karierno upravljanje

Delo voznikov v Magnetu: ocene voznikov s fotografijami

Kazalo:

Delo voznikov v Magnetu: ocene voznikov s fotografijami

Video: Zelene linije: Izza kulis s Kawasaki Racing timom. 1.epizoda 2024, Maj

Video: Zelene linije: Izza kulis s Kawasaki Racing timom. 1.epizoda 2024, Maj
Anonim

Če vas zanima, da kot voznik sodelujete v verigi trgovin Magnit, vam bodo ocene odločitev pomagale pri odločitvi. Članek je posvečen njihovemu mnenju o delovnih pogojih in značilnostih dejavnosti na primeru številnih mest, med njimi Sterlitamak in Smolensk.

O omrežju Magnit

V 22 letih obstoja na trgu za prodajo gospodinjskih kemičnih izdelkov in živil je veriga trgovin Tander JSC (ustanovitelj S. N. Galitsky) postala največja v državi. V naseljih Ruske federacije je odprtih več kot 14 tisoč maloprodajnih obratov, vključno z:

  • “Trgovine doma” (10521);
  • hipermarketi (237);
  • družinske trgovine (194);
  • specializirani objekti za prodajo kozmetike (3107).

Podjetje je vodja prodaje in največji zasebni delodajalec v državi (260 tisoč zaposlenih). V Tander JSC so ustvarili močan logistični sistem z distribucijskim omrežjem in lastnim voznim parkom. Za tiste, ki želijo najti službo, je predlagano delo kot voznik podjetja Magnit. Pregledi voznikov kažejo na premišljen sistem distribucijskih centrov (obstaja jih 35) in zadostno število sodobnih avtomobilov (več kot 6 tisoč), ki zagotavljajo pravilno skladiščenje izdelkov in optimizirajo njihovo dostavo v maloprodajno mrežo.

Službe

Značilnost podjetja je stalna razpoložljivost delovnih mest na ozadju gospodarske krize v državi. Redno se odpirajo nova prodajna mesta, zaradi katerih je tedensko potrebno do 300 novih zaposlenih. Podjetje potrebuje odgovorno in motivirano osebje, ki se želi profesionalno razvijati skupaj z delniško družbo. Podjetje razmišlja o možni zaposlitvi ljudi različnih starosti, mladim bi zagotovilo priložnost za uspešen začetek in pridobivanje izkušenj, za upokojence - izvajanje poklicnih znanj v hoje od doma.

Če je oseba zainteresirana za delo kot voznik v Magnitu, ga voznikovi pregledi pošljejo na uradno spletno mesto podjetja. Tu se lahko seznanite z razpoložljivostjo prostih delovnih mest in pošljete prošnjo za določeno delovno mesto, tako da objavite življenjepis. Če v regiji ni ustreznega predloga, lahko izpolnite predlagani vprašalnik, ki ga bo obravnaval delodajalec. Ko se bo pojavilo potrebno prosto delovno mesto, bo služba za osebje obrnila prosilca na stike, navedene v vprašalniku.

Objava delodajalca: Delo voznika v podjetju Magnet

Ocene voznikov ocenjujejo zanesljivost predlogov podjetja prosilcem. O pogojih si lahko preberete v objavljenih oglasih:

  • Naprava po delovnem zakoniku, ki predvideva uradno plačo 34.500 rubljev in dodatek za delovno dobo.
  • Vzdrževanje in popravila opreme na stroške delodajalca.
  • Plačilo za parkiranje.
  • Med nalaganjem in razkladanjem ni izpadov.
  • Posodobitev flote.
  • Priložnost za sodelovanje na tekmovanjih profesionalnih veščin.
  • Korporativna telefonska razpoložljivost.
  • Prednostne počitniške vozovnice.
  • Dodatne pokojnine.

Pozitivne povratne informacije voznikov o delu na Magnetu

Za delo na tovornjakih so potrebni profesionalni vozniki kategorije "E", ki se ukvarjajo bodisi z neposredno dostavo bodisi s prevozom. V resnici gre za delo tovornjakarjev, kjer vsak stolpec pripravi delovni urnik, ki je primeren za voznike. Obstajajo možnosti: 7/7, 4/4, 5/5 in celo 15/15. Atraktivne točke so pravočasno izplačilo plač in možnost pripravništva. Sami se lahko na polet odpravite šele po opravljenem izpitu (tehnični minimum in prometni predpisi) in po opravljenem zdravniškem odboru. Vsi opazijo veliko število novih avtomobilov, lastno parkirišče in popravilo. Poleg namestitve pnevmatik in odpravljanja manjših težav med leti, sodelovanje pri popravilih ni potrebno.

