karierno upravljanje

Podjetje "Velesstroy" - pregledi. Velesstroy: pregledi zaposlenih

Kazalo:

Podjetje "Velesstroy" - pregledi. Velesstroy: pregledi zaposlenih
Anonim

Tako bomo danes poskušali preučiti, kakšne ocene so ostale o enem zelo znanem podjetju. "Velesstroy" - to je naš predmet preučevanja. Stvar je v tem, da to podjetje vedno potrebuje nove zaposlene. Čim prej preučimo, kakšni trenutni in bivši zaposleni puščajo povratne informacije o podjetju Velesstroy LLC. Na podlagi njihovih izkušenj je mogoče razumeti, s kakšnimi prednostmi in »pasti« se srečujete med zaposlitvijo v tem podjetju.

Pazi

Prva točka, na katero smo pogosto pozorni, je način dela v premikih. Po eni strani je to zelo dober način zaslužka. In na drugi - velika odgovornost. In to ne ustreza vsakemu zaposlenemu. Niso vsi sposobni preživeti 2-3 mesece stran od družine in prijateljev, v težkih naravnih pogojih in pomanjkanju znanih dobrin. To delo je za vztrajne in pogumne, predane in pripravljene žrtvovati domače udobje za lasten razvoj in kariero v velikem podjetju.

Stvar je v tem, da na uri praktično ne bo prostega časa. Poleg tega tudi delovni urnik tukaj ni najboljši - 3 mesece / 3 tedne. Se pravi, da boste v tako napetem vzdušju približno 90 dni počivali le 21 dni. In potem znova in znova.

Podjetje Velesstroy LLC dobiva laskave preglede zaposlenih, ki so si pred tem delali na rotacijski osnovi v drugih podjetjih. Zakaj? Zdaj se bomo tega lotili. Stvar je v tem, da so v veliki večini ruskih premikov specialisti prisiljeni preživljati 16-18 ur dnevno na delovnem mestu, v katerem koli vremenu, pogosto brez niti palčnikov in druge zaščitne opreme.

V Velesstroyu vsak zaposleni dobi nov komplet delovne obleke, zaposleni so omejeni na gradbena dela pri izjemno visokih in nizkih temperaturah, v času močnega dežja in snežnih padavin dela izvajajo v zaprtih prostorih.

Plača

Druga točka, ki ji posvečamo pozornost, so plače. Podjetje obljublja rast kariere, pa tudi dober dohodek. Seveda je to odvisno predvsem od spretnosti in mojstrstva določenega specialista, njegove želje po razvoju in pridobivanju novih kompetenc. V Velesstroyu je veliko primerov, ko so zaposleni odraščali in gradili kariero na gradbišču. Zaposlene razvija posebna enota, Corporate University.

Prejmite preglede zaposlenih glede "plač". Glede na vse dejavnike je plačani denar še vedno vreden. Srednji in mlajši specialisti prejemajo konkurenčno belo plačo, višjo od povprečja v panogi. Seveda je odvisno od položaja, ki ga izberete. Zato je vredno to dejstvo upoštevati.

Nastanitev

"Velesstroy" (LLC) dobiva zelo pozitivne ocene zaposlenih glede nastanitve. Stvar je v tem, da imajo vsi, ki se zaposlijo v prostorih podjetja, brezplačno stanovanje v izmenskem taboru ali najeto stanovanje. Težave s prenaseljenostjo prostorov so izredno redke in so prej izjema od pravila.

Poleg tega zaposleni dobijo tri obroke na dan. Sodeč po pregledih je hrana okusna in domača. Znano je, da nekatera podjetja, ki opravljajo izmenjavo, svojim zaposlenim ne zagotavljajo stanovanj in hrane. In Velesstroy nudi vse ugodnosti za izpolnjevanje svojih nalog.

Bivalne razmere na delovnem mestu in v zagotovljenih stanovanjih so povsem sprejemljive. Na voljo sta brezplačna jedilnica in stranišče s tušem. Na splošno je dobra možnost za izmensko delo. Če ste pripravljeni obvladati natrpan delovni urnik, lahko varno zaupate tej družbi in dobite službo. Konec koncev, tukaj so vam lahko zagotovljeni dobri delovni pogoji na izmeni. In vse to uradno, brez prevare.

Socialna jamstva

Toda to še zdaleč ni vse, kar lahko rečemo. Mnenja Velesstroy prejema razmeroma veliko dejavnikov. In preučili bomo trenutno najbolj priljubljene od njih. Na primer, za mnoge so pomembne socialne garancije in celoten socialni paket. In naše podjetje je danes ravno na tem področju in dobiva najbolj pozitivne ocene. Konec koncev, najeti zaposleni zagotavljajo celoten socialni paket. Kot že omenjeno, zagotavlja brezplačno nastanitev in prehrano.

Kot v vsakem resnem podjetju je tudi v Velesstroyu plačan dopust na splošno pogoj. Poleg tega imajo različni obrati svoje predpise o plačah, obstajajo nadomestila za predelavo, dodatki in regionalni dodatki.

Družba

Tudi drugi zaposleni in okolje imajo za mnoge pomembno vlogo. In zato mnogi ljudje puščajo povratne informacije glede tega kazalca. Mnenja o Velesstroyu potrjujejo, da je v podjetju toplo kolektivno vzdušje, najbolj prijazni ljudje, medsebojna pomoč in "občutek za komolce", pripravljenost pomagati in podpreti kadarkoli. Tisti, ki že dolgo delajo v korporaciji, pravijo, da tukaj najdejo prave prijatelje, prirojene in podobno misleče ljudi iz vse države.

Glede poslovnih odnosov z upravo pa povratne informacije Velesstroya niso tako jasne. Delo seveda temelji na načelih medsebojnega spoštovanja vrednot podjetja in interesov zaposlenih. Hkrati pa na objektih vzdržujemo strogo disciplino zaradi visokih varnostnih zahtev. Morate razumeti, da je nepreviden in malomarni odnos do dela tukaj nesprejemljiv, ne bo se izšlo.

Povzeti

Tako smo se danes srečali z mnenji o zaposlenih v tej korporaciji Velesstroy. Kot vidite, je odnos do nje večinoma pozitiven. Doseženo je s prijaznim odnosom, prijaznim vzdušjem, pa tudi spodobnimi plačami.

Kljub ogromnemu obsegu podjetje poskuša skrbeti za zaposlene, samozavestno in stabilno stoji na gradbenem trgu, je eno vodilnih in praktično ni podvrženo konkurenci.