadpovprečna (od 28.000 rubljev). Za predstavnike vsake povezave (prodajalci, vodje, kurirji, trgovci in podobno) je določena fiksna plača + odstotek prodaje, bonuse in bonuse. Kakšne koristi ima delo v Eurosetu? Povratne informacije nekdanjih in sedanjih zaposlenih so pokazale naslednje prednosti:

  • Možnost brezplačnega treninga.
  • Tesno povezana ekipa, sestavljena iz mladih in ambicioznih ljudi.
  • Dostojna plača.
  • Svoboda izražanja.
  • Hiter napredek v karieri.
  • Spodbujanje inovacij.
  • Bonusi najboljšim zaposlenim.
  • Prožen delovni čas.

Dela in zahteve za zaposlene

Vodstvo Euroseta želi v svojih pisarnah, trgovinah in komunikacijskih salonih videti energične in pridne ljudi, ki se ne bojijo odgovornosti, so sposobni komunicirati s strankami in želijo biti prepričani v prihodnost.

Ključne zahteve za potencialnega zaposlenega:

1. Motor pod tušem. Dobro je, če človek sam v določenih situacijah prevzame pobudo. Vedno je dobrodošel in spodbujen.

2. Osredotočite se na rezultat in ne na postopek. Zmagovalci nikomur niso zanimivi. Euroset je ustvaril vse pogoje za karierno rast.

3. Ne-kostni možgani. Podjetje potrebuje ljudi, ki se lahko naučijo in izboljšajo svoje znanje.

4. Družabnost. V tem primeru stave niso na vsevednih strokovnjakih, ampak na tiste, ki lahko vzpostavijo stik s strankami in njihovimi sodelavci.

Zaposlitve za strokovnjake in študente:

  • trgovec;
  • blagajnik:
  • računovodja;
  • notranji oblikovalec;
  • Vodja prodaje:
  • kurir;
  • trgovski pomočnik.

Delo v Eurosetu: pregledi zaposlenih

Elena Popova (Jekaterinburg): »Skoraj 5 let sem delala kot prodajna pomočnica. Ekipa je bila prijazna, nagrade so redno izdajale. Zdaj sem na porodniškem dopustu. Čez eno leto se nameravam vrniti na svoje prejšnje delovno mesto in tesno sodelovati pri napredovanju po karierni lestvici."

Ilya Hamidullin (Samara): "Tri mesece sem delal kot kurir v Eurosetu. Naročil je vedno veliko in premalo je časa za njihovo dostavo. Redno je prejemal oprosti nadrejenih, nagrade še nikoli ni videl. Na splošno nimam najboljših spominov na delo v tem podjetju."

Tatyana Znagovan (Krasnodar): »Kariero sem začela v Eurosetu kot kurir. Danes sem višji prodajni svetovalec. Ne bom se tam ustavil. Navsezadnje podjetje ponuja tako velike priložnosti."

Zdaj veste, kaj je delo v Eurosetu. Pregledi zaposlenih in druge informacije, ki jih objavi članek, vam bodo pomagali pravilno izbrati. Vso srečo!