Obstaja organizirana dostava zaposlenih v distribucijske centre (RC), kjer so menze in saloni. Sicer pa se povratne informacije voznikov o delu na Magnitu zelo razlikujejo. Zadovoljstvo z delom je neposredno odvisno od vodstva in vzdušja v konvoju.

Negativne točke

Med pomanjkljivostmi večina ugotavlja sistem glob, ki vplivajo na plače. Odbitki so opravljeni za čezmerno porabo goriva in krajo premoženja med čakanjem na nakladanje. Vozniki menijo, da so stopnje porabe dizelskega goriva podcenjene, zato so globe pogost pojav. Pogodba o zaposlitvi se nanaša na položaj voznika špedicije in dejansko morate izpolniti naloge nakladalca, da ne izgubljate časa zastoje. Podjetje tega ne plačuje. Potovalni stroški prav tako niso zagotovljeni, zato so obroki med leti osebni stroški voznikov Magnita.

Delo kot voznik (v članku so predstavljeni pregledi s fotografijami) je veliko tvegano. Tovornjaki so zasnovani za vožnjo po ravni cesti. Na ledu se zgodijo hude nesreče, vendar Tander SA pri CASCO prihrani pri avtomobilskem zavarovanju. Večtonske avtomobile je težko spremljati po ozkih mestnih ulicah, kjer pogosto motijo ​​mimoidoče in avtomobile. Da bi se izognili konfliktom, ima vsak tovornjak telefonske številke, s katerimi se lahko obrnete na logiste.

RC v vasi Stabenskoye (Smolenska regija): ocene voznikov

Leta 2015 je bilo z zagonom modernega distribucijskega centra v Smolensku odprtih približno 450 prostih mest za voznike. Skladišča, predelovalni obrati in prevozno podjetje so začeli oskrbovati več kot 120 prodajnih mest. Kompleks je zavzemal površino 16,9 hektarja, kjer so bivali: bencinska črpalka, umivalnik in najnovejša popravila. Organizirano dostavo osebja iz 20 naselij v regiji.

Kakšne so povratne informacije voznikov o delu v Magnetu? Smolensk je potrdil mnenje delavcev v drugih regijah. Kljub izboljšanju delovnih pogojev je zaposlovanje osebja povezano z slabo zasnovanim sistemom spodbujanja prejemkov. Globe privedejo do dejstva, da nekateri vozniki z visoko delovno intenzivnostjo prejmejo manj kot obljubljenih 35 tisoč rubljev. Hkrati večina opaža dobro vzdušje v proizvodni ekipi, medsebojno pomoč in zadovoljstvo pri delu v največjem trgovcu na drobno v državi.

RC v Sterlitamaku (Bashkortostan)

Distribucijski center v Baškortostanu je bil odprt leta 2012. Služi regiji Volga in je ena največjih v državi. Dnevno je organiziranih več kot 100 letov za neposredno dostavo izdelkov. Trgovinski center je eden prvih, kjer so vse stopnje skladišča popolnoma avtomatizirane. Toda kakšna je razlika med delom v Magnitu kot voznik? Ocene (Sterlitamak) kažejo, da so tukaj prosta delovna mesta izjemno redka. Ogromno ozemlje je čisto, kljub temu pa obstajajo dejstva zastoje med nalaganjem, kar voznikom privošči.

Višje plače so za tiste, ki delajo na mednarodni dostavi, kjer je izbran najbolj strokovni kader. Prosilci morajo biti pozorni na skladnost z varnostnimi predpisi. Februarja 2016 se je zgodil osupljiv incident, ko je špediter pritisnil tovornjak na klančino in tamkajšnji zdravniki niso mogli rešiti življenja. Delo kot voznik podjetja Magnit (ocene voznikov kažejo na to) je veliko tvegano, zato sta dostojna plača in socialna jamstva potrebna za odločitev o zaposlitvi.